Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ensiada Arkoveitie (törölt)

0 bejegyzést írt és 1019 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerepelt egyszer az Urbin egy szuper dögös panellakás - ami azóta is fel-fel bukkan különböző dizájn és lakberblogokon. Iszonyúan jól nézet ki, de azt azért tudni kell róla, hogy ennyi pénzt senki nem öl bele egy panelkecóba, ha élni akar benne, legfeljebb hobbiból vagy…..
Legalább két hiperaktív gyerek jut majdnem minden hazai általános iskolai osztályra, a pedagógiai intézetek tapasztalatai alapján ugyanis nagyjából minden tizedik iskoláskorúnál megmutatkoznak a hiperaktivitás tünetei. A problémát tovább súlyosbítja, hogy a hazai pedagógus…..
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.25 15:07:37
@bIQa:
Én meg kétségbe vonom, hogy Phelps ADHD-s lett volna.
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.25 15:22:11
@Felicitasz:
Egyetértek, valószínűleg a szakemberek is sok esetben tévednek.
Jelentem, szerencsére nagyon tetszik a gyereknek az iskola. Nekem is, nem véletlenül ezt választottuk. Az évnyitón az igazgató Apáczai Csere Jánostól idézett:"Olyan időben születtünk, mikor a legnagyobb tudatlansággal szemben a bölcsesség és ennek tanítói egy batkára sem…..
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.25 15:18:34
@VT Man:
Ja, kifelejtettem, hogy nem a piros, hanem a narancs színű komcsikról van szó.

Az egykulcsos SZJA bevezetése valóban kivételesen jobboldali cselekedet volt az amúgy ezen ciklusában éppen szélső balos párttól, ezért egyet is értettem vele.
A vélemények megoszlanak, hogy tart-e olyan szinten az urbanizáció, hogy a gyermekeknek könyvet kell venni a háziállatok szaráról, mindenesetre már magyarul is létezik a jelenség, ahogy Hana észlelte: A mellékelt képet egy áruházban lőttem. Bele is lapoztam, aztán végül úgy…..
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.25 14:17:27
JobAngel Hobbik az önéletrajzban 2013.09.23 17:00:00
Amikor azt írom, hogy a hobbijait írja bele mindenki az önéletrajzba, akkor sokan visszakérdeznek: ez miért jó? Hát nem a magánélet része? Egyáltalán mi köze hozzá a HR-nek? De igen, a magánélet része, és nem muszáj megosztani a HR-esekkel, ha nem szeretnéd. Na de miért is ne…..
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.25 14:07:32
@jobangel:
Habár szélsőséges példával(pornó), de danesdzsu2 nagyon jól rámutatott arra, hogy beleírni a hobbit egyaránt jól és rosszul is elsülhet, nem ilyen nyilvánvalóan a társadalom számára negatívan megítélt dolognál is.

Pedig ha opcionális is, valójában a HR-nek nem lenne feladata ezek alapján megítélni a jelentkezőt.

Egyébként egyik kommentelő írta, és nagyon igaza van, hogy az emberek nagy részének nincsen hobbija. Ha ehhez hozzávesszük, hogy az emberek többsége negatívan ítéli meg a másságot, az jön le, hogy az esetek többségében bármilyen valós hobbit negatívan fognak felfogni, hiszen valószínűleg a HR-esnek sincs hobbija, és ha másnak van, azt nem fogja tolerálni. Én emellett azt mondom, hogy bizonyos helyzetekben éppen a kivételek miatt kell beírni a hobbit, mert ha mondjuk a másik oldalon a HR-es vagy a leendő főnök ugyanazt a réteghobbit űzi (valójában egy-egy rövid divat időszakon kívül minden hobbi réteghobbi).
Rogán Antal bejelentette, hogy még a választások előtt alkotmányos védelmet kaphat a rezsicsökkentés, így pedig a jövőben szinte lehetetlenné válna, hogy „a rezsiszolgáltató cégek komoly profitot számítsanak fel”. A Fidesz frakcióvezetője a lépést, tehát az esetleges…..
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.25 12:06:50
@unionista:
Mondjuk a kirakat magyarkodást nagyrészt nem a székelyek maguk csinálják, nagyrészt az egész egy biznisz a mélymagyar turisták kiszolgálására.
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.25 12:10:29
@Kandeláber:
Nem attól lesz valaki birka, mert a Fideszre, MSZP-re, Jobbikra, vagy bárki másra szavaz, hanem attól, hogy miért teszi ezt. Az a baj, hogy a populizmussal lehet legtöbb szavazatot nyerni, és itt most akkor mindjárt hozok egy MSZP-s példát, lásd Medgyesi kampányát a 100 napos programmal, amivel a legnagyobb baj, hogy az a marha még meg is valósította.
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.25 12:36:14
@Kandeláber:
Igen, de a problémák ott kezdődnek, ha nem csak populista kampányt csinálnak, hanem aszerint is cselekednek. Ezt az MSZP kezdte egyébként, lásd Horn kormány idején a 65 év felettieknek az ingyenes utazás, majd Medgyesinél a 100 napos program, a mostani Fideszes kormány viszont a populizmust az egekbe emelte, csak konkrétan nem osztogatással, hanem azzal, hogy a magyar néplélek téves sztereotípiáira építi a kormányzást.
Z. biztosan nem iratkozott fel a Usenet.nl hírcsoportolvasóra, ám ez nem akadályozta meg őket abban, hogy kiszámlázzanak neki 60 ezer forintot. Esélyes, hogy kártyaklónozás vagy adathalászat történt, bár a cég üzletpolitikája is elég gyanús. Ők alapből azzal szórakoznak, hogy…..
Az elmúlt hetekben vált ismertté a nagyszabású Ifjúság 2012 kutatás eredménye, amelynek legnagyobb konklúziója az lett, hogy a mostani 15–29 év közötti ifjak az úgynevezett csendes generáció tagjai. Ők azok, akik „A szüleik értékrendjét nem kérdőjelezik meg, a lázadás…..
Olvasom, és tátott szájjal nézem, hogy Orbán Viktor, a politikai opportunizmus nagymestere Magyar páva táncokkal gratulált Angela Merkelnek, az általa vezetett CDU választási győzelme kapcsán. Nem ám szerény, a nyilvánosság számára láthatatlan fehéren fekete betűkkel,…..
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.24 11:08:38
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
Én arra vagyok kíváncsi, hogy a Fideszt mikor dobják ki az Európai Néppártból. Mondjuk ha nekiállna bankbetéteket államosítani, az már elég lenne ahhoz, hogy egy jobboldali pártszövetségből kivágják?
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.24 12:25:01
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
De Ficoék baloldaliak, csak éppen nemzeti-soviniszták, ami általában nem jellemző az európai baloldalra, de vannak más kivételek is. Orbánék viszont egyáltalán nem jobboldaliak, most éppen inkább balosok, egyedül a nacionalizmus az ami az európai jobboldalhoz köti őket, de a jobboldali nem ettől jobboldali, sőt nem minden jobboldali párt nacionalista.
A szexuális támadások áldozatainak hangját nagyon ritkán hallani, hiszen nem csak borzasztó feleleveníteniük a sok esetben a gyermekkorban átélt szörnyűséget, hanem gyakran a hatóságok és a társadalom sem kellő odafigyeléssel, együttérzéssel fordul feléjük. Az ő hangjukat…..
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.24 09:49:18
@prolee:
Azért megjegyzem, én anno a legjobb berúgásokat sportolói társaságokban éltem át.
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.24 09:51:14
@Egyallampolgar:
Szerintem egyikőtöknek sincsen igaza. Felhívni a figyelmet arra, hogy vigyázzanak a lányok magukra, hasznos dolog, de egy áldozatnak a szemébe mondani, hogy jobban kellett volna vigyázni, na azt nem szabadna.
Naiv bliccelő sérelmezi, hogy köszönés és bemutatkozás nélkül vágták hátba, amikor megpróbált elmenekülni a megállóból, miután jegyhiány okán 3 ellenőr leszállította a villamosról: Ma (2013. szeptember 22-én vasárnap) a 14:39-kor Kelenföldről induló 19-es villamosra…..
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.23 19:30:39
@bl4ze:
Ugyanezt gondolod akkor is, ha mondjuk ellopják a tárcád, a biztonsági őr meg szeretné feltartani a menekülő tolvajt?
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.23 19:33:49
@Baluci:
Aha, tehát akkor igazából az ellenőrök nem is büntethetnek, hiszen ha rajtakapnak a bliccelésen, akkor egyszerűen elsétálok, esetleg egy későbbi járattal tovább is megyek. Akkor bérletet miért érdemes venni?
Cielo egy egészen primkó optikai csalódásos K&H plakátra lett figyelmes, amilyet utoljára talán Austin Powers filmben láthattunk. Sztereogrammosan a kép mögé kell fókuszálni, és máris megvan a kívánt eredmény: Eddig akárkinek mutattam ezt a plakátot, mindenki "meglátta"…..
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.23 19:25:37
@púdó:
Erről jut eszembe:

Szexológus rajzol mindenféle szabálytalan alakzatokat, közben a beteget kérdezi:
- Ez maga szerint micsoda?
- PINA
- És ez?
- PINA.
- Aztán ez?
- PINA.
- Magának mindenről ez jut az eszébe?
- Maga az a perverz, aki folyton pinákat rajzol.
ReCenzor Doppingolt bajai siker. 2013.09.23 07:18:01
Baján, időközi önkormányzati képviselő-választáson 32%-os részvétel mellett a Fidesz jelöltje - mostani információk szerint - 61 szavazattal megverte az Együtt-DK-MSZP által indított közös jelöltet. Zsigó Róbert pártszóvivő-polgármester városában beindult a választási…..
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.23 19:17:48
@susu64:
Én örültem Merkel sikerének, és itthon is örülnék, ha jobbra fordulnának a dolgok, és egy olyan jobboldali párt nyerne, mint amilyen a CDU. A probléma, hogy ilyen Magyarországon egyelőre nincsen.

De nem értem ti Fideszesek miért örültök Merkelnek, az ottani pártok közül az Új Baloldal nézetei állnak ugyanis a legközelebb a Fidesz nézeteihez, Merkelék pedig nagyon távol állnak tőletek.
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.23 19:20:09
@fists:
Mi van, a Fidesz új neve együtt blablabla lett, vagy lemaradtam valamiről?
  Justin 268 kg volt, Lauren pedig 154 kg. Justin ( 27) és Lauren (26) 2012 februárjában még hatalmas túlsúllyal küzködtek, ahogyan azt a fenti  kép is bizonyítja. Nem csoda, hogy úgy döntöttek, “kicsit” diétáznak, hogy ne álljon meg a szívük…..
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.23 10:19:22
@Wind Callman tér:
Nem kellene mindent onnan megközelíteni, hogy negatív meg pozitív, amit Guszty írt, az teljesen reális, ennyi idő alatt ennyi kilót nem egészséges leadni, ennyi túlsúly egészséges leadásához kellene 4-5 év.

A másikban persze nincsen igaza, mert nem látjuk a testüket, hiszen ruhában vannak, viszont amit látunk, azon vannak árulkodó nyomok, mindkettőnek ott van a toka maradványa, valamint a nőnek a bicepszénél feltűnően lóg a bőr. Valószínűleg ha levennék a pólót, nem lenne szép látvány.
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.23 11:20:36
@pánpéter:
"a poszt pusztán azzal foglalkozott, hogy lefogytak. és ennyi."

Ok, de kommentelőként ezt fel lehet fogni gondolatébresztőnek is.

Egyébként nem azt mondtam, hogy nem lehet, hanem, hogy nem lehet egészségesen.

@Bobby Newmark:
Vagy a hogyanba hal bele infarktus helyett.
Az egyik hegymászó ismerősömtől hallottam a napokban egy érdekes történetet. A Mount Everest kapujához állítólag Lukla környékéről egy rozoga kisrepülővel lehet eljutni. A magasság, 2860 méter sem elhanyagolható, de a kifutópálya csak az igazán veszélyes: mindössze pár…..
Ma este kiderül, hogy ki, vagy kik nyerik a németországi parlamenti választás. Angela Merkel alias "Mutti" győzelme biztosnak tűnik, de kormányának összetétele koránt sem. A kérdés tehát ma éjjel nem az, hogy ki lesz az első, hanem hogy ki fog tudni elég támogatót összeszedni…..
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.22 21:41:53
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Valójában:
CDU-CSU: ilyen nincs itthon
SPD: Együtt 2014
FDP: ilyen nincsen itthon
Linke: Fidesz
Grüne: LMP
Kedves ügyfelünk, bankunk a piaci környezettel lépést tartva megújítja szolgáltatásait, ezért szeretnénk, ha elvinnéd tőlünk a pénzed a jó büdös francba. Húzzál innen gyorsan, mint a vadlibák, csak bukunk rajtad, amíg itt rontod a levegőt. Erről szól a levél, amit a gyerek…..
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.19 20:23:25
@zobod:
Az a baj, te vagy az igazi proli, aki legfeljebb az orrodig látsz. Az egykulcsos SZJA-val én teljes mértékben egyetértek, de ha tényleg a versenyszférában jól kereső emberke vagy, és nem állami megrendelésen él a cég, ahol dolgozol, akkor nagy eséllyel külföldi megrendelésekre dolgoztok. Ezek viszont a mostani komcsi kormány nyugat-, külföld- és multiellenességén bukhatnak el hosszútávon, persze ha ti prolik újraszavazzátok ezt a kormányt. Vicces, hogy egyéni boldogulásról beszélsz meg érdemekről, miközben a kormány ahol lehet, igyekszik korlátozni a versenyszférát.
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.19 21:30:25
@zobod:
Nem létezik jó multi vagy rossz multi, ha a komcsijaid definíciója szerinti rossz multikat elzavarod, különösen ha kiszámíthatatlan szabályozással, visszamenőleges törvénykezéssel, akkor egyik multi sem akar itthon beruházni, sőt mindegyik igyekszik elvinni innen a tevékenységét.

Ha ti prolik újraválasztjátok ezeket, akkor ráadásul számíthatsz arra, hogy egyre több ágazat kerül az állam vagy a haverok kezébe, és a piaci verseny hiányában az ország egyre jobban le fog maradni.
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.21 19:45:47
@zobod:
Mit értesz érdemi, termelő tevékenység alatt? Csak aki fizikai terméket gyárt? Vagy a szoftver is? És az IT távfelügyelet, az ügyfélszolgálatok? Vagy ezek mind, de a különadóztatott telekom szektor már nem, és a bankok sem? Az például megvan, hogy a bankok közvetítik a tőkét a megtakarítók és a beruházók között, és a beruházások többsége valójában nem részvény kibocsátással, hanem banki hitellel valósul meg a fejlett világban?

A valóságban nincs a versenyszférában nem termelő és termelő vállalat. Ez a kommunista beidegződés a dolgozó nép vs. burzsoázia összevetésből származik, és a komcsik valódi szellemi örökösei hirdetik, a prolik persze beveszik, mert közülük sokan eleve úgy néznek az olyan értelmiségiekre, akiknek az értékteremtő tevékenysége nem érthető triviálisan, hogy azok naplopó szemetek, akik igazságtalanul sokkal többet keresnek náluk.
Lám, ma már újra lehet nyíltan beszélni olyan dolgokról, szándékokról, amelyek kimondásáért egy üstökösszerűen előrehaladó politikust csak hét éve még úgy csaptak pofán, hogy zúgva szállt, mint a győzelmi zászló, s azóta is csak száll, ki tudja merre.Immár a hivatalos…..
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.20 09:41:53
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
A párhuzamban is csak közvetlen hozzátartozó szól bele, nem idegen emberek vagy távoli rokonok, csak éppen az a közvetlen hozzátartozó nem lakik veled egy háztartásban.
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.20 09:46:23
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
Amióta a Fidesz rendszeresen belemártja magát a román választásba azzal, hogy igyekszik elérni, hogy az erdélyi magyarok külön induljanak, hátha így nem jutnak be, azóta nehéz a kettőt nem összekapcsolni.
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.20 09:49:33
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
És a hazai pártokra adott szavazatokkal meg úgy egyáltalán nem képviselik magukat?

Mert ha nem, akkor viszont az egész tényleg arról szól, hogy ki tud onnan több szavazatot megvenni.
Győr belvárosában kapta le a helyi lap egyik olvasója ezt a csendéletet. Nagy terepjárók sorakoznak a Wesselényi utca és a Bartók Béla út kereszteződésében. Alattuk bicikliút. Fotó: kisalfold.hu "Ilyenkor szégyellem, hogy nekem is terepjáróm van. Tudomásul kellene venni,…..
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.17 15:48:37
@Don Quixote de la Ferko:

"A probléma abból adódik, hogy a közlekedés egyik legsérülékenyebb rétege kitalálta, hogy rájuk semmilyen törvény vagy szabály nem vonatkozik, hatalmas arccal habzó szájjal őrjöngenek, hogy nekik mindenhová jár a kerékpárút, bárki kárára, az őket nem érdekli, majd amikor súlyos milliókat, tízesével, százasával számolatlanul öntve elköltik a passziójukra, akkor habzó szájjal őrjöngve mellette mennek mindenhol, mert nekik ahhoz joguk van.

Röviden összefoglalva ezért tekinti minden normális ember őket kerekes cigányoknak, és a közlekedés aljadékának. "

"Tolerancia. Nagyon egyszerű szó, de a kerékpárosok nem ismerik sem a jelentését, sem az alkalmazhatóságát. Neki mindegy lenne, mert nem tud gyorsabban menni, de a másik haladhatna."

VS

"Utolsó mondataid végleges tudatlanságról árulkodnak, tudhatnád, hogy én azokra tojok veled együtt, akik tojnak a szabályokra, és nem igazán szokott érdekelni, hogy milyen formátumban közlekednek."

Szóval itt valami olyasmi lehet, mint a rasszistáknál, nem a cigányokat utálod, hanem a bűnözőket, de egyébként a cigányok azok mind bűnözők. Amúgy meg baszol a szabályokra.
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.17 15:49:46
@Don Quixote de la Ferko:
Másrészt meg az, hogy látatlanban szabálytalannak nevezel, csak alátámasztja ugyanezt.
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.19 16:42:10
@Chiro71:
"Csak akkor cserélek, amikor a felújítás többe van, mint egy új bringa. "

Ha autóval tennéd ezt, akkor legalább 30 évig használnád, mert egy 25 éves autó felújítása természetesen olcsóbb, mint egy ÚJ autó. :-)
Ha a bevándorlók az olcsó munkaerejükkel viszik a háztartást és gondozzák az idős rokonokat, akkor a fejlett gazdaságban a nyugdíjkorhatárhoz közeledő nők tovább dolgozhatnak.„Mi már örökké fogunk dolgozni, nekünk már nem lesz nyugdíjunk.” – hangzik el gyakran…..
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.18 10:47:57
@Kara kán:
Nem, ti komcsik éltek a mi pénzünkből, azzal, hogy mi becsületes állampolgárként adózunk, ti meg lapátoljátok a közpénzt a cégeitekbe.
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.19 16:36:04
@Kara kán:
Fideszes vagy te!
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.19 16:38:55
@Illegális pártmunkás:
"Ugyanis van olyan, aki örömmel ellébecol még 70 évesen az intézetében(milliókért), más meg már 50 évesen emberi roncs(minimálbérért)."

Pont ezért kellene az 50 éves roncsot nyugdíjaztatni, éppen erről beszélek.
Gyurcsány Ferencet leköpték és megütötték, amikor a bíróságra igyekezett. Mintegy húsz tüntető közül emelkedett ki a tömegből (utóbb kiderült) Pál Márton, aki az éppen Hír televíziónak nyilatkozó ex-miniszterelnököt arcon köpte és megütötte. Ha már kulturált,…..
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.19 11:14:53
@gabuscica:
Ha Gyurcsány hiteles politikus lenne, akkor hidd el, sokkal többször köpték volna le.
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.19 11:23:45
@gabuscica:
Egy hiteles politikus kimondaná az igazat, elvetné az osztogatást, a szociális demagógiát, a piacellenességet és versenyképesebbé akarná tenni az országot, ezért a lakosság 95%-a gyűlölné.

Gyurcsány nem ilyen, hanem egy hatalomittas demagóg geci, Orbán Viktor 2.0. Ezért akarja csak a fél ország leköpni.
A turisztikai kiadványok, és negédes bloggerek szerint Pápua Új-Guinea maga az édenkert. Pedig van olyan része, ahol a férfiak majd kétharmada erőszakolt már meg nőt, és majd minden nő szenvedett már el erőszakot.  Pápua Új-Guineáról a nyugati (no meg különösen a magyar) olvasó nem sokat tud.…..
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.19 08:18:54
@a halál kamionja mindenkit elgázol:
A probléma ott kezdődik, hogy a cikkben említett problémák javát éppen a hagyományos kultúrájuk felbomlása okozza, ez pedig nagyrészt európai hatásnak, pl. a misszionáriusok tevékenységének köszönhető.
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.19 08:26:10
@Brix:
Teljesen egyetértek, hogy sokkal jobb volt nekik nyugat gyámhatósága alatt, azt azonban elfelejted, hogy ezek a békeidők részben felelősek azért, ami utána történt.

Gondolj csak Ruandára, ahol a gyarmatosítók azzal ültették el a bajok magvait, hogy az egyik, ráadásul kisebb létszámú népet tették meg befolyásosabbá, aztán amint elmentek, a másik, nagyobb létszámú nép lemészárolta őket.

Valójában a gyarmatosítás arra volt jó, hogy a haditechnikát megkapták, de a kultúrát nem, miközben a saját kultúrájuk a törzsi közösségeik felbomlásával megszűnt. Erre jön még az, hogy a segélyszervezetektől a védőoltásokat megkapják, de születésszabályozásról nem hallottak, így szaporodnak, mint a nyulak.
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.19 09:26:39
@Kovácsné:
Én hozzáteszem, hogy az is gyakori eset, pl. Dél-Afrikában vagy Észak-Amerikában is történt ilyen, ahol azt a kultúrát irtották ki először a gyarmatosítók, amelyik a legfejlettebb volt a régióban, mert az jelentett konkurenciát.

(Dél-Afrikában azok a négerek, akik körében komoly mértékű a bűnözés, valójában bevándorlók, és nem az őslakosok.)
Érthetetlen anomália ütötte fel a fejét a Vaterán, amit képtelenek civilizált emberek módjára megoldani. Sok felhasználó panaszkodott, hogy az azonosítójuk végére került egy "_a". Azaz értesítés nélkül megváltoztatták a nevüket, amivel gyakorlatilag kitörölték összes…..
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.18 13:22:09
@Cicmen:
Na próbáljuk csak ki.

Jackyll egy IDIÓTA, FASZKALAP, KÖCSÖG, BAROM ÁLLAT (ez nem redundáns?) vagy, ja és megbasztam a zsidócigánynácilibsifideszes anyád tegnap este!
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.18 19:09:50
@Ensiada Arkoveitie:
Ez valóban jóféle oldal, mert nem moderálták ki :-)
Életveszélyesen és névtelenül megfenyegették szegény Csákovics Gyulát, zamárdi polgármesterét és családját, azt követelve, hogy ne merje még egyszer engedélyezni a település területén zajló Balaton Soundot. Nem, semmiképpen sem cinizmusnak szánom a szegény…..
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.18 18:03:25
@Szúnyog:
Lehet, hogy doggfather túlzott, de azért az tény, hogy mikor Sound van, az a normál szezonbeli hetekhez képest sokszoros forgalmat jelent a vendéglátásban.
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.18 18:22:59
@gatto nero:
Persze, hogy nem minden. Például az sem tesz jót az ország élhetőségének, ha fesztiválokat tiltanak be, persze ez nézőpont kérdése, a lakosság vagy elvisel egy ilyen hetet az évben, cserébe helyi bevételek (is) lesznek, vagy elzavarják a fesztivált, és akkor majd valahol máshol megrendezik, ez esetben meg a bevételektől elesnek. Ez egy ilyen játék.
Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.09.18 18:37:01
@Szúnyog:
Én ugyanúgy rühellem a hangos tücctücc zajt, mint te, és ugyanúgy zavarna, ha pihenni szeretnék, csak feltételezem azt a fesztivált sem 1 héttel a nyaralásod előtt találták ki, hogy lesz, másrészt ilyen alapon az élőzenés fesztiválokkal is ugyanúgy elbánhatnak.