Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andi (F)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nálunk már hagyományosan december 23-án van karácsony és ennek csak egy igen egyszerű oka van. Régebben, amikor 24-én tartottuk, akkor nem maradt nekünk semmi idő, hogy itthon is kiélvezzük a karácsony minden pillanatát. Hiszen 25-én már nagy csomagokkal felpakolva indultunk haza, ahol a család már…..
Jó könyvek Heti jóságok 98. 2017.07.28 08:09:54
- Én valahogy olyan vagyok (kissé hiperaktív:D), hogy nem szeretem, ha egy teljesen program nélküli hétvége áll előttem, ilyenkor kicsit bepánikolok. Pedig jók az ilyen lusta napok is, amikor jut idő egy-két elmaradásra, plusz vásárlásra a Tescóban, ahová csak ritkán jutunk el, és mindig…..
Az internet olyan, mint a pocsolyaSzöveg: Shona Innes, rajzolta: Agócs Írisz, ford.: Varró DánielKolibri, 2014.   Jelentem most nem lesznek Varró stíljében verses recik, mert napok óta minden poszt elszáll, mint elefántpuki a bozóttűzben. Agócs Írisz (már a neve is mint egy…..
Nem mondom, hogy ez a kedvenc műfajom, de időről időre szívesen kínzom magam egy kis disztópiával, valószínűleg azért hogy értékelni tudjam a jó dolgomat. Egyébként ha pontosak akarunk lenni Sally Gardner könyve nem disztópia, hiszen nem a jövőben játszódik, inkább egy…..
Jó könyvek A várandósságról 2014.01.22 10:45:11
Nem volt egy egyszerű terhességem, ezért nem is nagyon szeretem máshogy aposztrofálni, de a címbe mégsem mertem ezt a mára már kiátkozott szót írni, mert még megköveznek. Megkínlódtam az én drága kislányommal az állandó émelygéssel és lakodalmas kutyára hajazó hányásokkal…..
Jó könyvek Ilyen volt 2013 2014.01.03 11:34:10
Nem írtam még soha összegzést, de most kedvet kaptam, mert olyan jókat olvastam másoknál.  2013-ban 148 könyvet olvastam és 12 kötetet hagytam félbe. Ez kb. 34000 elolvasott oldal. A könyvek közel egyharmada gyerekkönyv, a külföldi író jóval több mint a magyar, a nemek…..
Jó könyvek Honnan blogolok? 2013.11.19 19:19:56
Bár a mostani helyemet nem tudom megmutatni, mert jelenleg bérelt házban bérelt bútorok között tengődünk, de azért csak nem bírtam megállni, úgyhogy szentelek én is egy bejegyzést ennek a témának. Szóval a termeimről (ahogy Zsuzsi anyukája mondta múltkorjában) nem csinálok…..
Adott egy számomra meglehetősen csajos borító, meg ez a cím a női névvel, úgyhogy eleinte nem is gondoltam rá, hogy elolvasom a könyvet. Aztán Kata megvette, olvasta, és tetszett neki, úgyhogy amikor felajánlotta, hogy kölcsönadja, csak feltámadt bennem is a kíváncsiság. Persze…..
Nagyon megszaporodtak mostanában a félbehagyásaim, ezért katacita nyomdokain járva úgy döntöttem, én is szentelek ennek a jelenségnek egy bejegyzést. Világéletemben ritkán hagytam félbe könyvet, két nagyon emlékezeteset azért most megemlítenék, mert mindkettő kapott egy…..
Jó könyvek És ismét díj 2013.07.11 11:50:03
Nagyon örülök, hogy Katherine ismét gondolt rám, és megajándékozott ezzel a díjjal, és ez főleg azért nagy szó, mert ő az egyike azoknak, akiknek olvasom, kedvelem az írásait, ezért én is biztos elsők közt küldeném neki a díjat, de mint most is, megelőzött ebben, úgyhogy…..
Jó könyvek Díj 2013.05.14 18:02:16
Hálásan köszönöm Katherine-nek, hogy érdemesnek tartott erre a kedves kis virágos díjra. Ilyenkor mindig jó érzéssel tölt el, hogy ezek szerint van értelme ennek az egésznek, amit itt próbálok csinálni.  Sokan megkapták már azok közül, akiket olvasok és szeretek, két…..
Andi (F) 2013.05.14 18:39:48