Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiraaaa

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz a köznevelés területén szembemegy a szakmai és a választói igényekkel - legalábbis erre lehet következtetni a TÁRKI közneveléses közvéleménykutatása alapján. A kormánypártot láthatóan ez nem izgatja, sőt, továbbra is az eltökélt úton jár, tűzön-vízen át…..
kiraaaa 2013.05.22 17:22:53
@MACISAJT: az életpályamodell is átverés, s nem hiszem,hogy valaha is bevezetik.

Ahhoz,hogy ez működjön szeptembertől,már rég minősítő eljárás alá kellett volna venni a pedagógus társadalmat. Majd varázsütésre eldöntik,ki melyik kategóriába tartozik? Elvileg előírt követlémenyrendszere van, s ha jól tudom felmenő rendszerben csinálják, pl. majd az óvónőktől kezdik.
Kigondoltam A Boxoló 2009.12.11 20:43:00
  Azt mondják, a box az igazi férfiak sportja. Az erő, az ügyesség, a szív és a kitartás, valamint a gyermekkorban elkezdett kemény munka megkoronázása a világbajnoki cím. Egyes televíziók jóvoltából, néhány éve szerencsére már mi is részesei lehetünk a nagy…..
kiraaaa 2013.05.16 19:26:04
@ripők: jéé, jellemző,hogy most értesültél erről!
Mindenek előtt szeretném leszögezni, hogy eredetileg az amerikai magaskultúráról szerettem volna posztolni, de végiggondolva a dolgot, a nulla darab releváns festő, a nulla darab komponista (már aki nem Hollywoodnak dolgozott), a halálfetisiszta elmeháborodott és a saját…..
kiraaaa 2013.05.15 19:54:51