Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tintás Séf

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 gam a város labirintusszerűségét tartom az egyik legfontosabb tényezőnek, melyben csak eltévedni lehet, ugyanakkor nem lehet eltévedni. Velencei fotósorozatomban a fentebbiek miatt nem is a közismert, unásig fényképezett épületeket, hanem e labirintus apróbb összetevőit,…..
    aszinkron   téged a félelem, hogy szétlapít a szürke, nyomasztó gép, az idő közönyösen őrlő köve, engem a sötét mart. nézted és le is fényképezted nekem, meg talán másnak is egyszersmind, a véresen alábukó napot. tiszta twin peaks, mondtad, de nem egészen…..
Senki sincs itt, és a test állítja: bármit mondott is, nem mondta. De semmi nincs, test sem, és amit kijelent, nem figyeli senki, te sem. Hóeséses éjszaka. Az esemény megismétlődik a fák között. A toll körberajzolja a földet, bár már nem tudja, mi történhet, és a kéz, mely…..
Jó napot kívánok! 6 óra 30 perc. Második figyelmeztetés. Emberek, dől a fa! Jóska vigyázz, gyűn a fa!     Állok, fűrészre várok, állok, fűrészre várok, 32 éve állok, fűrészre várok, Állok, fűrészre várok, dolgozik a fűrész Dolgozik a fűrész, dolgozik a…..
Tintás Séf 2009.03.12 13:16:59
@belső elhárítás:
Mit keresne, gyármekem, füvet keres.
Tintás Séf 2009.03.12 13:17:41
@belső elhárítás:
Vagy sárkányt.
  (italom van, de nem iszom, ételem van, de nem eszem, álmom van, de nem álmodom.)..
  толко так просто черное небо и черное море, черные деревья и черный дом, черный животный, черный человек, черная радость, черная печаль, черный металл и черный…..
Tintás Séf 2009.03.09 00:24:34
@klór:
Life is fuck, but the vodka is the best!
Tettünk már itt visszautasíthatatlan állásajánlatot, ám ezúttal nem csak munkanélküli polgártársainkon segítünk, hanem ráakadtunk a válságos, bizonytalan kül- és belpolitikai helyzet tökéletes megoldására is.Szeretne Ön fiatalos csapatban, kellemes légkörben…..
A Műút programjai a Több mint legenda... Kocsonyafesztiválra 2009. február 20. (péntek) 16:00 Závada Pál dedikál az Antikváriumban (Miskolc, Déryné u. 2.) Házigazda: Borkúti László 17:00 A Több mint legenda... Kocsonyafesztivál keretében Závada Pál kocsonyája a Mesterek…..
„a mi romjainknál oxigén még talán lesz, de emberi szerelem, na az már nem lesz” (Kemény István)   (szöveg: Kemény István: Romos dalocska, Műút 2007001,zene: Bardo) ..
„Becsületemre váljék!” „[...] de hát nekem jócskán félre kell tennem elder-felhár mivoltomat, hogy tudniillik semmi sem deríthető fel, minden csak el, semmi nem hárítható el, inkább csak fel, a magasabb erőkre kell fogni a dolgok alakulását.”  …..
Tintás Séf 2009.01.12 18:27:00
„»Itt semmi hasznunk, viszont Xamaxékhoz föl kell jutnunk. Csónakkal megyünk, amíg a víz elég mély, onnan... gyalog... van hozzá erőd?« »Elfogyott...« De nem az erőre mondta Bernie, hanem az appenzellire, mutatta az üveget, majd széles ívben a vízbe…..
Tintás Séf 2009.01.07 11:57:51
„Bernie besandított a nappali ablakán. Valami baden-badeni adó ment, elfelejtették lezárni a tévét. Brad P. mégis elhagyja Angelinát... nocsak, nevetett gúnyosan Bernie. Jennifer A.-val Brad mamája már beszélt is, azt mondta neki, Brad titkon még mindig szereti. Bernie sosem…..
 a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u …..
Gyármekejim! Szeszesitalt magatokhoz venni égbekiáltó ostobaság, a testnek, a léleknek és a pénztárcának hiábavaló gyötrelme, még akkor is, ha az ivászat a Teremtő dicséretének céljából történik. Az Úr jámbor szolgája csak kivételes esetben érinti ajkait…..
Lehet hozni nekünk a tortákat és különböző ajándékokat, mert 2008.06.26-án lesz 1 éves a Szakítósblog. Irány a Corvintető, ahol lesz különtermünk, meg rengeteg zene, buli, persze mindez a fociEB elődöntője után. A nyár bulija biztos ez lesz, mert a korábbi sem volt kutya…..