Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nézek

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokatlan kérdés érkezett hozzánk: ovlasónk szerint a UPC nem tájékoztatja megfelelően a hálóztai hibák előforsulásáról. A mi kérdésünk persze az volt a tanácsadók felé, hogy ezt jogosan teszi-e. Szia Homár! Gondolom megosztom veletek a UPC-vel eset kálváriámat, talán nem vagyok vele…..
Ez egy hirtelen született írás, előre is elnézést a stilisztikai és nyelvtani anomáliákért. Az van, hogy a stúdióprojekt* kapcsán vettem egy flakon purhabot. A gyorsan térhálósodó purhabot mindenki ismeri, olyan általános csodaszer, mint a duct tape meg a WD40, csak sokkal…..
A bolond gomba és az emberi hiszékenység. Az ősi sámánok attól estek révületbe és az által vizionáltak mindenféle hülyeséget. Itt van ennek illusztrálására két tanmese és a végén egy link egy tudományos cikkre.  trafalgar az indexről: "Egyszer volt hol nem…..
nézek 2019.01.04 12:59:36
retro gastro Sertésmájkrém 2010.04.21 06:19:00
A sertésmájkrém a ’70-es ’80-as évek iskolai kirándulásinak, vándortáborainak, építőtáborainak, korházainak és a Magyar Néphadsereg hideg élelmezésének alapeleme volt. Mellé egy Mackó sajt, egy különleges vagdalthús és esetleg egy Sport szelet két vastag szelet…..
Egy mondat miatt a kormánypropagandában kitört az üdvrivalgás. Kár, hogy nem hallgatták végig az interjút, mert  következő mondatban Merkel szétzúzta Orbánt. ..
A 24.hu információi szerint a Fővárosi Ítélőtábla megállapította, hogy a TV2 Zrt. jogtalanul nevezte el Chili TV-nek Andy Vajna gasztrocsatornáját. A védjegyoltalom ugyanis az AMC portfóliójába számító TV Paprikához tartozik, és most megállapította a bíróság, hogy a Chili TV túlságosan hasonlít a…..
nézek 2017.12.12 18:21:39
A következőkben Strifler Anita, DXN üzletépítő, kávé és MLM blogger mesél magáról, aki elmondása szerint megtalálta az introvertáltaknak való tökéletes munkát. Mivel én is hasonló online munkakörben tevékenykedem, ezért egyet is értek vele. Az ilyen közegekben nagyon otthon érezzük magunkat.   1.…..
Magánszféra címmel új politikai magazinműsor indul az ATV-n, ami a sajtóközlemény szerint tabuk nélkül mutatja be ismert, magyar politikusok magánéletét. A műsort Péterfi Judit vezeti majd, és szeptember 21-én lesz látható 21:40-től. A házimunka, bevásárlás és más érdekfeszítő napi tevékenységek…..
Tegnap az volt a pletyka, hogy Csisztu Zsuzsa a Digisporttól az MTVA-hoz megy, hogy az ott beálló riporterhiányon enyhítsen. Hát nem egészen ez a helyzet, (az MTVA cáfolt is) hiszen Csisztu valóban mozdult, de a másik irányba, és csak egy műsor erejéig: az ATV-n fogja a Nő háromszor című műsort…..
A standup egy állati nehéz műfaj. Lehet monomániásnak tűnök azzal, hogy ezt emlegetem, de nem érdekel, tessék odaállni a tükör elé otthon, és csak tíz percen át folyamatosan könnyednek és viccesnek lenni. Ha megy, ki lehet állni ismeretlen emberek elé, és elmondani ugyanazt,…..
Gazdagrét neve senkinek sem cseng ismeretlenül az országban, hiszen a XI. kerületi lakótelepet a vidékiek is megismerték, mikor 1987-ben elindult a magyar televíziózás egyik leghosszabb sorozata: a Szomszédok...
Új iskolaév kezdődött Kínában is - lássuk hol és mit kapnak enni a kínai nebulók az ázsiai országban. KÉPEK A négyéves Wang Xinyu ebédje óvodájában Lanzhou-ban, Északnyugat-Kína Gansu tartományának fővárosában. Fotó: Xinhua / Xin Yuewei..
Csaknem ötszáz kínai diáknál fedeztek fel különböző betegségekre utaló jeleket egy tavaly szeptemberben átadott kelet-kínai iskolában és kollégiumban, amelyeket három lebontott vegyi üzem szemétlerakójának helyén építettek fel - számolt be róla a média hétfőn a Kínai Központi Televízió (CCTV)…..
Egy vásárló szonettben küldte el panaszlevelét a hipermarket központjába. Az ötleténél csak a válaszlevél volt meglepőbb. (Tovább után a részletek.) A Skóciában, St. Andrews-ban élő hölgy azt kifogásolta, hogy a helyi áruház polcairól eltűnt a kedvence, a sós…..
A Sony legjobb audiovizuális megoldásait ötvöző, vízálló csúcskészülékei, az egyedülálló digitális zajszűrő-technológiával ellátott, üvegborítású, fémkeretes Xperia Z2, valamint a világ legvékonyabb és legkönnyebb táblagépe1, az Xperia Z2 Tablet egyesíti a stílust a…..
nézek 2014.07.10 12:50:18
Évi úgy tapasztalja, hogy amióta egy éve vezetőváltás történt a régebben a Homáron is járt Nyéki Imre uszodában, elszabadultak a fejlesztések. Először a hajszárítók tűntek el, aztán a ruhatár, végül pedig félbevágták az egyetlen normális medencét, hogy majd egyszer…..
Autósszótár Pneumobil, pneumotor 2008.05.20 07:08:00
Értem én, hogy pneumobil, de mi hajtja? A sűrített levegős motor az egyik legleleményesebb, egyszersmind legkecsegtetőbb alternatív közúti járműhajtási ötlet a belsőégésű motor kiváltására. A pneumotor voltaképp egy fordított kompresszor. Azaz adva van egy sűrített levegős…..
nézek 2013.08.25 15:43:08
Autósszótár Automataváltó 2007.01.17 18:09:00
Még az alkotói számára is érthetetlenül komplikált berendezés, amitől autónk lomhább és többet fogyaszt, viszont nagyon kényelmes, mert megspórolja a sebességváltás nyűgjét. A modern automaták elektronikus vezérlésűek és intelligensek, azaz lejtőn visszakapcsolnak, ha vadul…..
Hiába a Pilobolus nevű árnyszínház plágiumvádja, 1,2 millió fontos, vagyis 400 millió forintos szerződést kapott a kaszinók fővárosában, Las Vegasban az Attraction: a világhírű Mirage Hotelben lépnek színpadra három hónapon keresztül minden este…..
A blog.hu-ra visszaköltözött BKV-figyelő kapta a fogászatról hazafelé tartó naiv ügyfél történetét. A beszélni képtelen áldozat kezéből egyszerűen kitépték az érvényes bérletét, azzal, hogy hamisítvány: Már messziről hallottam hogy rólam beszélgetnek: "nézzétek…..