Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Santos35

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A metróépítés miatt sokáig csak a villamospálya egyik oldalán lehetett autózni a Fehérvári úton a Hamzsabégi út és a Bocskai út között. Most végre visszaállt az eredeti rend, csakhogy ezt útburkolati jelekkel és táblákkal nem sikerült a megfelelő módon jelezni. Az Etele út…..
Örök kérdés és a vizsgabiztosok kedvence forgalmi vizsgán, hogy mikor léphet le a gyalogos a zebrára és mit jelent az, hogy a gyalogos átkelőhelyet megfelelő sebességgel kell megközelítenie az autósnak. Hugica18 elé egy nagyon bátor fiatalember sétált ki az útra, aminek a…..
Santos35 2010.10.19 00:04:14
@D4D: piha
mondod te aki nem érti, hogyan kell megközeliteni a gyalogátkelőt...
Santos35 2010.10.19 00:13:29
@nullstring: eszem megáll, te kérted a bizonyitást
a kulcs az, hogy be kell tartani a szabályokat, mert akkor előbb-utóbb követni fogják a jó példát és nem kell a kákán csomot keresni
Santos35 2010.10.19 00:21:29
@D4D: dicséretes
kitüntessünk? :)
a probléma az, hogy ez téma kell legyen, mert ezek szerint te is ahhoz a kevés autóshoz tartozol aki ésszel közlekedik
hasonló példákat én is tudnék irni, de én bevallom, hogy nem csak autóval közlekedek, hanem gyalog is, ahogy nyilván te is
a különbség, hogy én nem siránkozok, hogy elsőbbséget kell adnom, mert tudom, hogy én is lehetnék az a gyalogos...
Sorozatunk első két részében külföldi és hazai cheerleadereket kérdeztünk erről az izéről. Megtudtuk mi a szép, mi a jó, mi a nehéz ebben a műfajban. Most elérkeztünk ahhoz a részhez, ahol egy picit segíteni próbálunk a hazai cheer csapatoknak. Miután rock-n-roll nickkel író…..
Bodizsár most szembesült azzal, hogy a Malév csak abban az esetben teszi felhasználhatóvá a retúrjegy visszaútját, ha az odautat is igénybe vetted. Nyilván meg van annak az oka, hogy "a repülési szelvények csak kiállításuk sorrendjében a repülőjegyen feltűntetett indulási…..
Hódmezővásárhely szőrösszívű, keménykezű, patáspárti polgármestere, Lázár János a haladás útját járja. Vagy inkább a sorsot kísérti? Majd kiderül... Nem elég, hogy a múltkor megmondta, hogy aki nem vállalja el a felajánlott közmunkát, az 3 évig egy kanyi vasat sem kap…..
Santos35 2009.04.29 09:03:22
@ruhaszarito: Szerinted aki frissen diplomázott tanárként az nem tud semmit és hiába járnak gyakorlatra mert az nem ér semmit?
Inkább azokat a tanárokat kéne megtartani akitől lehet és érdemes tanulni. Sok olyan nyugdíjas van aki csak azért tanít mert a helyére nem találnak fiatalt mert többet keres pizzafutárként, mintha a diplomájával lemagy tanítani.
Tegnap Bajnai eljuttatta az aláírandó ultimátumát a 188 MSZP-s képviselőnek, hogy pénteken délután 2 óráig legyenek szívesek aláírva visszajuttatni. Nos, 19 képviselőnek - a hivatalos álláspont szerint - ez roppant nagy gondot okozott. Persze lehet, hogy nincs kedvük aláírni,…..
Santos35 2009.04.03 15:47:01
@zero: egy párt, egy kifogás, egységesek nem? :)
Vastagbőr Igény, az lenne rá ... 2009.03.13 10:01:00
Múltkor már szóbajött a magyarországi bölcsődehelyzet, gondoltam hát, kicsit alaposabban körbejárom a témát. Először egy kis történeti áttekintés: Mayer István iskolaigazgató pap, Tormay Károly városi tiszti főorvos és Rozmanith Antal városi tanácsnok erőfeszítéseinek…..
Vastagbőr Egy tanár levele 2009.03.06 11:01:00
A Független Újságírók Szövetségének honlapján jelent meg ez a levél:   Egy tanár levele   "Ez most rasszizmus..  Egy magyarországi általános iskolában tanítok középkorú tapasztalt kollektívában. Településünk nem Borsodban található, még csak nem is a…..
Santos35 2009.03.06 11:42:31
@odin: ezeket a szervezetek meg kellene hívni két hétre pl az Avas ltp-re
aztán majd meglátjuk
egyébként meg pont lesz@rom, hogy a suttyó labancok mit ugatnak
Fantasztikus utóélete van a Belváros közepén kitört parkolótűznek, amiről a benzinkút fölött lángoló Mercedest oltó Naiv Ügyfél számolt be a Homáron. Ha valaki nem olvasta volna: miközben lángolt, majd fojtogató füstöt árasztott a kocsi, és odabent semmiféle tűzjelző nem…..
A következő képhez nem fűzök hozzá semmit. (A képet kettévágtam hogy kiférjen, az eredeti itt van.) Nem hinném hogy ez egy egyedi eset lenne ... csak valakinek nagyon betelt az a bizonyos pohár Hatvanban...
Csak egy érdekes olvasói levél: "Sziasztok! Ha azt gondoljátok, hogy milyen fincsi és egészséges a meleg friss kenyér vagy a süti, akkor íme, az alkotóelemek: Szilveszteri lúdláb torta: Összetevők: krém[cukor,zsírkeverék(növényi olajok és zsírok,hidrogénezett olaj és…..
Ezért érdemes még a Homárnak is Homárt néha olvasnia, hiszen mindig tanul valamit. Adott technikai problémára a Microsoft ügyfélszolgálata nem volt hajlandó válaszolni, mert naiv felhasználó a szoftvert a géppel együtt fizette ki: Tisztelt Windows felhasznok! Javaslom mindekinek, a…..
Szombaton 18 órakor kezdődik a döntő, ezért következő két posztunkban megnézzük, mit tudnak a IV. Hungarian Bowl résztvevői, és persze megmondjuk azt is, hol vannak a gyenge pontjaik. Az elmúlt hétvége után már biztos, hogy két év után új bajnokot avatunk: a Győr Sharks…..
Világcsúcs! De legalábbis magyar rekord, hogy az ismert barkácsáruház mintegy hazai pályán, a kamu árleszállítós akciók területén nemhogy megverte a Versenyhivatal által folyamatosan milliókra büntetett hipereket, hanem laposra, bucira, gyurcsányistára verte őket. A…..
Na, nem akarjuk a saját vállunkat a kelleténél tovább veregetni, de ilyen évkezdetünk még nem volt. 2008 első munkanapján az olvasók jelzései alapján gyors posztban megírtuk, a MÁV hogyan cseszett ki értelmetlenül több tízezer elővárosi ingázóval. (Update 1.: innen…..
Már megint van egy csomó érdekes poszt homároid témakörben: A Bigyóblogon ma este 8-ig küldhetnek még fotókat kedvenc kütyüjükról értékes nyereményekért. A Cukiságon meg karácsonyi környezetben fotózótt kisállatok képét várják, hasonlóan jópofa…..
Már megint egy fogyasztó, aki lázadozik, amiért ősi magyar szokás szerint kavics volt babjában. Ne akadékoskodjon annyit, feltartja a sort, félkiló vagy nem félkiló?Januárban írtam Nektek utoljára, amikor a Praktikerben nem fogadták el a saját maguk által kibocsátott vásárlási…..
A következő levélre a Zugügyvéd nem tud semmi biztatót mondani, de hátha akad tapasztalt büntetős kolléga, akinek van ötlete. Mindenesetre igaz a régi mondás, aki volán mögé ül, fél lábbal mindig börtönben, a másik felével meg a sírban áll. Szia Zugügyvéd! A…..
Nagy örömünkre szolgál, hogy lassan mindenkinek lesz homárolvasó ismerőse, úgyhogy emailfordultával meg is kaptuk a Mustang Lovasclub reakcióját Rékáék tegnapi panaszos levelére: Elöljáróban néhány dolgot szeretnénk pontosítani, ha megengeditek: 1. A képen melyet…..
Az év eddigi legeredetibb csalását fedezte fel kopasz. A fenti levélben egy "közvéleménykutatás" résztvevőjét értesítik laptopnyereményéről, amit a nyereményadó  egy magánszámlára történt előzetes befizetése után vehetne át. Aha. A segítségetekre lenne…..