Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viszlojo

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tamásék egy autóval próbáltak volna öten hazataxizni, ami nyilvánvalóan nem sikerült. Amikor a 6x6 munkatársa észrevette, hogy túl sokan vannak állítólag üvöltözni kezdett, majd amikor kiszálltak, többször belerúgott az egyik srácba: Tisztelt 6x6 TAXI Kft., Azért írok…..
Viszlojo 2013.07.29 21:09:17
@Viszlojo:
"- 110 %-os havi fizetéssel "

természetesen nem "- 110 %-os havi fizetéssel"
hanem
+ 110 %-os havi fizetéssel egyenlő nyugdíjjal vonulhattak 45 éves korukban a további semmittevésbe az elvtársak, egészen tavalyig.
Viszlojo 2013.07.30 15:23:00
Érdekes, milyen sok elvtárs érzi érintve magát, ahogyan a felháborodott, gúnyolódó reakcióikból látszik.
A mai, újabb hír lent e témában, művelődjetek bolsevikok!

www.hir24.hu/baleset-bunugy/2013/07/30/megtalaltak-az-eltunt-egyetemista-holttestet-budapesten/~~fokusz

A rendőrség szerint kizárt, hogy gyilkosság áldozata lett. Akárcsak a többi, sorozatban a Dunába halt fiatal - Ophélie Bretnacher, Daniel Gliksten - esetében. Hát persze. Végelgyengülésben a Dunába estek. Logikus, legalábbis elvtársi "logikával". Ahogyan Görényi szadista martalócainak "leestek" az azonosító számai.

Megérne egy kis utánajárást, hogy a taxis elvtárs kikkel áll kapcsolatban, amiért ennyire a "Dunába baszás" rugójára jár az agya - helye!
Egy avatatlan kézben a fegyver nagyon könnyen Ön-, és közveszélyessé válhat.  Következésképpen a hatóságoknak százszor meg kell fontolniuk, hogy kinek adjanak fegyverviselési engedélyt.  Idegileg labilis  ill. büntetett előéletű személyek értelemszerűen szóba sem…..
Viszlojo 2013.05.29 21:48:39
@Gazdagréti Jack Bauer: "Álmodozni lehet, de sokkal előbb fogják megengedni a marihuána használatát itthon, mint a fegyvertartást a civileknek. Ahogy a dolgok állnak, valószínűleg soha. "

Szerinted a szintén népellenes, kommunista múltú, szomszédos Szlovákiában hogyan lehetett? Minden normális állampolgárnak lehet és jé, nem lövik egymást halomra! Sőt! Kevesebb az emberölés azóta.

Amíg beletörődtök, amíg hagyjátok, tűritek, hogy a (volt?) ávósok mormolják a fületekbe, szajkózzák naphosszat, hogy a fegyver "gyerek kezébe", azaz "alattvaló" kezébe nem való, addig így is marad ez a megalázó helyzet. Csak a "megbízható" elvtársak kezébe való, hát "persze"! Csak ők olyan fontos elvtársak, hogy megvédhessék magukat. Ahogyan a bolsevik diktatúrában megszokták.
Viszlojo 2013.05.29 21:53:57
@Viszlojo: 1956. óta rettegnek tőle a kommunisták, hogy a nép kezébe fegyver kerüljön. Ahogyan Görényi elvtárs, aki jelen állás szerint vádlott, pökhendi módon kinyilatkoztatta, hogy tőle függ, kap-e átlag állampolgár fegyvert. "Nem fog!"

Majd az 1956-os forradalom kitörése napjának 50. évfordulóján kilövette a budapesti tüntetők szemeit, a "leesett" azonosítójú "rendőreivel". Így ünnepelt ávós elvtárs!
Idén tavasszal, az észak-koreai atomháború paráztatás közepén egy hetet töltött a BBC a világ legorwellibb államában. Mivel az országba újságírók nem mehetnek be, "álruhában", egy hivatalos turistaúton vett részt az angol tévé tudósítója és operatőre. A disszidenseket,…..
Viszlojo 2013.05.19 22:55:42
@azbest:
Most ezzel akarod "bizonyítani", hogy tudsz magyarul? Hogy sikerült bemásolnod egy magyar szöveget? Lebuktál elvtárs, ennek nem fognak ám örülni a gazdáid!

Az "azbest 2013.05.19. 21:37:30" hozzászólásod már önmagában is annyira átlátszó és primitív propagandaszöveg, hogy már az is elég lett volna a lebukásodhoz. Amit azóta hozzáraktál, azzal már a vak is látja, ki vagy valójában.

Lehet, hogy most megkeressük Kim elvtárs emailcímét és megírjuk neki, hogy nem érdemled meg, amit rád költöttek.
Viszlojo 2013.05.19 23:14:39
@azbest:

Szegénykém. Szegény kém... Kezdelek sajnálni. Már magyarázkodni se próbálsz? Ennyire betaláltam?

Rossz belegondolni, hogy a gazdád kommunista diktatúrájában már egy "ellenséges", tehát az igazságot tartalmazó röplap ELOLVASÁSÁÉRT is kivégzés jár - szomorú példák vannak rá!

Neked sincs nagy jövőd, sajnállak, hogy így jártál. Viszont azt is el tudom képzelni, te mit tennél velem egy Éh-szak-koreai kínzókamrában a sok ezernyi közül a kommunista rendőrségetek pincéiben. Az én végtagjaimat is sorban nyiszálnátok szorgosan, vagy vegyi fegyverek hatóanyagait próbálgatnátok rajtam. Ahogyan a "rendszeretek ellenségeinek" családjaival teszitek tízezer számra a csecsemőtől az aggastyánig - olyanokkal, akiket három generációnyira vettek börtönbe egyetlen "rossz" szó miatt.

Ha erre gondolok, már nem is sajnállak annyira, "elvtárs".
Viszlojo 2013.05.19 22:40:31
@gelbeku:
Ott lakik, hiszen amit hazudozik, amennyire primitíven, abból egyértelmű hogy Kim elvtárs diktatúrája pénzeli.

"Véletlenül se hidjétek"

A kommunista ügynökképzőben csak ennyire tanították meg magyarul... "hidjétek"- magyar ember nem ír ilyen szarvashibával.
Először egy komoly, összeszedett anyagot terveztem írni a Hajdú-Bétes sztoriról, de a történet annyira szánalmas irányt vett, hogy ez már nem lehetséges. Igazodnom kell a valósághoz, bár a valóság hű leképezéséhez az abszurd dráma csúcsa jobban illik:  hogy rövid…..
Viszlojo 2013.05.18 13:26:46
" hát hogy jön ide egy öregasszony? Egy megélhetési forradalmár? "
Úgy jön ide, hogy akik a magyar népet az életük kockáztatásával szolgálták egy hazug diktatúrával és idegen hódító hadsereggel szemben, azoknak talán több erkölcsi alapjuk van közügyekben szólni. Sőt, még jól és jobban élni is, mint az "egykori" kommunistáknak!
Kíváncsian várom, az lesz-e a fő "érved", hogy törlöd a hozzászólásomat!

@Dzoltán55: "Ez a spiné egyszerűen köztörvényes bűnöző,akit aljas érdekekből a fidesz magához emelt.Pár hülyének tetszik a dolog,a némber meg jól megél belőle."

Pontosítsd légyszi', kire gondolsz, mert így egyszerűbb lesz! Remélem az ő jogi képviselője is olvassa mindezt és megteszi a megfelelő lépéseket a magyar hősök gyalázása miatt! Ami bárkivel szemben, még közszereplővel szemben is tűrhetetlen.
Viszlojo 2013.05.18 17:23:24
Dzoltán55
Nagy szád bolsika, mert még kevés hazug, mocskos kommunistát láttál börtönben rohadni, de ami késik, nem múlik!

Az, hogy az idegen megszálló szovjet hadsereg megszállra hazánkban dühöngő kádári diktatúra kiket nevezett "köztörvényes" bűnelkövetőnek, semmit sem jelent a világon egyetlen tisztességes ember számára sem. Kádár diktátor elvtársadnak volt pofája a hatvanas években azt hazudni - sok más valótlan állítása mellett - hogy hazánkban nincsenek is politikai foglyok.
Egy illegitim, népellenes diktatúra minden állítása illegitim.

Ellenben a mai Magyarország, a civilizált és demokratikus Nyugathoz tartozó önkéntes katonai szövetségben, demokratikusan megválasztott parlamenttel törvényt hozott, amely alapján a náci (tehát nemzeti szocialista) és kommunista rendszerek minden bűnének a relativizálása - hogy értsd: szépítgetése - törvényellenes Magyarországon. Tehát aki ezt a törvényt megsérti, az már valóban köztörvényes bűnelkövető. Mindenféle primitív hadoválás "megfélemlítésről" hiábavaló, mert ez egyszerű tényközlés!

komplikato: "hallottam sztorikat" - Ez "jó" hivatkozás! Kiktől, hol? Kovács 23 elvtárstól hallottad az ÁVÓ pincéjében? Mikor?
Ne is zavarjon, hogy az egész civilizált világ szeme láttára, totális figyelme mellett győzte le a magyar nép az itt állomásozó szovjet haderőt 1956 októberében!

Egy ENSZ által elismert, már szabad kormánnyal, szabad sajtóval, szabad pártokkal rendelkező, békés újjáépítést kezdő országot támadott meg a Szovjetunió 1956. november 4-én akkora haderővel, amekkorával Hitler lerohanta Franciaországot! Miről hazudozol itt össze-vissza, bolsika-2 ?!