Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fanka40

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Minden kórházban lopnak 2016.08.23 06:00:00
Nem fér a fejembe, hogyan visz rá a lélek bárkit is, hogy egy kórházban lopja meg a betegeket. Nincs ezeknek lelkük, hogy mások nyomorán és szenvedésén nyerészkednek? Tisztelt Praxis!   Sokat olvasom az oldalt, lehet, hogy elkerülte a figyelmemet, de valamiért a kórházi…..
Illúzióim nincsenek. Amennyiben kapok is választ a megkeresésemre, abban vagy az lesz, hogy minden a törvényes keretek közt történik, vagy, hogy az intézményfenntartó csak ilyen színvonalú ellátásra biztosít keretet. Tisztelt Rendelőintézet!   Szeretném megosztani Önökkel tegnapi…..
Jakupcsek Gabriella először jelent meg a nyilvánosság előtt azóta, hogy egyik napról a másikra kirúgták az MTV-től - írja a Bors. Egy rendezvényen volt moderátor, ahol bemutatták a HPV elleni új, kilenckomponensű vakcinát. (ez az MTI-fotó még a Ridikülből van)..
Fanka40 2016.02.04 18:41:12
@________________: Azért kell reklámozni mert baromi drága a HPV elleni oltás. Én kb. 4-5 évvel ezelőtt adattam be a lányomnak , saját zsebből fizettem, akkor 90 ezer forint volt....
Valamiért úgy alakult, hogy egyik este pont elkaptam Friderikusz műsorát a TV2-n, ahol éppen Gregor Bernadett volt a vendég. Gregor azért is forró téma most, mert nemrég nyíltan kiállt a Jobbik mellett, ezzel bővítve a közepesen ismert közszereplők táborát (Usztics Mátyáson…..
Fanka40 2015.11.13 22:00:31
@efeller: Ha,ha, ha, ahogy azt Móricka elképzeli. Látszik hogy még nem dolgoztál multinál sohasem, eléggé meglepődnél. Tudod nekem már van szerencsém elég régóta Magyarország egyik legnagyobb topnyereségét kitermelő cégénél dolgozni és a 30-40- 50 milliós házban éldegélő, diplomás kollégáim is nyíltan kinyilvánítják, hogy mennyire nem kedvelik Orbán "rejtett erőforrásait". És ők vannak többségben, bár nem reprezentatív a felmérésem.:) Nyilván mi kifejezett jómódban élünk, de látjuk és megtapasztaljuk a szomorú valóságot. Már a budai bevásárlóközpontokban sincs biztonságban az ember, a múltkor ott kergették késsel egymást a cigányok a parkolóban, nem mertem kiszállni a kocsimból amíg ki nem ért a rendőrség.. Persze a hírekbe nem került bele, hogy 20-30 cigány tömegverekedésbe kezdett, el kellett hallgatni, a szokásos cigány-mosdatási irányzat keretében.
Ja és van egy rokonom akinek több száz milliós vagyona van és hatalmas nagy Jobbik fan.:)
Nem kéne ennyire leegyszerűsíteni a világot, vagy még nagyon fiatal és tapasztalatlan vagy.
Hank Azaria nevét kevesen emlegetik egy lapon mondjuk Brad Pittével, pedig a színész (amellett, hogy remekül játszik karakterszerepeket), talán a legmenőbb szinkronszínész, hiszen a legnépszerűbb animációs filmek karaktereinek kölcsönzi a hangját. A szinkronhoz különleges…..
Fanka40 2014.08.30 12:13:24
@gales: Igen, a Derűlt égből Polly-ban eszméletlenül jó pasi volt. De öregszik, mint mindenki, de még most is vonzó. Képzeld, egyszer te is meg fogsz öregedni:)
  Ismét elkészült egy munkám :) Egy délpesti lakást újítottunk fel, eredetileg az ott lakó párnak, de végül kiadásra került az ingatlan. Kis költségvetésből dolgoztunk, és a lényeg az volt, hogy egy kényelmesebb, szerethetőbb otthont varázsoljunk a lakásból. Az…..
Kedves Szerkesztők!Már nem tudom kihez forduljak vagy mit csináljak...Nem olyan rég, karácsony előtt kiderült, hogy terhes vagyok, bár nem terveztünk nagyon boldogok voltunk, és vagyunk párommal.Én jelenleg nappali tagozaton tanulok és mellette dolgozom egy ismerősünknél rugalmas…..
Fanka40 2014.02.19 10:22:10
@Szumátriai Patkánymajom: Szerintem is beteg az agyad! Ez már a sokadik MT poszt ahol terjeszted a nagyon nem normális értékrendedet és a gyermekvállalás ellen ágálsz. Vajon miért van az hogy az emberek 90 %-ának a gyermeke(i) az élete boldogsága, és értelme?? De egy elmebeteget nem akarok meggyőzni.
Facebookozó kékkabátok, posztoló ittas vezetők, vérszomjasan kattintgató károsultak - ma már a közösségi oldalak is meghatározó szerepet játszanak a bűnüldözésben. Az információforgalom elemzése nemcsak a vállalatoknak, de a közszolgálatnak is érdeke: a rendőrség egy-egy…..
Az első Simon számláján 240 milliónyi eltitkolt pénz van. A második jelezte, hogy ő nem az első. De mit akar a harmadik Simon Gábor? Esti a hírlap! A miskolci szocialista Simon Gábor sajtótájékoztatón tudatta, hogy ő nem azonos a budapesti szocialista Simon Gáborral, aki…..
Fanka40 2014.02.06 09:04:32
@rozsomák: Én viccesnek találtam, abszolút. Az viszont nem vicces hogy egy magát szocialistának valló képviselő 40 ezer forintos GAP pulóverben áll a kamerák elé, nem sül le a bőr a képéről a hivalkodásával, amikor a pulóverének az ára sok embernek a havi fizetésének felel meg??
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
Fanka40 2014.01.15 09:20:30
@ptemee: Egyáltalán nem kell képmutatónak lenni a hányingerhez és tévét sem kell nézni ahhoz hogy hányjak a valóságshow-któl. Mindenhol az arcunkba nyomják az undorító promóikat, szennylapok címlapján , weboldalakon nyomulnak stb. Egy tízéves ha leül a héven, a szemközt ülő szennylapjának a címlapjáról ilyen kellemes headline-okat silabizálhat ki: "VV VEronika rámászott Christofelre a villában" és hasonlók. Sajnos dolgoztam ker.tévében, tudom hogy működik ezeknek az agymosó műsoroknak a promóciója, a beetetés, a műbalhék, kamusztorik gyártása a figyelem felkeltése érdekében stb. És nincs erkölcsi gát! Már akkor is undorodtam tőle és most is. Szerintem meg elég korlátolt megoldási tanács, hogy ki kell kapcsolni a tévét, igen ám de mi van ha a fodrásznál vagy az étteremben kisgyerekkel vagyok és ott is tolják a valóságshow-t? Sőt a műszaki áruházban tévévásárláskor is az összes tévén ez a hányinger ment. Nem kívánom senki halálát de az RTL-t és hasonló agymosoda társait lerombolni, a h elyüket felszántani.
Fanka40 2014.01.29 09:24:15
@SmittyB: Jó, akkor tegyél egy próbát, engedd meg a gyerekeidnek hogy nézzék ezt a sok mocskot a tv-ben és majd figyeld meg hogy mi lesz belőlük! Ember biztosan nem! Szerintem te vagy a szánalmas és korlátolt, és valszeg gyereked sincs, különben téged is aggasztana ez az erkölcsrombolás ami folyik. De ha ilyen ostoba vagy, nem is lesz!
Ha vasárnap, akkor blogajánló, így lesz ez ma is, ráadásul szerintem mindhárom mai választottam nagyon érdekes írás. Az első egy (nekem) új blogot mutat be, méghozzá egyenesen Washingtonból, ahová egy három gyermekes család költözött, és persze az egyik legnagyobb kérdés az…..
Fanka40 2014.01.27 13:44:02
@blackhair-lady: Ha a sok olvasás sem segített a bátyádnak (ami elméletileg kellett volna, hogy kihasson, pozitívan a helyesírására, legalábbis nekem ezt tanították ), akkor talán próbálkozzon meg a szabályos tízujjas vakírás elsajátításával. Gépírás tanulása közben csakis helyesen rögzülhet a szavak írása, mivel a tanulási folyamat közben le kell bontania betűkre az egyes szavakat miközben olvassa a másolandó gépírás lecke szövegét, és rengetegszer le kell írni egy-egy a magyar nyelven előforduló betűkapcsolatot, illetve a nyelvünkben megtalálható szavakat, hogy rögzüljön, automatizmussá váljon a billentyűk szabályos és gyors használata. Biztosan hatásos lenne számára és fejlesztő a gépírás megtanulása, létezik sok ingyenes , online gépírás tanító program.
Hajrá, sok sikert neki!
Hat éve áll üresen egy jókora terület a Nyugat pályaudvar mellett. Ide épült volna a kormányzati negyed, de aztán ugye nem lett belőle semmi. Ennyi idő alatt minden mozdítható értéket kiloptak belőle, épületei romosodnak pusztulnak, végleges megoldás nincs a láthatáron. Lehet,…..
Fanka40 2014.01.24 09:31:56
@gigabursch: Igen én is pont erre a kettőre gondoltam, park és mélygarázs. Nonszensz, hogy adott egy hatalmas pályaudvar, ahol nem tudok leparkolni, csak kidobom az autóból a vendégemet és be sem tudom kísérni, hogy felszálljon a vonatra, mert fizikai képtelenség bárhol leparkolni. És a zöldfelület is úgy kell , mint egy falat kenyér.
Mostanában nem jártam a Déli pályaudvar környékén, ezért eléggé meglepődtem, amikor a „Kerengő aluljáróban” beleütköztem egy jó kis halétterembe, a Bubba’s water grillbe. Nem mondom, hogy nem lehetne jobb és forgalmasabb helyen, de hát ezt ugye a tulajdonosoknak kell…..
Hát ez a tényleges életfogytiglan kemény dolog. Rögtön hozzá is teszem, hogy én is ennyit adtam volna mind a háromnak. Én ha el akarom képzelni milyen lehet egy több éves büntetés mindig abból indulok ki, hogy én csak 11 hónapot húztam le a seregben, de azt is nagyon hosszúnak…..
Fanka40 2014.01.13 14:07:05
@Kámasuka: Nagyon gáz vagy! Tanulj meg szöveget értelmezni! Andie nem azt írta hogy haverja a smasszer, hanem ismerőse. De ha valóban a haverja lenne, akkor se lenne jogod sem őt sem a haverját lenézni. Mindenki, aki dolgozik tiszteletet érdemel. Ha ennyire lenézed a smasszerokat, védjenek meg téged és a családodat a bűnözők!
Augusztus közepén lesz két éves a Határátkelő, nemrégiben volt egy éve, hogy itt vagyunk az Indexen, és e két dolog egyenként is számvetésre késztetett a blog jelenével és jövőjével kapcsolatban. A számvetés eredménye egyfelől az, hogy örvendetesen nagy a közösség, sok a…..
Fanka40 2014.01.04 10:09:33
Megértem a poszter problémáit engem is aggasztanak ezek a dolgok, de ami legjobban nyomaszt, hogy hazánk súlyos demográfiai katasztrófa felé rohan, amelynek végén egy olyan országgá válhatunk, ahol három millió nyugdíjas fog rettegni hárommillió romától – és elegendő számú aktív dolgozó híján egyik csoportot sem lesz, aki eltartsa. Bár én a fővárosban élek viszonylag biztonságos környéken a családommal, de a vidéken élő szüleim rácsok és riasztók mögött rettegnek a saját házukban és tudják hogy senki sem fogja megvédeni őket. Nem akarok félelemben élni! Nem érzem hogy a rendőrség megvédene bennünket a bűnözőkkel szemben. Nem akarok olyan országban élni ahol az egyik "gesztenye" megkéseli a másikat mert az elfoglalta a budit és nem tud 3 percet várni! Lásd tavaly szilveszteri szigetszenthalmi késelés! Évek óta nem tudják felszámolni a hajnali/éjszakai 4-6-os villamoson késsel garázdálkodó , fosztogató hordákat! nem akarok olyan országban élni ahol egy kisebbség abban a tévhitben él, hogy bármit megtehet büntetlenül. Jelenleg ez zajlik. Egy példa: behajtok a belvárosi egyirányú utcába, természetesen szabályosan, velem szemben feltűnik egy hatalmas fekete terepjáró tele kokeróval, természetesen forgalommal szemben hajtanak, és olyan gyűlölet süt a szemükből amikor mellém érnek, hogy azt látom hogy dögöljek meg amiért élek és takarodjak az útjukból. Hát ezért nem szeretem ezt az országot, hogy ezeket a piszkos, szabályellenes, bűnöző dolgaikat ez a csoport büntetlenül megteheti, mert a rendőr mindig csak a kis szerencsétlen , rozzant Suzukist állítja meg igazoltatásra, érdekes módon...
TComment Rossz neked, ha letolsz 2013.12.18 06:34:04
Magyarországon a törvény azokat védi, akik a belső sávban félemlítik meg a többi közlekedőt. Elég, ezen változtatni kell. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Fanka40 2013.12.18 10:32:37
@Marcellusca: Kétlem hogy balfasz a posztoló, én min 130-140-nel szoktam közlekedni az M5-ösön a belsőben és mégis mindig feltűnik mögöttem cirka 5-10 percenként egy Merdzsó/BMW/Audi tahóvagon aki levillog, lohol a seggemben, szóval a szokásos kispéniszes kompenzálótevékenység. Általában kénytelen vagyok beállni a kamionok közé a sorban, de kibaszottul utálom hogy erre kényszerítenek. Pedig nem vagyok mazsola, 20 éve vezetek, havonta min. kétszer járok autópályán. Követelem hogy állítsák meg a Rezesova féle ámokfutókat, nem érdekel hogyan de találjanak megoldást erre, hogy ne legyen több gyilkosság BMW és a többi tahóvagonnal!
„...s ha urak akartok maradni, szűrjetek a magasban olyan bort, a milyen csak az isteneknek, a királyoknak s a magyar embereknek való. S ezeknek is csak ünnepnapon.” (Eötvös Károly) A rendszerváltozás előtt egy dunántúli faluban dolgoztam. Volt a faluban két fivér – a…..
Fanka40 2013.11.21 14:40:47
kkbk.blog.hu/2013/11/17/az_allam_a_bunozot_vedi

a videó erről az egyszerű borász-gazdáról. Szerencsétlen, ha görbébb orral születik akkor rafkósabban és sikeresebben csinálta volna a parazita likvidálását és most vígan kimászna a gyanúsításból. Ezer egy tippem van rá hogyan pl. utólag eldobhatott volna a pincében egy koszlott feliratot, hogy "Vigyázz fagyálló!" stb. Aztán bizonyítsák be utólag hogy az mikor került oda, látta-e a drogos tolvaj vagy sem.
Q-ra nem tudom sajnálni a tolvajt életében egy percet nem dolgozott csak arra volt esze hogy másokon élősködjön.
Bár léteznek szervezetten működő bandák is, a felmérések szerint a betörőknek nem feltétlenül számít az ingatlan értéke vagy éppen a környék, sokkal inkább céljuk, hogy gyorsan jussanak kisebb vagyontárgyakhoz, pénzhez, amit úgy a legegyszerűbb megvalósítani, ha könnyű…..
Fogorvosként praktizálok immár 10 éve. Az utóbbi időben egyre több kérdést kapok a páciensektől a fogfehérítésekkel kapcsolatban, ezért is született ez a blog bejegyzés. Ennek a fokozott érdeklődésnek az egyik velejárója a tévhitek kialakulása és széles körben való…..
Fanka40 2013.11.05 16:55:22
@Zincsilla: hol csinálnak ilyen olcsón porcelánhéjat? 20 ezerért?? Én eddig csak 200 ezer/darabért láttam a fogorvosok weboldalain, a saját fogorvosom is ennyit mondott árnak.
Persze lehet hogy az valami más technika amit ajánlott, hollywoodi mosolynak emlegette, egyesével felragasztanak egy nagyon vékony héjat a fogakra de nem tudom milyen anyagból azt hiszem porcelánból.
A folyamatos stressz a gyárban poszthoz szeretnék hozzászólni és a kommentelőkhöz, akik szerint a 11 óra pihenés két műszak között az MT és a józan ész szerint is elegendő. A nyáron lesz ötödik éve, hogy hasonló helyen dolgozom. A szerződésem két havonta van hosszabbítva,…..
Fanka40 2013.10.04 11:24:13
@Szumátriai Patkánymajom: Te egy állat vagy! Majd ha 90 évesen a saját ürülékedben fogsz megrohadni a kórházban és a kutya sem fogja rádnyítni az ajtót gondolkozz el erősen az önzéseden! A kibaszott nagy karriered nem fog meglátogatni a kórházban és egy pohár vizet sem fog adni (a nővér sem, ide a bökőt!).
Tudod, a bölcs emberek okosan önzőek (van gyerekük, akit az életüknél is jobban szeretnek) te viszont ostobán vagy önző!
Gyurcsány Ferencet leköpték és megütötték, amikor a bíróságra igyekezett. Mintegy húsz tüntető közül emelkedett ki a tömegből (utóbb kiderült) Pál Márton, aki az éppen Hír televíziónak nyilatkozó ex-miniszterelnököt arcon köpte és megütötte. Ha már kulturált,…..
Fanka40 2013.09.19 09:48:17
@encir: Hát ez az, az ilyen pitiáner hírek nem érik el a retekklub ingerküszöbét mint hogy Gyurcsány "demokráciájában" egyetemistákat kínoztak,a háromfejű kecske fontosabb. Morvai Krisztina többször, több fórumon is beszélt arról hogy a rádió udvarán egyetemistákat kínoztak a rendőrök 2006-ban. A Magyar Nemzetben volt róla egy cikk valamikor 2007-ben.