Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drtuske

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felszolgáló vagyok, vagyis voltam, szerettem ezt csinálni és jó is voltam benne. Már nyolc éve letettem a drekót és a hangedlit, kötényemet felakasztottam a szekrény belső polcára. Évente párszor, ha úgy adódik beállok segíteni pár havernak, vagy ha olyan ajánlatot kapok, elmegyek pár fesztiválra…..
drtuske 2017.02.01 20:17:32
Kedves Mindenki,

Lehet hogy a cikk irojanak enyhen szabatos szoszerkezeteket hasznal es nagykepunek tunhet esetenkent sajnos eggyet kell vele ertsek.
Jomagam is a vendeglatasban nottem fel es abban is dolgoztam tobb kulfoldi orszagban jobb helyeken (oltony, nyakkendo, feher kesztyu stb...)
Sajnalatomra (es itt nem szukitenem le egy adott varosra) bele kellett torodnom hogy a szakma evek ota felhigult, nem kicsit nagyon. Olyan emberek dolgoznak pincerkent akik egy kanalat nem tudnak megkulombozetetni egy villatol az etikett szo semmit sem mond neki es olyan messze van a vendeglatoshoz mint makko jeruzsalemhez.
Sajnos alltalanositani kell mert 10 helybol 7 ilyen akar hany csillaggal vagy sipkaval rendelkezik.
Ennek ellenere nagyon ritka hogy nem adok 10 szazalek borravalot pedig legtobbszor meg sem erdemlik, ahol meg megerdemelnek nem engedik sot alltalaban en kapok kedvezmenyt.
Tehat egy szo mint szaz a magyar vendeglatas nivoja tragikusan lefele ivel es ez mar evek ota tart ugyanugy ahogy az oktatasi rendszer.
Viszont sok sok esetben a vendeget sem kell felteni mert ok is le tudnak sullyedni es ezt meg is teszik.
Az elokelo helyek pedig elokelo parasztokat is szulnek.

Valaki kommentelte hogy a pincer azert paraszt mert nem keres jol.
Ezt megcafolnam, ha penz motival mennjen el arkot asni vagy politikusnak, ha paraszt akkor is paraszt lesz ha eus bert kap, sot rengeteg olyan hely van ahol mar regota 300 k felett keresnek a pincerek es ehhez nem kell pestre menni vagy egy otcsillagos szallodaban dolgozni.
Kifogasokat keresni a legkonyebb ha valaki keveset keres valtson de ne stilust hanem munkahelyet vagy szakmat.

Vegul a kommentelokrol csak annyit mig itt anyaztok semmit se varjatok el a masiktol.
Mivel örökzöld refrén a „Hogy kell ezt kivágni…?”, úgy éreztem, ez a hagyományos technika megérdemel egy hosszabb lélegzetvételű és bővebb magyarázattal ellátott, nagyobb felbontású videót, mint az eddigiek. (Bár, hogy eléggé bő-e a magyarázat, az számomra is…..
Kedves Olvasók! Előre szólok... hosszú lesz. 2011. április végén teherbe estem. Boldogok voltunk férjemmel, mert mindketten gondolkodtunk már a gyermekvállalásban. Kb. 8 hetes terhes lehettem, mikor kiderült egy nőgyógyászati vizsgálat alkalmával. Igyekeztem körültekintő lenni…..