Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DANNY STYLE

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Frissítve a 2010-es poszt: remélem mindenki tisztában van a KSH 2015-ős jelentésével, hogy pl a nyugdíj 2018, 2019-ig van rendben a mai feltételekkel!? El kell gondolkozni mindenkinek! Kérdezni és kérdezni a képviselőket! Kaptak erre felhatalmazást? Hogy lehet egyetlen tollvonással emberek 100ezreit…..
DANNY STYLE 2013.05.15 11:13:10
Undorító, tolvajnépség!

Félelmetes, hogy a sokat megjárt országunk ennyire képes elhagyni magát és ilyen bárányok módjára engedi hogy kisemmizze néhány jött ment rohadék!

A 386 szavazati joggal bíró "vezető"-ből csak 15 ismerte az Alaptörvényt? EZ A SZAVAZÓKNAK CSAK 0,0388%-A! Ez hol tudatos törvényhozás emberek?!
Mi az istenre veri a nyálát bármelyik párt? - Akár ellenzéki akár koalíciós párt.

Hogy lehet az, hogy a 21.században egy marhanagy modern gazdasági közösség (EU) hagyja, hogy egy tagállam - akiknek k**va sokat köszönhet ám - vezetősége így kinyírja az alapvető emberi jogokat a szokásos lopásokon kívül?!

Az a helyzet, hogy sokadik éve azt látom hogy jobban járnék ha bármelyik másik "szegényebb" országokban jobban járnék akár még munka és bármilyen kereset nélkül is! Mert ott legalább azt kapom amire számítok.

Nem úgy mint itthon, tanulok, vizsgázok, dolgozok van 1 darab telefonom, 1 számítógépem és 2 évig még csak esélyét sem látom annak hogy akár albiba költözhessek mert:

- A multik a diplomáért adják meg csak azt a bért amiből fenntarthatnám magam ( Kis vállalkozások pedig sokszor nem tudják megfizetni).
- Megadóztatják a fizetésemet 1x.
- TB, járulékok, anyámtyúkja... stb.
- Megadóztatják a pénzemet ha ATM-ből veszem fel.
- MeGadóztatják az ételt amit abból a pénzből vettem amiért MEGDOLGOZTAM.

Vállalkozást nem indíthatok, hogy adjak munkát az embereknek mert olyan sok pénz kéne rá, hogy egyszerűen nincs egyben annyi soha a sok lehúzás miatt.

Gratulálok ti elbaszott Parlamenti fajzatok. Csináljátok csak majd kihúzza a seggetek alól valaki a selyem fotelt de készüljetek mert kegyetlenül arcon fog csapni a valóság.

Ui.:

2 dolog ami a napokban nagyon felidegelt - Hogy lehet ilyen országot nem lerohanni?! - :

1: A kedves miniszterelnökünk "Vitya", kijelentette, hogy a cigányságban van a reménye és bennük van a jövő.
- NEM A JÖVŐ VAN BENNÜK HANEM A TŐLÜNK ELLOPOTT PÉNZ!!!!

2: Milyen dolog az, hogy egy volt külképviseleten dolgozó Magyar alkalmazottnak azért kell a Brüsszeli Emberjogi Bírósághoz fordulnia mert a 20-on x év szolgálat utáni leszerelés után megkapott végkielégítését (!)98%-osan megadóztatják (!)VISSZAMENŐLEGESEN!.

Katasztrófa! Így kisemmizni egy országot az egyébként is kis vagyonából és még a jöttmenteket jobban emberszámba nézni mint a nemzetet?! Nem magyar kormány ez hanem utolsó tolvaj banda!
DANNY STYLE 2013.05.15 11:50:46
@guma:
Igaz én még csak a saját kis életemben gondolkodtam. Ám most komolyan. Mi az istenért csináljak én ide gyereket?! Lassacskán azért védekezek inkább mert drága a gyerek és kisebb fajsúlya lesz annak, hogy jaj dehát a nőnek kell-e gyerek vagy hogy jaj a nemibetegségek.

Ez az egész vigyük ki az embereket az utcára. Azt visznek ki akit akarnak. Olyan ürüggyel amit akarnak. De csak egyszer kell felébrednie az országnak és ha megtörténik nem csak 1 tankot fognak elhozni mint anno a kis balhénál mert az lópikula sem lesz ahhoz képest amit ezek valóban a pofájukba fognak kapni.

Gyerekekért, unokákért annyit tehet az ember szerintem - legalábbis ezt javaslom minden ismerősnek -. Taníttassa olyan szintre hogy már Gimnáziumba is egy legális valóban DEMOKRATIKUS országban tanulhasson. Hogy ember váljék belőle és ne egy elkorcsosult rabszolga.