Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zarándok62

4 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
• A korrupció- és a hatalomellenes óriási tüntetések bizonyítják: Szlovákia a Nyugathoz tartozik • Ausztria teljesen egy követ fúj Magyarországgal a migráció ügyében • Ütik-verik, megalázzák az elfogott menekülteket a magyar-szerb határon..
Zarándok62 2018.03.11 16:05:23
@Komodoi23: Ne kerüljön rá sor, hogy megtudjuk, Te mit tennél. Más kommenteket írni, és más a fegyverek tűzével szemben állni. Például mit tennél, ha az a parancs, hogy mészáros földjét és kastélyát az életed árán is meg kell védened? Vagy azt az utcát, ahol Gyurcsány lakik? Odaküldenéd a fiadat? Nem egyszerű kérdések ezek, és én sem tudom a megoldást. Mi csak a szerencsétlen embereket látjuk, nem azt, amikor az amcsik vagy az oroszok, törökök, szírek, kurdok a legmodernebb fegyverekkel lövik a városokat. Én menekülnék a családommal együtt! Mert nem az a kérdés, hogy megvéded-e a hazát, hanem vagy elmenekülsz, vagy meghalsz. Ilyen egyszerű.
újzélandifuti Hungayrian 2015.01.15 07:54:20
At every New year's Eve, I thought, oh damn, I have been wasting a whole year again not being totally myself. I was sad at that time and so so angry. It is not my fault, it is your fault. Until this time, making new friends was a little bit hard for me because I knew I cannot be honest to them,…..
újzélandifuti Ujzelandi-Buzi 2015.01.15 08:02:49
Minden egyes ujev alkalmaval arra gondoltam, hogy basszus, mar megint elpazaroltam egy egesz evet az eletembol, ugy, hogy nem voltam teljesen onmagam. Ezert mindig szomorusag lett urra rajtam, minden evben. Errol nem en tehetek, errol ti tehettek. Eddig kicsit nehezemre esett uj baratokra lelni,…..
Hetfon reggel beszelgettem egy kedves nenivel a szallason, mondta, hogy a kuzinjanak a ferje magyar, Christchurch-ben elnek, megadta  a szamukat. :) Kar, pont akkor indultam el onnan. Az ovet is megadta, mondta, hogy ha Aucklandben jarok, keressem fel :) Eletben vagyok! Tegnap, azaz hetfon reggel…..
újzélandifuti 5.3 km.. 2014.11.18 00:29:33
Szoval, ezt a bejegyzest mar tegnap megirtam, csak ugy kitorlodott... Nem volt kedvem mar ujrairni, ezert irtam egy masikat a tuntetesrolm hogy senki se unatkozzon :)  Terhat elmentem futni, azert csak ennyi km-t, mert eleve ennyit terveztem, illetve az itteni klimat meg egy ido megszokni.…..
újzélandifuti Elmentem a boltba.. 2014.11.16 02:06:01
.. es veletlenul bent hagytam a fenykepezogepemet a taskamba (ami egy samsung, hasznaltan vettem es tok jo kepeket csinal), de jol tettem, mert lattam ket erdekes dolgot. Az egyiik Nem tudom mennyire latszik jol, de ez ingyen etel osztas, kigyozo sor. Rogton a Blaha Lujza ternel torteno etel…..
Nos, eszre sem vettem, es leegett az orrocskam. :( Ma is turaztam vagy 5 orat. csinaltam sok kepet, hogy legyen mit neznetek! Kepzeljetek, talaltam kocsit, jo aron is volt, tesztvezettem is, de ugy ereztem, meg nem jott el az ideje, hogy autot vezessek itt, minden mas, ugyhogy nem vettem meg :(…..
Ahogy az ekezetek hianyabol latszik.. Megerkeztem tegnap este 10kor a szallasomra, majd 40 ora repcsi ut soran, Christchurchbe.  Hihetetlen, de minden siman ment! Nem kesett egy jarat sem, nem kestem le semmit, nem vesztem el sehol. Bar az utolso 10 ora maga volt a kinszenvedes, mert a kinai…..
"Járt utat a járatlanért el ne hagyj!" Ez az egyik legostobább magyar közmondás. Ennek alapján akár az őskorban is maradhattunk volna. Nyilvánvalóan a legjobb példa Kolumbusz felfedezése lenne, vagyis a közmondás alapján a fel nem fedezése. De ez túl nyilvánvaló, időben…..
Karrierváltó Mi van a csúcson? 2014.10.26 16:21:24
Legtöbben összetévesztik a karrier csúcsokat, mert azt gondolják, hogy az csak egy valamilyen felsővezetői poszt lehet. „Na, ki mire vitte?” Ez a kérdés nagyon sokszor elhangzik például az osztálytalálkozókon, és az szokott nyerni, aki menedzseri, vagy igazgatói pozícióba…..
Karrierváltó Otthoni munka 2014.10.25 21:17:20
Szeretnél Te is?   Otthon dolgozni, rugalmasan, akár fő-, vagy mellékállásban, befektetés és kockázatvállalás nélkül? Szeretnél másoknak segíteni?   Ebben az üzletben Nem szükséges hatalmas tőkét befektetned. Nem szükséges embereket meggyőznöd, olyan dolgokra…..
Zarándok kávéja Igyál meg egy kávét, és gondolkodj el azon, igazából mit szeretnél csinálni. Előtte azonban nézd meg itt, hogy milyen kávét iszol. ..
  Én kifejezetten kekszes vagyok. Szeretek kávéhoz, teához, vagy csak úgy, TV előtt (és nagyjából bármikor) kekszet ropogtatni. De bolti kekszet szinte sose. Viszont a kekszes fémdobozaim gyakran telnek meg házi sütésű keksszel (fogtok is még találkozni jó pár keksz recepttel…..