Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maxval a nem gondolkodó birca

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Migráció és mi címmel körkérdést és cikksorozatot indít a Mandiner: vezető magyar véleményformálókat kérdezünk meg arról, mit gondolnak az egyre forróbb témává váló migrációról és a kapcsolódó jelenségekről. Az eddig megjelent írások ezen a linken keresztül…..
maxval a nem gondolkodó birca 2015.09.12 06:51:04
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Mindig beleütközök a hozzászólásaidba, és arra jutottam, hogy neked 20 forintért bármikor szanaszéjjel verném a pofádat ;D
Mostanra kevesen vannak Magyarországon azok, akik szerint a Fidesz nem csalta el az áprilisi választásokat. Bár a kormánypártot a tények és a számok nem hatják meg, mindenki másnak azonban érdekes lehet mindaz, amit az EBESZ  (Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet)…..
maxval a nem gondolkodó birca 2014.07.18 10:12:34
@kulcsar2011: Nem.
maxval a nem gondolkodó birca 2014.07.18 10:20:46
maxval a nem gondolkodó birca 2014.07.18 11:37:00
Most, hogy az Origónál ilyen botrányos dolgok történnek, teljesen egyértelművé vált, hogy Magyarországon megszűnt a sajtószabadság, immáron végérvényesen. Az ebben a legszomorúbb, hogy az a sajtószabadság szűnt meg, ami már 2011. januárjában is megszűnt, és minden, magára valamit adó médium rengeteg…..
maxval a nem gondolkodó birca 2014.06.10 10:42:07
@maxval a gondolkodó birca: Szeretek Bulgáriából beleugatni az itthoni dolgokba.
Mexikó (amiről tegnap írtunk egy új szexbomba bandavezér kapcsán, itt olvasható el) és Kolumbia mellett talán kevesebbet hallani egy harmadik latin-amerikai ország bűnözőinek mindennapjairól, pedig El Salvador legszegényebb részein élőknek szinte nincs is más esélyük a…..
maxval a nem gondolkodó birca 2014.06.09 21:52:09
maxval a nem gondolkodó birca 2014.06.09 21:53:43
  A Magyar Narancs Narancsszem tollából megjelentetett egy olyan cikket, ami filmek hatására kislány filmszereplőket szexuális vágyak tárgyaként láttat. A cikk ellen született egy petíció, ami pedofíliának látja az ábrázolást, erre a Magyar Narancs perrel fenyegette meg a…..
A levélszavazatok formájában érkező határon túli magyar voksok mintegy 95,5 %-ban a FIDESZ-KDNP pártszövetséget gyarapították. Az ilyen lehengerlő győzelemre jogállamokban a gyanú árnyéka vetül. Gondolhatunk akár a Magyar Népköztársaság idejéről ismert szavazati arányokra,…..
Vastagbőr Önkormányzati sonka 2014.04.03 10:37:00
(fotó: gluekitrotor42) És nem photoshop ez a kép ... A Belvárosi Önkormányzat sajtóközleménye:"A Belvárosi Önkormányzat négy éve ajándékoz Húsvét előtt sonkát a kerületben élő rászorulóknak. A sonkát mindig megkapják a nyugdíjasok, a nagycsaládosok, a szociálisan…..
Ma jelent meg Zuschlag János "Pártházból börtönbe" című könyve, amit Szalai Vivien írt, aki a dubajozásról szóló vagy a Stohl-könyv után megint egy kellően mocskos ügyhöz adta a nevét. A könyvet a Nap Gazdaság Kiadó kft. adja ki, akinek annyira vág a profiljába a politikai…..
maxval a nem gondolkodó birca 2014.03.11 12:50:58
Jó érzés volt azt a magyar sikert látni, hogy Obama elnök a magyar sikercég, a Prezi vezetőjét fogadta. Árvai Péter azért részesült az elismerésben, mert cége támogatja az elnök oktatási kezdeményezését. Az Apple-höz és a Microsoft-hoz hasonlóan ingyen hozzáférést ad…..
Tisztelt igazgató úr, Magamat – a saját értékeim kihangsúlyozása, vagy esetleges túlértékelése nélkül – az átlaghoz képest értelmes, érdeklődő és a világra nyitott fiatalnak tartom, ezért nem tartom összeegyeztethetőnek világképemmel, hogy szó nélkül átsikoljak az…..
maxval a nem gondolkodó birca 2014.03.01 18:26:15
Nem mintha a meglepetés erejével hatna, nem mintha olyasmi történt volna, ami eddig még soha, az ember mégis képes újra meg újra rácsodálkozni arra, hogy minden idők legnemzetibb kormánya milyen rezzenéstelen arccal képes belehazudni szeretett népe arcába. Vagy már megint valaki…..
maxval a nem gondolkodó birca 2014.02.26 13:25:24
Megértem, hogy Moszkva fél, hiszen tudja, mit akarunk: demokratikus és sikeres Ukrajnát – mondta Radosław Sikorski lengyel külügyminiszter Budapesten hétfőn, a Danube Institute konzervatív-liberális elemzőintézet nyitóestjén, amelyen többek között Martonyi János…..
maxval a nem gondolkodó birca 2014.02.25 20:52:26
Miközben Moszkva a téli olimpiával volt elfoglalva, ami egyébként nagyszerűen sikerült és Oroszország el tudta fogadtatni új arculatát a világ közvéleményével, szorgos nyugati segítséggel Kijevben kirobbant egy különös felkelés. Egyre nyilvánvalóbb, hogy a Nyugat…..
A múlt héten hazánk legismertebb Ukrajna-szakértői találkoztak a Magyar Tudományos Akadémián, hogy megvitassák, hogyan fajulhattak el a békés demonstrációk a véres összecsapásokig keleti szomszédunknál. A kutatók a belpolitikai helyzetet, az európai relációt, az…..
A fotón az új ukrán legfőbb ügyész, a szélsőségesen soviniszta (többek közt) magyargyűlölő Szvoboda párt színeiben politizáló Oleh Mohnickij (különben igen dekoratív) lánya, Marjana, és barátnői pihenik ki a forradalom megpróbáltatásait. A képet Vitalij Moroz ukrán…..
maxval a nem gondolkodó birca 2014.02.25 10:41:58
maxval a nem gondolkodó birca 2014.02.25 11:03:05
@mojoking77: Mert nem bégetek veletek. Ez a kommentjeimből is látszik. Mindig kommentezek egy jókorát.
maxval a nem gondolkodó birca 2014.02.25 11:13:58
@l_andras: Vigyázz, mert agresszív is tudok lenni. Szétprovokállak.
Viktor Janukovics bukása után az ukránok szétfotózták a házat és a birtokot, így derült ki, hogy Janukovicsnak golfpályája, arany vécékefe, régi autók gyűjteménye, egy hajója, saját temploma, vagy mondjuk állatkertje volt. (Itt van egy 26-os lista, amit a Twitterről szedtek…..
maxval a nem gondolkodó birca 2014.02.24 22:12:04
@ColT: De én szeretek kommentezni valami megosztót, és provokatívat, mert attól feltámad az ezredes, és az asszony mindig örül neki... De néha nincsen otthon az asszony, mert dolgozni megy, és olyankor csak egyedül kommentezek. Sajnos megtiltotta, hogy morzsinkáljam magamat. Amúgy is nehéz vele, nem könnyű mellette érvényesülni. A múltkor a kisállatkereskedésben a Vasil meg Georgi ki is röhögtek, asszonták, hogy bulgáriában bezzeg tudják, hogy hol az asszony helye.
Az, hogy a testem felett én rendelkezem, az egyik legnagyobb téveszme – mondta a Mandinernek Olaj Anett, az abortusz.hu alapítója és szerkesztője. Anett maga is átélt egy abortuszt, majd sok évvel később megtért és családot alapított. Azóta küldetésének érzi, hogy elmondja,…..
Az Egyesült Arab Emírségek, Irán, Omán, Oroszország, Ukrajna és még Magyarország is felmerült azoknak a helyeknek a listáján, ahol Viktor Janukovics gépe átrepült vagy leszállhatott, miután állítólag tegnap este elhagyta Kijevet. A netezők az eget kémlelik a…..
Az otthonából elmenekült ukrán elnök, Janukovics villáját birtokba vette "a nép", amelynek csípős nyelve el is nevezte a "Korrupció Múzeumának". Ilya Varlamov orosz fotós helyszínen készült képei magukért beszélnek. Mesélnek a döbbenetes, ordenáré, minden  jó ízléstől…..
A magyar közélet egyik szellemes észrevétele, hogy az Orbánnal való találkozók után gyakran megbuknak állami vezetők. Itt most ne is soroljuk azokat, akiket rendes választáson győztek le (itt még akad egy-két ellenpélda). Szóval bármilyen vicces ne foglalkozzunk azzal, hogy…..
ténytár.blog A CÖF vajon mi? 2014.02.20 08:03:00
A jelenlegi országgyűlési kampány egyik legaktívabb résztvevője nem párt. Mi más lehetne, merül fel a jogos kérdés, hiszen a verseny ezen a piacon alapvetően a pártok között zajlik. A válasz: megjelent a pályán egy új szereplőtípus, a politikai jellegű civil szervezet.  A…..
maxval a nem gondolkodó birca 2014.02.21 09:02:47
Hát eljött ez is. Néhány órája Kijevben Klicsko a Majdan színpadán állva megkérte a nőket és a gyerekeket, hogy hagyják el a teret. Az utolsó nagy csata következik. A térről közvetítők szerint a rendőrség gépfegyverekkel és páncélozott járművekkel érkezik a térre,…..
Külügyér Kik azok a tituskik? 2014.02.20 11:08:12
Ukrajna már érzi Putyin halálos ölelését és a módszereken talán senki sem lepődik meg.  Arra azonban, ami e hét elején kezdődött, talán kevesen számítottak. A beszámolók eddig mintegy 26 halottról szólnak, de ez általában már csak úgy szokott lenni, hogy előbb- utóbb még…..
maxval a nem gondolkodó birca 2014.02.20 23:44:04
maxval a nem gondolkodó birca 2014.02.20 23:46:21