Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Citaro G (törölt)

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kix a reggeli szendvicsnél is gazdaságosabb túróstáskát talált a Sparban: Én is Sparban néztem ki egy szimpatikus túróst. Kettőt vettem, de úgy véltem, eggyel is simán jóllakok. Hát kettővel sem sikerült. A mellékelt kép megmondja, miért. ..
Laci Ténetet, Tételefont és Tétévét szeretett volna kupacban előfizetni, de fennakadt a belső elhárításon, akik szerint 1997-es Westel900-as szerződése után tartozása maradt. Komolyan embereket fizetnek azért egy nemzetközi nagyvállalatban, hogy teljesen nyilvánvalóan hiábavaló…..
Citaro G (törölt) 2013.06.20 20:14:41
@CID: Kikérem magamnak, hogy ismeretlenül ilyeneket feltételezz rólam. Az e-mailt amiben elutasítást kaptam én is és egy másikat is amiben a kitalált önéletrajzos személy, saját szememmel láttam, olvastam. Az pedig nem igaz, hogy bárkit is felvennének, a kb. 1 hónapja volt egy T-system álláshirdetés, telefonszerelő technikust kerestek. Nyomatták a neten és a helyi hirdetési újságban is, és mindkét formátumú hirdetés aljára oda volt írva, hogy a kiválasztás után a személyes adatok továbbításra kerülnek a T-Com részére, aki fenntartja a jogot, hogy adatbázisa alapján átvilágítson, és ebbe beleegyezel ha beadod a pályázatot....
Naiv vásárlót nem engedték kutyástul vásárolni az OBI-ban a többi vásárló biztonságára hivatkozva. Ez neki azért volt meglepő, mert az összes többi magyar barkácsáruházban, illetve az osztrák OBI-ban sem jelentett problémát az állat. Panasza nyomán kárpótlásul az áruház…..
Subba Panasz a MÁV felé 2013.06.02 17:01:44
Maninger nénike, hozzá teszem teljesen jogosan, akadi ki ezen a hangfelvételen a győri állomás jegypénztáraira. Úgy a harmadik perctől kezdi el rángatni a prikezsia, de a hab az í-n, a pont a tortán, a mindent elsöprő stilisztikai katarzis mégiscsak az utolsó fél percben elhangzó…..
Most kaptuk a hírt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságtól, hogy ezentúl csak a mobilozásból eredő késedelmes számlák miatt korlátozhatják a kimenő hívásokat, részletre vásárolt készülékek után nem: A hatályos törvényi szabályozás szerint a szolgáltatók a nem…..
Citaro G (törölt) 2013.06.01 10:47:05
@CID: Annyira azért ezer éve nem, mert én 2009/12-ben vettem egy telefon 2 év hűséggel és 16 hónap részletre, és addig végig egyben volt.
Citaro G (törölt) 2013.06.02 18:37:57
@CID: Lakosságiba lehet. Vállalkozóként volt.
Citaro G (törölt) 2013.06.02 18:38:59
@nyunyógomez: Most már lehet, 2009-2010-ben és 2011 első 2 hónapjában nem így volt...
Másfél hónapot töltött zárt osztályon Szikora Róbert, a következő X-Faktor egyik mentora, az R-Go frontembere. A Borsnak elmesélte, hogy nem elmeállapota, hanem a katonaságtól való rettegés jutatta a Hárshegyre.   "Amikor be akartak hívni, a Hungáriával turnéztunk, az…..
És a két műsorvezetőről is, akikkel kezdjük a sort. És megmutatjuk Gesztit is. Mert rendesek vagyunk. ..
Citaro G (törölt) 2013.06.01 20:56:53
@harcosDuke: Mindig is idősebbnek nézett ki a koránál: www.hir24.hu/Root/Shared/Pictures/2013/01/21/Toth-Gabi.jpg

ez egy 2005-ös kép, 17 éves ekkor, de simán kinéz 25+-nak. Bár itt legalább még helyes volt, se mű cici, se műszáj és normális haja is volt.
Ha valaki az elkövetkezendő vasárnap úgy érzi majd, bármilyen esküvős műsort megnézne, csak gyorsan adjanak már valamit, annak hihetetlen nagy szerencséje van! Ugyanis itt a TLC, ami az Esküvők estéje keretében két sorozat évadpremierével is jelentkezik. Idegesítő menyasszonyok…..
Úgy látszik nem lehet elégszer megírni, hogy minden feliratot laborelemzéssel érdemes megvizsgálni fizetés előtt, mert így járhatnak, mint Dóri: Az alábbi képet lőttem ma a SPAR Mester utcai áruházában. A sajt amennyire látszik, mozzarella, nagyjából 20 deka. Éles…..
Citaro G (törölt) 2013.05.30 18:37:26
@Azie: Miért kellene... LDG = lédig, német nyelvből ered, és nagyjából azt jelenti, hogy ömlesztett, nem egységnyi csomagokba kimért áru. Tehát ha egy standon ládákban ömlesztve látsz zöldséget, gyümölcsöt, és te választod ki a megfelelőt megfelelő mennyiségben, akkor lédig zöldséget/gyümölcsöt vásárolsz. Itt sajt esetében, kimért, előre csomagolt termékről van szó, tehát NEM LÉDIG.
Citaro G (törölt) 2013.05.31 10:58:04
@Azie: Szerintem csak a postoló kamuzik, vagy egy újgazdag gyökér, akinek nem tűnik fel 3 ezerrel több blokkolás.
Citaro G (törölt) 2013.05.31 15:37:43
@Azie: Pontosan. Ellenben ő mit tett? Beírt a netre, és írásba adta magáról a szegénységi bizonyítványt. Szerintem sokkal kevesebb lenne az ilyen post, ha legalább egy mail címet közzé tenne a homár.
Gábor saját hatáskörén belül indította be a párbeszédet a joszaki.hu-ról kinézett mesterrel, de törölték az értékelését: A joszaki.hu oldalon kerestem mestert. Az oldal azért volt vonzó számomra, mert lakóhelyhez közeli mestert ajánl, az oldalon meg lehet nézni a mester…..
A Blikk úgy tudja, hogy kiadó egy ötvenhárom négyzetméteres lakás hetvenezer forintos havi bérleti díjért abban a wekerletelepi  házban, amit minden este a Barátok közt elején mutatnak. Az épület mindössze díszítőelemként szolgál a sorozatban, bár az ingatlan előtti…..
Citaro G (törölt) 2013.05.31 10:59:33
Worlon sztorija ugyan nem túl friss, de jó látni, hogy a magyarországi helyzetet a Tesco angol anyacégénél sem akarták elhinni: Annó kb. még 1 éve Székesfehérváron laktam és elmentem a MediaMarkttal egy helyen lévő Tescoba bevásárolni, ami nem is kis üzlet (igen csak…..
Citaro G (törölt) 2013.05.30 15:38:51
Újabb lebilincselő részletekkel kedveskedünk a Szepesi úszónő munkásságáért rajongóknak, ezúttal a Bors jóvoltából. Mint azt a mai számukban írják, Szepesi szerintük egyértelműen leírja könyvében, hogy az egyik kereskedelmi tévé valóság showjának forgatásán, melynek…..
Citaro G (törölt) 2013.05.30 12:49:00
@chipanddale74: TV műsorban bohóckodás, sorozat szerep, reggeli műsor, talk show, BB, megafrász... ezek az árai, kb. ennyit bohóckodott a TV2-es csatornán az elmúlt 10 évben
Naiv ügyfélnek sosem sikerült mátrai borzaskát rendelnie a Poló Pizzériából, mert időközben megszűnt az étel. Talán jobb is így, mert még a 444 junkfoodspecialistái sem tudtak megállapítani, miből készülhet, honnan jött, hová tart. Olvastam a Komjádi Polo pizzériával…..
A. tudományos érdeklődéssel követi az egyik Spar akciós polcának életét, de a szupernek kikiáltott ár csak nagyon ritkán olcsóbb, mint normál esetben: A Spár áruházakban gyakran találkozhatunk a Szuper Ár felirattal. A polc sor végén általában az akciósnak szánt termékek…..
Citaro G (törölt) 2013.05.27 15:59:16
@*Vörös Szonja*: Igen, ezt én is bírom, de nem Spar, hanem TESCO és Auchan is előszeretettel írja ki így. Nagy táblára, hogy ennyi meg ennyi, alatta kb. 8-as betűvel, hogy 3 darab vásárlása esetén, és még kisebb betűvel xxx Ft/db..... múltkor a mosogatószer volt ott is kirakva majdnem féláron 299 Ft,apró betűvel, hogy 3 vásárlása esetén, még apróbbal a kirakott A4-es lap jobb alsó sarkában, hogy 459Ft/db........ Auchan Óbuda.
Naiv ügyfél a Vatera Bermuda-háromszögébe került, amikor netes felületen megrendelte a PPS szolgáltatását. Futárt ugyanis a DPD küldött, akik ránézésre nem állnak szerződésben a Vaterával, de mi tudjuk, hogy megvetták a GTR-t, ami viszont igen. Namindegyis, a sütőt…..
Lacxox fotója a bizonyíték, hogy már iskolába sem kell járni az alapvető matematikai műveletek elsajátításáért. Lehet, hogy csak kifogytak a nemakciós árcédulából, nem kell rögtön rosszra gondolni. Ezt most lőttem egy CBA-ban; gondoltam, aranyos.  Rövid fejszámolással…..
Citaro G (törölt) 2013.05.27 12:12:28
@FDToth: és egyik-másik pofátlanul drága Matchnál is drágább....
Messze vannak már a régi szép idők, amikor még a Mónika showban tapsolók is kaptak pénzt. Az X-Faktor statisztái örültek, hogy vizet kaptak egy egész napos forgatáson, amit nekik meghallgatásnak vezettek fel: Az egyik énekes barátnője kért meg minket, hogy vegyünk részt…..
Kristóf egy kiszakadt csomagolású szeletelt kenyeret cseréltetett másikra egy Sparban, ami az indokoltnál mélyebben felkavarta a személyzet lelki világát: A mai napon (2013.05.18, szombat) egy nagyon kulturálatlan eset történt velem a Wesselényi utcai 4-6-os megállónál…..
Citaro G (törölt) 2013.05.22 10:12:34
@Rosszindulatú Vászka: Én is erre gondoltam, lehet eleve gyári hibás volt as zacskó, vagy ő tekergette meg..... de bennem felvetődött még egy.... miért nem a pénztárosnak szólt???? hogy ért el az ügy a pékárú feöltőltőig...?
Citaro G (törölt) 2013.05.22 10:20:07
@Cicmen: értem én. De blokkal együtt visszabaktatott a vásárlótérbe balhézni egy sort? Én inkább beszéltem volna a pénztárossal, adjon egy zacsit, tegyük bele és jónapot, többet nem jövök ide. Vagy ha nincs nála, akkor megyek vissza a blokkal, belerakom annyi zacsiba a kenyeret amennyibe belefér és kijövök ugyanannál a pénztárnál..... nem hőbörgök a feltöltőnek... gondolom milyen udvarias lehet. Érdekes, velem soha nem beszéltek még így egy reklamáció során sem, mert mindenkihez normálisan fordulok....
Citaro G (törölt) 2013.05.22 10:23:14
@atpijkamo: Na a Lipóti pékség az, ahová soha többet a lábamat be nem teszem. Egyszer vettem nem szeletelt kenyeret, kettévágtam mert úgy fér el a tartóba, semmi belseje nem volt, visszamegyek a boltba amikor az 50-es nő vigyorogva, elkezdi biztos kiszedtem fasirtnak, meg minek vágom ketté, miért nem veszek inkább két fél kilóst.... ok... végülis adtak egy másikat.

Tavaly nyáron meg csonti kukac volt a kenyérben, nem kis mennyiségben... végülis a hétvégi horgászatra vettem a kenyeret, na de nem a csonti miatt...
István családját a Szentlélek kiáradása ellenére sem hagyta fél napnál tovább IPTV nélkül a Telekom. Ráadásul a  időben érkező szerelő negyedóra alatt felszámolta a problémát. Dícsértessék: Közel egyhetes „nyaralás” után hazatérve tapasztaltuk, hogy a Telekom…..
Tehetségesen vetkőzik Anikó, harsogja a mai Bors. A fülledten erotikus témákról rendszerint egy közhelyszótárral alvó, piruló kamaszfiú stílusában író bulvárlap szerint "a napi sorozat sztárja örömmel szabadult meg textiljeitől, hogy aztán falatnyi színes…..