Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bullet Proof Tony.

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Együtt 2014–Párbeszéd Magyarországért (PM) politikusai – többek között Bajnai Gordon – több hete országjárásba kezdtek, a közösségi hálóban látható „tudósításaik” alapján meglehetősen intenzíven. Ezzel párhuzamosan indult el a pártszövetség köztéri…..
Bullet Proof Tony. 2013.05.16 18:16:29
@grani: Csak annyi közöm van hozzá, mint neked a magyar politikához! Ha külföldön élsz, akkor ne oszd az észt, hogy nekünk, magyarországi magyaroknak mi a jó, mert fingod sincs róla. Ha annyira jó nekünk Orbán, akkor gyere haza, éljél meg és adózzál itt Trafikmutyi Landban, addig viszont: kibic kuss!

Örüljél, hogy te még kivándorolhattál, a mai fiatal diplomásokat már az alkotmányban kötelezik maradásra a te haverjaid, akiket a világ másik végéről istenítesz.
Bullet Proof Tony. 2013.05.16 18:49:46
@MetroGoldwinMayer: Ja persze és tandíj sincs természetesen. Se megszorítások. És a gyorsvonati pótjegy az nem jegyár emelés.
Bullet Proof Tony. 2013.05.16 19:35:07
@grani: Hát öregem, most aztán kiállítottad a bizonyítványt. Érvek, kultúra, színvonal=Fidesz. Gratulálok! Ezt a kommentet mindenhol mutogatni kellene, egyszerűen minden benne van. Nem is tudom már eldönteni, hogy ez egyáltalán komoly-e, vagy csak paródia. Viccnek azért kicsit erős, bár kétségkívűl szórakoztató. :)

A logikai láncodon azért még dolgozz egy kcsit: "Fidesz mindenekfelett", "hajrá Viktor", tényleg mindent csodásan csinálnak, értem én, de azért te valahogy mégse tudsz megélni itt a gazdasági csodák és tündérmesék földjén, de persze véletlenül se a kétharmados többségben uralkodó Viktor hibájából, ő nem tehet róla, csakis a nem Fidesz hívők tehetnek róla. Eredeti magyarázat, azt meg kell hagyni! :) De az mindenképpen egy fantasztikus dolog, hogy te aki saját bevallásod szerint annyira nem tudsz érvényesülni az Orbán által irányított országban, hogy konkrétan éhen halnál itthon (kár lenne érted), mégis a távolból is dicsőíted a vezért. Ez ám a párthűség elvtárs! Amúgy köszi, hogy aggódsz értem, én nem fogok éhen halni, engem csupán az zavar, hogy az imádottjaid ezer módon húznak le és lerabolják az országot. Vicces dolog ez, de így nézve, tulajdonképpen nekem sokkal kevésbé rossz a Fidesz, mint neked, hiszen én legalább megélek itt, te meg éhen halnál (te montad, nem én) - és mégis te isteníted őket. :)

Persze én is tévedhetek. Hogy is gondolhattam, hogy többek között a magyar felsőoktatás problémáira akartam felhívni egy külföldön dolgozó segédmunkás figyelmét? Én kérek elnézést! Persze tudom, mindjárt 8 diplomás professzor leszel, csak tudod a stílusod már elárult :)

Hát további jó szórakozást, nem akarlak feltartani, nyilván vár már a betonkeverő!

Annyit még hozzátennék, hogy tudod az én fajtám a magyar, a hazám pedig Magyarország. Ha te úgy érzed, hogy a te fajtád különbözik az enyémtől, az a te bajod, illetve téged minősít.