Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KV Közösség

114 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számomra pozitívum: Remek felbontás, jó játékválasztás, szépen megszerkesztett videó, folyamatos kommentár Számomra negatívum: csak egy, MIÉRT NINCS FACE CAM?! ( XD )  jó ez egyébként nem hiba, mert lehet, nincs meg rá technikád, de előbb utóbb beszerezhetnél egy web…..
Számomra pozitívum: Jó játékválasztás, folyamatos kommentár. Számomra negatívum: ha végigjátszás csinálsz egy játékról akkor ne vágd ki belőle a történetet, hiszen az is a játék része, így tudjuk meg mi miért történik (tudom, hogy szinte mindenki látta ezt a filmet, de…..
Minőség:Minőségileg rendben van a videó. A kép tökéletes, viszont a hangból hiányolom, a gépfegyverek zakatolását és a többi fegyver hangját is. Ha egy kicsit lehetne hallani azokat is, már tökéletes lenne. Tartalom:Igazából vannak benne szép lövések, de sok az olyan…..
Minőség:A kép igazából nem, hogy a HD legalját, a 720p-t, de még a 480p-t sem éri el, ami szerintem nagy hiba. Lehet, hogy nem volt olyan eszköz, amivel ezeket a felbontásokat meg lehetett volna valósítani, de rengetegen ezek alapján is elítélnek videókat.A hang igazából tűrhető…..
Szép J Számomra pozitívum: Remek felbontás, szép vágások, jó és pontosan beállított zene, jó játék érzék Számomra negatívum: egy-egy helyen úgy elmosódik a kép a gyorsítás miatt, hogy nem látok semmit Összegezve: erre a videóra nem lehet mást mondani, mint hogy…..
Számomra pozitívum: folyamatos kommentár, jó felbontás, jó téma Számomra negatívum: az az éles hang a videó alatt, eléggé idegesítővé válik a végére; néha alig lehet érteni azt amit mondasz; túlzott színészi játék. Összegezve: a téma tényleg jó de hangtechnikán meg…..
KV Közösség Újra elindul a blog 2014.01.11 14:54:16
Hello srácok!Hétfőtől újra jönnek a kritikák a blogra, mivel sikerült megoldani a dolgokat. Az októbertől beérkezett videókat kezdjük kritikálni, majd haladunk a mostaniak felé. Bandy..
Az egész kvközösség nevében kívánok mindenkinek boldog karácsonyt és újévet! Pihenjétek ki magatokat a szünetben, készítsetek videókat, ha van időtök és kedvetek, mert hamarosan újra kezdjük a kritikálást. Még egyszer boldog, élményben dús ünnepeket kívánunk…..
Számomra pozitívum: Folyamatos kommentár, jó kép minőség, jó témaválasztás Számomra negatívum: A hangod kicsit tompa, de nyilván ez egy jobb mikrofonnal javítható Összegezve: Nekem tetszett a videód, csak egy kérdésem van miért nem köszöntél el a videó végén? Ja meg…..
Nem rossz Számomra pozitívum: folyamatos kommentár, remek játékválasztás, jól megszerkesztet videó, jó a videó felbontása, intelligens/ jól megválogatott kommentár  Számomra negatívum: néhány résznél nekem feltűnt az, hogy vontatottan beszélsz. Nem tudom ennek mi oka van,…..
Számomra pozitívum: nagyon jól megszerkesztett videó, jó animációk, jó zene Számomra negatívum:- Összegezve: jó kis mini film   Ez így: 5/5 FOX  ..
Számomra pozitívum: folyamatos kommentár, jól megszerkesztet videó, jó a videó felbontása, jó poénok, jó téma Számomra negatívum: hát… nincs   Összegezve: nagyon jó videó Ez így: 5/5 FOX  ..
:D Számomra pozitívum: folyamatos kommentár, remek játékválasztás, jól megszerkesztet videó, jó a videó felbontása. Számomra negatívum: hát hol is kezdjem…:/. Nyugi nem találtam negatívumot egyébként, csak annyit hogy még mindig zúgsz egy hangyányit, ha ezen javítasz már…..
KV Közösség 2013.09.02 16:06:12
Sziasztok! Köszönjük a nyáron küldött sok videót! Nem számítottam rá, hogy ennyit fogunk kapni, és szeretném megköszönni is mindannyiunk nevében. Nagyon örültünk, mikor segíteni tudtunk a nektek, a csatornátoknak, és hogy sok új embertől kapunk videót! Szeretnénk…..
Pozitívum: Elsőként a zene! Best! (bár az eredeti egy fokkal jobb, de ez pedig ideilőbb volt) A hang is jó, kicsit halk vagy, de nem volt egetrengető hiba. A kép minősége sem volt rossz. A második meccs jó volt és a vágások is. (az 5. gól szép volt ;) )  A játékválasztás is jó…..
Pozitívum:  A játék hang renben van, és a képminőség is. A te hangod is rendesen hallható. Ahogy mondtad fontos a sok beszéd és szerintem egyre jobban megy neked. Jó volt a kommentár. A játék választás szerintem remek. A káromkodás meg most elment. Igazábol izgultam közbe, így…..
Minőség:A kép és ang is nagyon a toppon van. Nem is kerestem, hogy lehet-e HD-ba rakni a videót, mert az alap megjelenítés is jó volt.Tartalom:Rövid és tömör poénkodás az egész. A játékot nem ismerem, de jó lett a hangulatom a videótól. Jókat nevettem és nem húztátok sokat az…..
Minőség:A kép jó viszont a körülötte lévő fekete keret szerintem zavaró mert a videót összekicsinyíti a videót és nem is mutat jól. A hang viszont az elején jó volt, viszont utna a játék hangerejét lejjebb vetted és túl halk lett.Tartalom:Néha többször is elmondod ugyan…..
Minőség:A kép teljesen rendben van. A fekete keret itt csak ezért van merta játék ilyen felbontású. Legalább is gondolom én. A hangod egy két elyen halkabb lett, de azzal sincs különösebb gond.Tartalom:Tetszik, hogy  felolvasod a szöveget és közben elváltoztatod a hangod. EZ…..
Minőség:A kép nem a legjobb és a may felbontás is csak 480p. A hang sem a legjobb. Néha olyan mintha a mikrofonba ordítanátok és berecseg az egész.Tartalom:Sok a káromkodás a videóban. Az ötlet szerintem jó, hogy halálonként cseréltek és elég pörgős is lett a videó. Ha…..
Minőség:A játék kisit sötét és ezért néha nem látszódik, hogy mi történik. A hang az tökéletes és ti is jól látszódtok. Legalább is ketten, hármótok közül.Tartalom: Jó volt a videó, mivel sűrűn volt ijedés és ez feldobta az egészet. AHol pedig nem volt ijedés ott…..
KV Közösség Maleian: Bük 2013.08.21 20:45:53
Minőség:A hanggal nincs semmi baj viszont a videó körüli fekete keret szerintem nem mutat túl jól.Tartalom:Néhol kicsit sok rész van szerintem egy dologról pl. a csúszdáknál. DE ha kisit pörgősebb lenne akkor egy nagyon tuti videó lenne.Összesítés:A zene illik hozzá. a jelenetek…..
Itt egy kis bemutató a pályáról. Aki akar egy jót játszani majd, azt szívesen látjuk! :) (Sokat dolgoztunk a pályán) ..
Pozitívum: A hangodat jól hallani. A kép néha nagyon sötét volt, és amikor mondtad, hogy ott van hátul, akkor én nem láttam semmit, de ez igazábol nem nagy probléma! :_D Jó, hogy volt rólad is kép. A játék választás jó volt. Most nem igazán zavart a káromkodás...megértettem,…..
Pozitívum: A hangod remek, egy kicsit talán hangos a játék hangjához képest. A klikkelgetés hangját valahogy csökkenteni kéne, rövid idő után már zavaró. A kommentár szép, folyamatos, de legyél magabiztosabb. Megesett, hogy mondatok félbemaradtak. A pickaxe-t azt pikex-nek…..