Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kecskeméti Károly

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy olyan bejegyzés lesz, amilyet nem akartam volna soha sem megírni, de az élet úgy rendezte, hogy most ezt érzem fontosnak, így ma reggel leültem a gép elé és elkezdtem. Nyitva az ablak, talán huzat van, talán csak bele ment valami a szemembe, miközben írom a sorokat.....
Csak akkor kaphatna pénzt Magyarország – és a többi tagállam is – az Európai Uniótól, ha garantálja az igazságszolgáltatás függetlenségét. Ugyanis csak így ellenőrizhető: más tagállamok polgárainak adója hova folyik. Nálunk Polt Péter a garancia arra, hogy soha ne vizsgálják, ki és mennyit lop el a…..
Abban nincs semmi újdonság, hogy Magyarországon tömegek ábrándultak ki a rendszerváltozás ígéretéből, illetve az elmúlt negyedszázad kiváltságosainak (látszat)szabadságából és (látszat)demokráciájából. Az viszont valahogy most is kimarad a hazai közbeszédből, hogy ezúttal Párizsból kiindulva terjed…..
Kecskeméti Károly 2016.05.29 05:35:16
Római kori kifőzde romjaira bukkantak a Moszkva tér alatt a tér átalakítását végző munkások ma délelőtt, a lelet konzerválása érdekében és további régészeti nyomok kutatása miatt várhatóan ősz végéig szünetelnek majd a rekonstrukciós munkálatok.  Fényképek…..
Kecskeméti Károly 2015.04.02 11:35:27
Ismét eltelt egy év és 5 napja elindult egy újabb. Év elején még mindenkiben él a szilveszter éjjel tett fogadalom és ha valaki az életmódváltásra szánta el magát, akkor mindig könnyebb csapatban teljesíteni a magunknak tett ígéretet. Ehhez az újévi fogadalomtételhez…..