Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wazzed

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra ITT A STAR WARS láz! Még egy hónap az új részig, de már most elfogytak elővételben a világon az első hétre a jegyek! Ez bizony óriási kasszasikert igér 2015-re, és úgy néz ki a Disney bátor húzása, hogy felélessze a sorozatot sikerülni fog. Gyakorlatilag pont ma szinte…..
Kicsit leesett az állunk, amikor rátaláltunk az ingatlanra, a maga 500 négyzetméterével és mondjuk öt szobájával, 834 millió forintos áron. Persze nem csak ez az egyetlen épület szerepel a…..
Miután 1954 júliusában a korábbi gyarmattartó Franciaország aláírta Genfben az Indokína-szerződést, amelyben elismerte Vietnam függetlenségét, valamint az indokínai államok szuverenitását, a délkelet-ázsiai ország kettészakadt: északon kommunista, délen pedig Amerika-barát…..
wazzed 2015.07.15 21:04:13
@pythonozok: Abszolut pofátlan az ember. Mindet ellop és úgy tálalja, mintha az övé lenne.
Talán soha nem mutattunk még ennél aktuálisabb barkácstippet.Igazából nem is fűznénk hozzá sokat: hűtőtáska, ventilátor, szigszalag, cső, és persze jég.. max 10 ezer forintból elkészíthető. Annyit azért hozzátennénk, hogy jégkocka helyett használjunk nyugodtan…..
Becsípődött a derekam! Becsípődött az ideg! Sokat hallani ezeket a szavakat a gerincbetegektől, de mi a becsípődés pontos eredete, hogyan keletkezik a fájdalom, mik a tünetek, és mit lehet tenni ellene? Ismerje meg az alapokat!..
Barna hajú lányok Medea 2015.05.18 05:30:00
  ..
A víz, „testünk legfontosabb tápláléka” nem egy egységes fogalmat takar. A víz lehet lágy vagy kemény, jóízű vagy ihatatlan, szennyezett vagy kristálytiszta, és még sorolhatnánk.    Nemrég történt egy felmérés, ahol - a lakosság visszajelzései alapján -…..
A Napi Gazdaság interjút készített az újfent médiahoaxban is utazó Orbán Gáspárról, de végül nem jelent meg az írás. Mi azonban megszereztük. Sikerült az orránál fogva vezetnie a Gyurcsány kottájából játszó, Goodfriend-ista baloldali sajtót. Honnan jött az…..
Egyik ügyfelem telefonon hívott, viccesen kérdezte, hogy hány weboldalam van?  Ugyanis ugyanazon tartalommal talált az interneten egy másik oldalt is. Nem is értettem, hihetetlen volt számomra, hogy ilyen velem is meg történhet. Szaladok fel az internetre, beütöm a megadott webcímet…..
A Pruitt Igoe nevű lakótelep az Egyesült Államokbeli St. Louisban épült az '50-es évek közepétől. Az építészeti modernizáció nem jött be: 1972. március 16-án elkezdték felrobbantani az üresen álló, életveszélyessé vált épületeket.  Az '50-s években még oázis volt a…..
#479 A nagy amerikai filmgyártás központja eredetileg New York és környéke volt, de Thomas Edison 1891-ben gyorsan feltalálta, majd le is védette a mozgókép rögzítésére alkalmas kamerát - ez viszonylag egyszerű meló volt, mert 3 évvel korábban valaki már feltalálta neki. Ennek…..
Lámaszeme Mosolygós Ariana 2015.04.15 20:00:00
..
wazzed 2015.04.16 16:56:51
Nemcsak gyors, hanem olcsó és tartós is - legalábbis ezt ígérik a gyártók, és mivel alumíniumból készült. Az új akkumulátor egy biztonságosabb alternatívája a hagyományos lítium-ion és az alkáli elemeknek, melyeket ma háztartások millióiban használnak. Évtizedekkel…..
Azt tudtuk, hogy Kínában vannak szellemvárosok, de azt már kevésbé, hogy ezt Afrikában is sikerült megvalósítaniuk. Pedig igen, méghozzá Angolában. A terv először nagyszerűnek tűnt, a nehézségek később jelentkeztek. Mindenki, aki járt már Luandában, tudja, hogy a város…..
Folytatjuk az idei balatoni fejlesztéseket bemutató sorozatunkat, ezúttal Balatonfüred projektjeit mutatjuk be, de kezdjük a cikket a nagyobb kép ismertetésével: a Balaton Fejlesztési Tanács ugyanis egyhangúan elfogadta a régió 2014-20-as uniós ciklusra szóló fejlesztési…..
wazzed 2015.04.10 06:09:00
Imádjuk az infografikákat, ráadásul a Lonely Planet és a When On Earth című weboldal közös gyermeke igazán különlegesnek ígérkezik. Főleg, hogy mi is felkerültünk a "What Can One Dollar Buy Around The World?" listára. Összesen 21 ország szerepel az összeállításban a…..
wazzed 2015.04.07 08:07:52
@Manfi: Én éltem Boca Ratonban és Fort Laderdale-ben, de ott sem olyan durva a parkolás, mint a hőn szeretett kutyszaros Budapestünkben. Össze sem lehet hasonlítani a két miliőt.
Belsőség Szorítod a karfát 2015.03.26 15:13:01
Eric Berguerand, Lola FA99 Judd V8. #respect ..
Egy nagyjábók közszereplőnek nevezhető, teliszájjal 'régi' balos  ismerős az alábbit posztolta a fb-oldalára: "Az Mtv-ben nőttem fel. Szó szerint. Apám ott volt hangmérnök majd negyven évig. A negyedik emeleti hang-osztály volt a második otthonom. Meg a Tvovi, meg a tv-üdülő…..
A következő fotósorozat azt próbálja megmutatni, mennyire sokféle valójában a női mell: a tömegmédiában jobbára ugyanolyanra műtött, telt és kerek melleket lehet csak látni, pedig mint minden testrészünk, ez is ezerféle alakban, formában létezik. Ábrázolásuk legtöbbször…..
wazzed 2015.03.20 17:47:00
wazzed 2015.03.20 18:34:00
@Tapmancs: Megmondom őszintén, hogy ezért kár volt összeszemetelni az internetet.
A magyar politikusok ma még mindig simán lehallgathatók akárki által, de a pinabubusok már nem. Nekik van már annyi eszük, hogy titkosítják telefonjukat, ha szeretőjükkel akarnak beszélni. - legalábbis ez derül ki az egyik cég most közreadott információiból. Noha a WikiLeaks…..
Van egy olyan érzésünk, hogy erősen megosztja majd az olvasókat Bruno Mars új háza, pedig az énekes 6,5 millió dollárt fizetett a kaliforniai ingatlanért. Valahogy nekünk mégsem jön be. Az énekes nem verte nagydobra az ingatlanvásárlást, olyannyira nem, hogy a sztárok által…..
Barna hajú lányok Sveba 2014.12.27 14:33:16
..
wazzed 2014.12.29 13:13:31
Az Avatar című film legszebb vidékeinek bejáráshoz nem kell egy másik planétára látogatnunk. A Pandora bolygón játszódó filmhez az ihletett ugyanis Kína egyik világöröksége adhatta, a Wulingyuan Nemzeti Park. A felhőbe burkolódzó karszthegyek között olyan érzés…..
Smoking Barrels Locke (2013) 2014.08.06 06:00:00
Az egy szereplős / egy helyszínes filmek sosem tűntek igazán legitim műfajnak, inkább érdekes kísérleteknek, amelyeken keresztül a filmesek a saját maguk elé állított kihívásokra válaszolnak. Steven Knight azonban még ezen is csavart egyet, és a jellemzően thrillerekre…..