Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tótágas

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Enyedi Zsolt azon akadt ki, hogy a nemzet egységét megjelenítő bajszos szar köztársasági elnök félretájékoztatta Trefort gimnázium diákjait...
Rettenetes történet a demokrácia haláláról, a környezetvédelem haláláról, a budapestiek semmibe vételéről és egy kisebb puccsról a Fideszben - egyben. ..
Már egy éve történt, de csak most derül ki, hogy senki sem felelős azért, mert meghalt egy hetvenéves néni. Nem látták el időben, órákat ült a Honvédkórház sürgősségi osztályának folyosóján, majd amikor hazament és rohamkocsit hívtak hozzá, már nem lehetett megmenteni az életét a Szent Imre…..
Reflektor Az Úr érkezése 2018.02.19 13:03:15
- Pisilni kell! - Kata, ezt már megbeszéltük. Felvettük az overálodat, erre most nincs idő, mindjárt megérkezik az államtitkár bácsi. - De nekem akkor is pisilnom kell! - Nyafoghatsz, de az előbb már megkérdeztelek, akkor azt mondtad, nem kellett, most már késő. - De… - Majd máskor jobban…..
tótágas 2018.02.20 13:22:49
"Újbudán az óvodások csak akkor mehettek volna el az ünnepségekre, farsangra, ballagásra, ha a szüleik aláírják, hogy a fotójuk felhasználható a Fidesz kampányában Február 16-án pénteken kora délutánig úgy volt, hogy Budapest XI. kerületének óvodáiban csak az a gyerek vehet részt az 2018-ban…..
Tegnap este egymás ellen ment az RTL liszenszelt és a TV2 nyúlt műsora, A Fal és A Piramis egymásnak feszült végre, hogy eldőljön, kinek nagyobb a pöcse a kis magyar médiahomokozóban. Egy adás és egy este alapján marhaság lenne bármilyen következtetést is levonni, de az tény hogy az óriásplakátokon…..
tótágas 2018.02.06 11:43:14
@SmittyB: Mert kutya. Nem játszhatja meg, hogy ő egy pacsirta!
Ha van olyan, hogy NER-kompatibilis metálzenekar, az a Leander Kills, ami immáron másodjára szerepel a nemzeti dalválogatón, de először kampányolt élő adásban kormányszlogennel. Nem tudom, Köteles Leander énekes miért gondolja azt, hogy egy ilyen énekes hogyishívják a legjobb platform arra, hogy…..
tótágas 2018.01.21 15:18:34
@Kapitány_1: Aha!
tótágas 2018.01.21 15:22:26
@iptables: 50.
tótágas 2018.01.21 15:31:11
@birka menet: Szerintem ez megnyerné, csak dallam kéne még alá. Az "ingyom-bingyom tál" a végén katartikus élményt nyújt.
A harmadik évad első része ugyan nem hozott egetverően magas nézettséget, 14,8 százalékos közönségarányával ki is kapott a TV2 egyik vetélkedőjétől, de a második már 15,2 százalékot hozott, és nyert (15,2% vs. 14%). Ezen felbuzdulva az RTL nem húzza még nyolc héten át a sorozatot (tízrészes évadról…..
Azt gondolja, Mészáros Lőrinc nem érheti utol a közvagyonból akár a világ leggazdagabb embereit is? Téved!..
tótágas 2018.01.04 10:32:08
@Róbert Székely: Csak azért válaszolok, mert szimpátiát érzek irántad. Lehet, hogy amit írtál, lehet, hogy a neved váltotta ezt ki belőlem.
Én nem írtam, hogy a demokrácia az egyedüli előrevivő államforma.
Arra válaszoltam, hogy szerintem milyen alternatíva valósulhat meg, ha nyernek a birkák. De hát mindnyájan birkák vagyunk - csak néhányan tudjuk, hogy mi történik velünk- tehát így is úgy is a birkák nyernek, birkák versenyén.
Reflektor Polt Péter szolgálatban 2018.01.02 15:53:13
Cinikusabb magas beosztású vezetőt keveset találni Polt Péternél ma Magyarországon. Domokos László ugyan belehúzott az Állami Számvevőszék ellenőrzéseivel, de Polt legfőbb ügyész halálpontosan, kiszámíthatóan az volt eddig és a pályaívét meghosszabbítva kimondhatjuk, hogy az is marad. A Magyar…..
Mi sem volt fontosabb a pécsi önkormányzatnak, mint hogy civilek elleni nyilatkozatot fabrikáljon - miközben a Fidesz regnálása alatt 10 milliárd közeli adósság gyűlt fel. Az ombudsman szerint azonban alkotmányellenes a felhívás...
tótágas 2017.12.19 12:36:44
@Womb Raider: Szerintem semmi különbség a lényeg ugyanaz.
Például azért, mert már legalább ötször elutasították a békemegállapodást. (Forrás: PragerU Hungary)..
Még hüledezik az ország, de ami történt, megtörtént. A P társelnöke, Karácsony Gergely egyik pillanatról a másikra megváltoztatta a véleményét. Eddig a külön pártlistákban hitt és undorodva tartotta magát távol az MSZP-től. Most azonban az MSZP-től elnyerhető parlamenti mandátum reményében…..
tótágas 2017.12.12 11:10:31
@Buchhalter: Én a ködön át is látok sok mindent, amit már nagyon unok, és a választások után már nem szeretnék látni. Ennyi.
Már annyira túlpörgött a gyűlölet a menekültekkel szemben, hogy az Orbán-kormány az Aszódi Javítóintézetbe dugná a menekült gyerekeket, minden szakmai koncepció nélkül. A csavar a történetben, hogy Mészáros Lőrinc még az árva gyerekeken is nyerészkedhet. ..
tótágas 2017.10.21 09:24:52
@Én tudom jól: Valahogy így.
tótágas 2017.10.21 09:39:44
@élhetetlen: De igen, érdemes! Mert a te szempontodból nézve neked van igazad. Lehet, hogy még kevesebben vagyunk, akik így látjuk a dolgokat, de akkor is szólnunk kell. Mert ha egyet is megmenthetünk közülük, már akkor is megérte.
tótágas 2017.10.21 09:43:52
@Cicmen.: Miért?
"Forduljatok meg!" – kéri ezen a felvételen egy utcai prédikátor a Las Vegas-i "Route 91" country koncertre érkezőktől, akiknek hirdeti az evangéliumot és Jézus Krisztushoz való megtérést KÉT ÓRÁVAL azelőtt, hogy a gyilkos elkezdte volna a mészárlást. Van, aki csak nevetett rajta, mások részegen a…..
Erős mondat következik, de sajnos igaz: Őcsény település lakossága szégyent hozott saját falujára.   Történt pedig, hogy egy jó szívvel megáldott helyi panziós lehetőséget teremtett volna néhány menekült családnak, főleg nőknek és gyerekeknek, hogy megszálljanak nála és kicsit kipihenhessék…..
tótágas 2017.09.27 11:39:09
@Mezőbándi: Igen. A te házad a te várad. Meg a szemet szemért, fogat fogért. De van egy olyan közmondás is, hogy Ki mint vet, úgy arat!
tótágas 2017.09.27 12:00:04
@Andras J Fazekas: Biztos, hogy a magyarok többsége ezt akarja? És akik nem akarják ezt, azoknak semmi joguk? Mert akkor azt mondjátok, hogy akkor vigyem haza őket? De hozzád sem akarta senki beköltöztetni őket. Magyarország nem ti vagytok, hanem mi , körösen. Ha két alternatívából lehetett volna választani, akkor lett volna világos, ahogy mi a többség akarata. De még akkor is mindkét oldalt kéne képviselnie Orbán Viktornak. Életében legalább egyszer elolvashatta volna a Bibliát, ha már annyira hangsúlyozza úton útfélen a keresztény Európaságot. Ha meg elolvasta (bár ezt kötve hiszem), akkor miért tartja viccnek Jézus tanításait, párttársaival egyetemben!?
„No hiszen csak ne nevessél, vigyázz, nehogy bajba essél! ...."/ magyar népmese/
tótágas 2017.09.29 10:02:40
@Frady Endre: Nagyon klassz!
Úgy látszik, az MSZP miniszterelnök-jelöltje tényleg Orbán tanítványa. Tegnapi táblája, amellyel magának tartja fenn a jogot, hogy eldöntse, ki akar kormányváltást, és ki nem, egész egyszerűen vérlázító. Sikerült minden, elvileg szövetségre hívott pártot vérig sérteni és megalázni. Azon kívül,…..
tótágas 2017.09.27 13:20:40
@kvadrillio: Csak sajna a kereszténységnek csak a vadhajtásai maradtak életképesek , és a nyolcadikosok párbajoznak most az elsősökkel., mert nekik is annyi eszük maradt, hiszen nem kellett vizsgázniuk minden osztály után. Most, hogy felvételizni kéne a középiskolába, a többség megbukik.
tótágas 2017.09.27 13:52:46
@bandiras2: Botka majd akkor ajánlgassa a fele királyságát, ha megkapta a koronát!
Pénteken ítéletet hirdetnek a BKV-perben másodfokon. Az elsőfokú ítélet kimondta, hogy nem létezett a nokiás doboz, ugyanakkor Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettest elmarasztalták a szentendrei HÉV utastájékoztatójával kapcsolatban. Az alábbi videón Hagyó ügyvédje beszél...
Kétségbeesésében újabb bombasztikus kamuval állt elő Botka László hétfőn.  Nem számoljuk pontosan, de januári felbukkanása óta kábé ez a huszonhatodik semmibe vesző "ötlete", "ajánlata", "ígérete" az MSZP zsákutcás önjelöltjének.  Hétfői bejelentése szerint Botka 6 pártot "bevinne a parlamentbe",…..
Újra elmondta az ATV-ben Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök az Orbán-zsarolós történetet és állítólag már meg is állapodott valakivel a bizonyítékok áráról. Ha egyáltalán létezik ez a valaki és vannak bizonyítékok.  ..
tótágas 2017.06.29 09:40:53
@címzetes docens: Nem mindegy, hogy Orbán, Gyurcsány, Botka, vagy Vona.
Egyáltalán nem értek veled egyet ebben. Ilyen lózungot csak egy felületes, meggondolatlan mások által befolyásolt, felelőtlen ember jelenthet ki. Én egyik mellett sem kardoskodok, de hogy mindegy lenne az országnak, az szerintem nem igaz.
Azt nem teljesen értem, hogy Zsófiáék miért egy közvetítőn keresztül kerestettek maguknak hétvégére szállodát, ahogy azt sem, hogy ha már megvolt a cím, miért nem csekkolták a neten indulás előtt, de biztosan megvolt minderre az okuk, akárhogy is: a penészes matrac sehány csillag esetén sem lehet…..
tótágas 2017.06.10 18:34:30
@Dikusz: Nem egyenlőre, hanem: egyelőre döntetlen. Nem mindegy.
Van itt fent ez a facebook live videó, amin Sarka Kata aszongya, hogy a Ripostban ami a házasságáról/válásáról/férjéről/dekoltázsáról/fasztudjamiről lejön az full kamu. Ezzel egyébként, mármint azzal, hogy a Ripost egy kamugyár, messzemenőkig egyet is értünk, a furcsaság itt az, ahogy azt a 24.hu is…..
tótágas 2017.06.01 13:43:36
@zuhanorepulesss: A lányok lehet, hogy nem. De ez itt nem róluk szól.
Két nap alatt két szavazás is volt arról, hogy Botkának igaza van-e, amikor azt állítja, Gyurcsány inkább akadály, mint előny, és lehet-e vele együttműködni. Mindkét voksolás Gyurcsány fölényes diadalát hozta.  (A képen Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Botka László szegedi polgármester együtt…..