Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lajos57

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Noémi ritka szerencsétlen csillagzat alatt intéződő autóeladási ügye még olvasva is kimerítő. A megoldás kulcsa elvileg a kezében van az összes igazolással és hivatalos papírral, úgyhogy szerintem semmiképp ne idegeskedjen, csak írja meg újra és újra, hogy már nem volt az…..
Pittának múltkor sikerült sós dinnyét vásárolnia a Tescóban, de a legutóbbi felhozatal is elég furcsán néz ki: Tegye fel a kezét aki Tescoban vett már ehető dinnyét! Idén másodszorra próbálkoztam vele, de nem sikerült. Elsőnek külföldit vettem pár hete. Annak a közepe…..
ExHoméréknek már bírósággal kellett visszafenyegetniük a T-Home-ot és csatlós behajtójukat, miután 12 hónap alatt nem sikerült feldolgozniuk, hogy lemondták az előfizetésüket és visszavitték a modemet is. Biztos nagyon nehéz lett volna egy olyan Helyszín Budapest II.…..
Minek kimenni az ügyfelek közé, amikor azok be is tudnak jönni? Lajos kis híján belecsúszott az ebédidőbe, mert már fél órával előbb sem nyitották rá az ajtót: Mai nap jártam a 22.-ik krerületi Okmányirodában Személyi igazolvány cserélni lejárat miatt. Mozgáskorlátozott…..
Lajos57 2013.05.19 13:48:07
@rug82: Szerintem a dani is te vagy,a két hozzászólás minősít bennetek.
Lajos57 2013.06.05 21:26:23
@karosszékely: Igen,bejelentkeztem,kaptam sorszámot is.(7).
Naiv ügyfél épp elfogadott hitelkérelmét írta alá, amikor észrevette, hogy elírták a címét. A javított címmel újra beadott kérelmét elutasították, mert túl messze volt a munkahelyétől, aztán a budapesti bérleti szerződése bemutatása után újra elutasították, mert…..