Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JoeMRTHN

5 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE: Borkai Zsolt: "...(az ellenzéki pártok) ...sajnálatosan kivonultak az olimpiarendezés támogatása mögül, és elkezdték a magyar társadalmat is megosztani. Ezzel a tevékenységükkel nagymértékben meggyengítették és gyengítik folyamatosan Budapest esélyeit, gyengítik Magyarország…..
Miután alapvetően rühelljük a tilosban parkolókat (különösen az olyat, aki egyenesen az út közepén áll meg), okulásként közzéteszünk egy New York-i történetet, melynek főszereplője egy Ferrari sofőrje és egy teherautó vezetője. Egy nagyvárosban a legritkább esetben…..
JoeMRTHN 2013.11.02 11:24:01
@Neld: igen, Londonban IS.
(Hegyi Attila 130 kilóról gyakorlatilag egy éven belül fogyott le és készült fel a maratoni távra, amit tavaly novemberben New Yorkban meg is futott. Elképesztő sztori, nagyon ajánlom! – Józsi) 7 éves koromtól, folyamatosan sportoltam, kezdetben úsztam, aztán viszonylag…..
JoeMRTHN 2013.06.07 17:33:47
@doncii: nem, nem charityvel. 3x regisztráltam, az idén megkaptam a Guaranteed Entry-t! joe-marathon.com/in-medias-res/

A charity-re kb 20 évig spórolhatnék ;)

Van kedvem elmenni a bulira, de asszem addig lenne jónéhány kérdésem is. Majd alkalomadtán feltehetem őket mailben (vagy skype-on)?
JoeMRTHN 2013.06.07 17:54:31
@doncii: köszi, a blogodat pedig már olvasgattam korábban is ;) és a képeidről is kapom a "jelentéseket" :D
JoeMRTHN 2013.06.07 16:53:16
@Hegyi Attila: @zsolababe:
regisztráltatok az idén?

@doncii: én most, 2013-ban így jutottam be a garantált résztvevők közé

bővebben itt: joe-marathon.com/
..
Mindig vannak elsők, akik neveire könnyű emlékezni... Itt van rögtön két híresség: Charles Lindbergh, aki először repülte át az Atlanti Óceánt, vagy Amelia Earhart, aki ugyan ezt tette nőként. A repülés szerelmeseinek ez biztos nem volt kérdés. De talán többen…..
Közel másfél száz poszttal vagyunk az első után. A blog túlnőtte azt, aminek szántuk, de lelkesen szerkesztjük. Saját pólónk van, jön a honlapunk és egy nagy feladat előtt állunk.   Tegnapelőtt volt két éve, hogy megírtuk első posztunkat erre a blogra. 2011. május…..
JoeMRTHN 2013.05.22 08:30:16
    Épp 110 éve történt...   ...1903 szeptemberét írták, amikor anyai dédnagyapám - a néhai Major Pál - megérkezett az Újvilágba. A gőzös, melyen Hamburgból a hosszú útnak nekivágott, a büszke Moltke nevet viselte vélhetően Helmuth Karl Bernhard von Moltke…..
  A levelező program csilingelése töri meg a csendet. Először a telefon jelez új üzenetet, majd szinte ugyan abban a pillanatban megszólal az iPad és a MacBook is, követve a Galaxy S 3-at, mintha versenyt akarnának futni, hogy melyikük lesz az első a hírhozók közül. Samsung…..