Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hava Nikita

14 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
​Az ukrán ellenzék nem tárgyal Viktor Janukovics elnökkel. Két hónapja tartanak a tüntetések, szerda óta halálos áldozatai is vannak az összecsapásoknak. Az alapvető szabadságjogokat korlátozó törvények miatt szomszédunk Európa legfiatalabb diktatúrája, ahol rohamrendőrcök…..
Hava Nikita 2014.01.24 10:05:19
@Mária: Mi bajod a színvonallal? Mégis milyennek kell lenni egy pp-nek? Hol láttál még percről percrét a magyar sajtóban?
Hava Nikita 2014.01.24 10:06:16
@DFK: kösz hogy szóltál, kirakjuk Fodort is!
Hava Nikita 2014.01.24 10:20:48
@Mária: meg mindig nem kaptam valaszt arra, hogy miert szinvonaltalan a pp.
Megérkezett egy újabb év! Nemsokára az Átlátszó Oktatás blog is egy éves lesz. 2013-ban több mint 300 posztot gyártottunk nektek, ingyen. Emellett folyamatosan próbálunk fejlődni, a szerzők egyénileg, valamint blog szinten is. Az új évben nagy terveink vannak. Ezért most…..
A kormányszóvivő ma sajtótájékoztatón jelentette be, hogy éppen hogy is áll a Klinghammer-féle felsőoktatási stratégia. Ma 16:00-tól tartott sajtótájékoztatót Giró-Szász András kormányszóvivő és Parragh László Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. A…..
Minden szakon lesz államilag finanszírozott hely. Ezt szerdán közös sajtótájékoztatón jelentette be Körösparti Péter HÖOK-elnök és Balog Zoltán emberminiszter. Ezzel kapcsolatban gyorsan feltettünk pár kérdést Köröspartinak, és még a most aláírt részmegállapodást is…..
Az Átlátszó Oktatás blogon jelent meg először, hogy a régi-új HÖOK elnök debreceni irodájának falán Horthy festmény díszeleg. A média pár nap után rácuppant a dologra, de az is közbejátszott, hogy a Jobbik éppen akkor Horthy szobrot avatott a Szabadság téren. Közben mi meg…..
Fodor Gábor féle liberális párt elítéli azt, hogy Körösparti Péter a HÖK irodájában kifüggesztett egy Horthy festményt. A HÖOK iroda elé összehívtak egy sajtótájékoztatót és annak keretében átadtak egy Tisza István, Wass Albert és Nyírő József képet az elnöknek. Sosem…..
Információnk szerint a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal ellenőrzi az ELTE közbeszerzéseit. A Corvinuson is folyik ilyen vizsgálat, de ott viszont teljes és átfogó, így mindent ellenőriznek. Az ELTE vezetése szerint az eddigi eredmények megnyugtatóak voltak.  Kép:…..
Az elsőfokú bíróság ítélete szerint az ELTE-nek ki kell adnia, hogy az ELTE ÁJK HÖK-nél, kik és mennyit kaptak a közéleti ösztöndíjból és a hökös jutalomkeretből. A jutalom összesen havi 770 ezer forint, ehhez jön még a közéleti ösztöndíj, azaz a HÖK-ösök…..
Nyílt levelet fogalmazott meg Hoffmann Rózsának 149 névtelen pedagógiai munkát közvetlenül segítő közalkalmazott. Egyenlőre nem tudjuk, hogy pontosan kik ők, de ha már így megtiszteltek minket a nyílt levelükkel, akkor mi meg megosztjuk a nagyvilággal. Részletek a kép…..
A múlt héten az ELTE EHÖK közzétette a 2013-ban megkötött szerződéseket. Első ránézésre nincs bennük semmi szokatlan. DE! Az ÁJK HÖK finoman szólva lehúzta a saját gólyatábori szervezőit. A szerződés szerint az egyetem állta a szervezők tábori díját, ennek ellenére az…..
Közel 5 hónappal ezelőtt kértük ki visszaélésszerűen az Eötvös Loránd Tudományegyetem összes Hallgatói Önkormányzatának szerződését a KiMitTudon keresztül. Így a több hónapos “feszült” várakozás és levelezés után, ma végre megkaptuk a szerződések egy…..
Gyorshír: A mai napon lemondott a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája elnöki posztjáról Nagy Dávid. Forrásaink szerint ezt a döntését azzal magyarázta, hogy kapott egy zsíros állást az államtitkárságon magánéleti és tanulmányi okai vannak. Amint…..
Ne vádoljon senki azzal, hogy lehetetlen feladat elé állítottam a felsőoktatás két nagyágyúját: június 13-án küldtem két adatigénylést a KiMitTud.atlaszto.hu rendszerén keresztül, mely az intézmények hallgatói (azaz HÖK-ös fenntartású) újságjainak finanszírozását…..
Hava Nikita 2013.08.29 12:30:25
Hello!
Ha már ennyire érdekel a HÖKös téma nincs kedved nálunk írni?
atlatszooktatas.blog.hu/ <----- itt?

nikita.hava@gmail.com
írj emailt vagy add meg a tiédet :)
Pár perccel ezelőtt egy ismerősöm riadtan hív, hogy "van neked egy sztorim!" Elmondta, hogy a tesója most érettségizett és kapott egy csomagot. Azt hitte, hogy a egyetemről kapott valamilyen cuccot, de meglepetésére Orbán Viktor kandikált ki a borítékból. A miniszterelnök egy…..
Reggel beszámoltunk arról, hogy a BME GTK elég furcsa feltételeket szab a gólyatábori jelentkezéshez. Például egész alakos képet kell küldeniük a gólyáknak, amit a HK hivatalosan azzal magyarázott, hogy "a táborban a csapatodat vezető instruktoroknak könnyebb dolga legyen (nevek…..
Nem az Átlátszó Oktatás dolga cáfolni Schiffer András cáfolatát, de se az Index, se a 444.hunem várta meg a holnapi bajnaizós print Heti Válasz interjút, így nem tudtam csak úgy félretenni a dolgot. A Kettős Mérce blog feltöltött pár fényképet a holnapi…..