Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V63 009

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasutaskritikus No.1. 2013.05.11 00:10:23
        Az utóbbi időben elhagyott az ihlet, talán kicsit bele is untam a blogolásba. Most mégis billentyűzetet ragadtam, ennek oka pedig, hogy bekövetkezett amire majd negyven éve várok!!! Igen, végre eljött! Nem kell többet álmatlanul forgolódnom az ágyamban és…..
V63 009 2013.06.05 13:41:32
@sín tér: Mindig is ez volt a baj a hülye és erőlködő emberekkel. Ez a párosítás mint ahogy a példád is mutatja, képes lenne az őskorig visszajuttatni az emberiséget. Szerencsére azért ebből van a kevesebb. Hülye vagy mert nem tudod másodszorra sem megjegyezni hogy nem, nem vagyok a testvéred. Erőlködsz, mert még nem vagy képes belátni, hogy nem tudsz tényekre alapozva érvelni. Adott egy kisszériás akiről eddig itt csak negatívum hangzott el, a TEAM-je vagy hívd kiscsoportnak, pedig hasonlóan pejoratív (majd nézd meg a szótárban), jelzőkkel van illetve.
Mi az, hogy a minőségi szint kileng a múltjában? Ja, hogy más technológia állt rendelkezésére mint most? És? Elmész a Ford gyárba és reklamálsz azért hogy milyen volt a T-modell?
Te valami elképesztően világtalan lény vagy. És megint tátott szájjal szaladtál a fa**ért. Így jártál.
Nálad sok a baj és mind nagy.
V63 009 2013.06.07 09:02:10
@sín tér:
Bíztam benne hogy előbb megtalálod a szótárat, de gondolom a könyvtárba is el kellett menned, mert otthon modellekkel és jószándékkal van tele a polc. Szóval eddig tartott. Azért nem futottál rossz időt...
Ki állította egy percig is, hogy Q a legjobb, a csúcs? Láttál te valahol ilyet? Nyílván nem. De a kényszerképzeted odáig szárnyal, hogy az MK-hoz hasonlítod. És ezzel még nem is lenne baj, csak megint sántít az egész...hol van a többi kisszériás csúcsragadozó? Ja, ők megint a feledés homályában, igaz?
A te fejedben a stratégiamentes káosz uralkodik, inkább gondozd továbbra is az állatokat és gyűjtsd be a tetemeket. Ez a számodra testhezálló feladat. Believe me!