Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anatole Hongrois

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Retorika, érveléstechnika, logika, írásgyakorlat. Ezek a fontos, alapvető készségtárgyak nem szerepelnek a pázmányos joghallgatók kötelező órarendjében. A holokauszttörténet viszont szerepelni fog. Ezután valaki jogász lehet anélkül, hogy szóban vagy írásban értelmesen…..
Anatole Hongrois 2015.06.18 16:08:43
@annamanna: Köszönöm a válaszodat. Nem kell nekem külön reagálnom az igazságra.
Anatole Hongrois 2015.06.18 16:12:25
@annamanna: Köszönöm a választ.
Jóslatunkkal ellentétben mégsem lesz ingyenes a 65 éven felüliek gyorsvonati pótjegye, ennél egy sokkal unortodoxabb, mondhatni hungarikum megoldással rukkolt elő az NFM: "pótjegy-bérletet vezetnek be a 6 év alatti és a 65 év feletti utasok számára, havi 1500 forintért – ez tíz…..
Anatole Hongrois 2013.05.17 13:13:48
@leonito77: Tudok erről, és köszönöm. De van több is amit beruházott ( Volna ) a MÁV de a mai napig egy gépet nem láttak a környéken. Természetesen a pénz valami formában eltűnt. De ne legyünk üzlet rontok, Magyarországon szinte minden hasonló nagy pénzekkel dolgozó cég ellopja a neki adott összeget befektetésre. Az önkormányzatok sem különbek, sokat írtam már erről is. A rendszerváltás is erről szólt, a zsidók-kommunisták kezében vannak a magyar nép milliárdjai amik ma magán vagyonnak számítanak. .