Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Feranzo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magnet Bank 2013. évi Közösségi Adományozási Programjában a betétesek a pénzükből keletkezett profit 10%-ról rendelkezhetnek civil szervezetek számára. 2013-ban a programba felvételre került az Argonauta kutatócsoport is. Amennyiben Ön MagNet ügyfél, kérjük támogasson…..
Nem létezik, hogy ezt a mindenkivel eljátszották, aki valaha felmondta a számláját az OTP-nél. Vagyishogy kiszámláztak utólag valami nevetséges összeget, amiről aztán elfelejtették értesíteni naiv ügyfelet, hiszen már nem az ügyfelük. 5-10-15 évvel később aztán csak…..
Magyarországon a lakosság inkább azt szeretné, hogy a rezsit az államnak fizesse és hisz abban, hogy a verseny rossz. Mi lehet ennek az oka? ( index.hu/gazdasag/2013/05/14/rezsicsokkentes/ ) A múlt A "boldog" Kádár korszakban (70-es évek eleje), mielőtt még eladósodott az ország, az…..
„A nevem Tony Stark. Van egy menő páncélom. Van egy jó csajom. És időnként megmentem a világot. De akkor miért nem tudok néha aludni?” Ebben az időben kevés dolog izgathatja az embert jobban , mint az a pénz, amit az adó visszatérítésből kap. Te is látod már lelkiszemeid…..
Csak az utóbbi 1-2 nap botrányos hírei trafik-témában: - Tavaly földet nyertek Felcsúton, most a trafikot"Junek Károly üzemeltetheti majd Felcsút egyetlen trafikját, ezzel a dohánybolt a földpályázaton is nyertes család kezébe kerül. Junek Károly felesége, Junek Nikolett -…..