Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vrobert

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
El nem tudom képzelni, milyen kemény csata ment a négy nagy csapat szervezői között, hogy ki mely pálya közeli nagy objektumot foglalja le magának a verseny idejére. Amit tudni kell, egy nagy csapat szerelőkkel, technikai személyzettel, háttéremberekkel, jutalomutas gyáriakkal együtt…..
vrobert 2015.06.13 14:37:45
128
Az internet tele van viccesebbnél - viccesebb leírásokat tartalmazó használt autó - hirdetésekkel. Szerencsére ezek a versenyautóknál többnyire kimaradnak, általában csak a lényeg és egy pár kép található az eladó példányokról. Béresék azonban nem csak az autóépítésben…..
Szlovákiában már elkezdték az idei évet, már ami a valódi ralisprinteket illeti. 3 szakasz, 5 gyorsasági, 70 indulóval. Sajnos a szokásos havas csapatás - hó hiányában - elmaradt, látványban azonban így sem volt hiány. Csúszós saras utak, poros aszfalt, és olyan közönség…..
Mohó Hiénák, figyelem, a Michelintől származó ajándékaink megváltoztatják az életedet. Például, aki eddig nem viselt baseball-sapkát, az mostantól igen. Akinek eddig nem volt egérpadja, annak lesz. Akinek eddig csak akkor tűnt el a jég a szélvédőjéről, amikor leolvadt, annak…..
vrobert 2013.12.23 12:23:58
aki többet használja a kéziféket, mint a váltót! Ifjabb Béres Józsefről már nem egyszer posztoltunk. De azóta sem tudunk betelni vele. Most egy kis szlovákiai mini raliról - ralisprintről mutatunk nektek külső és belső felvételeket egyaránt: ..
Már elment előtted több autó is, de már percek óta hallod, hogy érkezik. Jöhetett eddig bármi és bárki, s jöhet majd Utána is, csak jöjjön már! Aztán egyre erősebben hallod, majd megpillantod a fénycsóvát, mely ide-oda cikázva közeledik feléd. Mikor lapjával elhalad…..
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
vrobert 2013.09.08 11:43:00
Már készül a beszámoló és a nagy videó vargagixxxer barátunk műhelyében, addig is kaptunk egy előzetest a Rallye de Luxembourg mezőnyének leglátványosabban közlekedő pilótájáról, Christof Klausnerről. Az Audis úriembert volt már szerencsém nekem is látni, nem kicsit jól…..
vrobert 2013.07.22 19:57:53
Egy kb. ugyanilyen Audi Quattro, csak értő kezekben, idősebb Béreš József tálalásában:

www.youtube.com/watch?v=OTLiTB5DLQY

www.youtube.com/watch?v=X2zqJOF1fu8

Kicsit más, nem?

És egyébként van a családban egy épített Audi Quattro S1 is, hiiiihetetlen hangja van, volt szerencsém a hétvégén hallani párszor.
vrobert 2013.07.23 09:31:15
@edeleny beres:
Teljes mértékben egyetértek.
Egyébként van pár képem a hétvégi Dobsinai hegyiversenyről, ahol többek között az ifijabbik Béres hajtja felfelé az Audi Quattro S1-et, ha esetlegesen van igény, szívesen feltöltöm valahová őket.
CSak még be kell konvertálnom őket, de az egy hosszabb este kérdése csak :)
a szőr a hátán. Béres Jóskó megkergeti az Audi Quattro S1-et. Nincs zene, nincs pofázás, csak üvöltő motorhang van. Kisbéres pedig szépen megüli a kanyartól kanyarig ágyúgolyóként működő Quattrót. (Hang nélkül is meggyőző, de hanggal megőrülsz.) Tessék…..
vrobert 2013.05.16 07:39:45
@rocksarkany: ha fordítani kell nem gond :)
Amugy a Jahodná-i hegyiverseny június 8-9.én lesz:

www.rallye.sk/pav/?&en

(angolul van:))

Jahodná itt van Kassától pár km-re, kocsival kb. 10-12 perc út Kassáról, ka kell, összedobok egy google maps-os térképet némi instrukcióval, hogyan a legkönnyebb átjutni Kassán - egyébként szerintem én is ott leszek.

Dobsina július 20-21.én lesz, ami még messze van :-)
Dobsina egyébként Rozsnyótól van kb. 20 percre autóval.

@ edeleny beres, B. Capelutti:

Ami a friss infókat illeti, ha a pénzem megengedi, járom a környék versenyit pár éve, természetesen fényképezőgéppel, úgyhogy fotóim mindig vannak, igyekszem kis időt találni és adni némi ízelitőt mihamarabb.
Jah, a totalcar főoldalán a Penge verda szekcióban van egy kék Subaru a havon kisbéressel, no az pl. az én fotóm.

Jah és egy kis reggeli pornó: :-D

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6bpBZoKLi7Y