Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mandarin94

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Gondok támadtak otthon? Nem tudod mit kezdj a jövőddel? Csatlakozz a haditengerészethez! Itt a Csatahajón tárt karokkal és popénekesnőkkel várunk, hogy együtt, kacagva induljunk a kolonizáló űrlények elleni meglepően biztonságos küzdelembe. Aláfestő rockzene garantált!Ha…..
 ..
Mandarin94 2013.05.13 23:06:11
@koimbra: szerintem fontos volt az alkonyat kritika mert lehet, hogy tényleg szétmanipulálja célközönségét
  A kérdés, amivel az őrületbe lehet kergetni, és az utolsó kalandunk Gonosz klónnal..
  ..
Mandarin94 2013.05.13 22:47:05
Na most már azt is meg kell, hogy említsem, hogy imádom az introt....de a "világító vibrátor" hangja fülorgazmust okozott (mondjuk fejhallgatózok éppen)....hogy tudod ezeket a videókat ilyen jó minőségben felvenni? O.O

Egyébként ami a legtöbbet hozzám adott az lehet, hogy sablonos de Harry Potter és a bölcsek köve/ titkok kamrája (a többi film SZÖRNYŰ de a könyvet már kb 60x olvastam, és igen így is vannak barátaim és szexuális életem is...döbbenet). A regény viszont olyan nehézségeken lökött át (és lök a mai napig) hogy én rengeteg problémánál előkapom.

Ami még hozzám tett, bár gyerek nem voltam már annyira, az a Fekete hattyú...moziban néztem meg kétszer, akkora hatással volt rám, hogy a zenéjét se bírom, és nem is mertem megnézni azóta, pedig megvan dvd-n.
Másik amit nagyobbacska koromban fedeztem fel (szintén könyv hatására...hm) a Hívj be (eredeti) filmváltozata ami JÓ. Nagyon fontos a könyv és a film is számomra. (Gergő légyszi...légyszi...Let the right one in kritika...légyszi)

Valamint gyerekkorom nagy szerelme volt még a Naruto és komolyan sikerült beleépítenie a hétköznapjaimba a ne add fel, bele lehet jönni mindenbe, tényleg csak gyakorlás kérdése minden igazságokat. Ez addig semminek/senkinek nem sikerült.És 12 évesen ezt már azért jó tudni.

Voltak fejletlen női lelkemre ártalmas filmek is amiket amúgy szeretek, csak kis koromban sajnos az az üzenet jött át, hogy vívódj sokáig a jó és a rossz fiú között (Karib-tenger kalózai), a rossz fiúk megváltozhatnak (Grease). Mire eljutottam az Operaház fantomjáig a fejem vertem a falba, hogy Christine miééért miééééért és még egyszer miééért Rault választja? Aztán az élet megtanított hogy a rossz karakter hosszútávon csak egy filmben vonzó, Jack Sparrow, és a Fantom
maradjon agglegény FOREVER.
Elnézést a késésért, nem szeret az Indapass, ha nem otthonról nyaggatom.  ..
Igen, ebben a részben a szokásosnál is jobban hadarok. Az dobja rám az első követ, aki nem volt még olyan fáradt, hogy két centiről se találna el. :)..
..
Mandarin94 2013.05.13 20:04:14
@PaperDramaQueen:
Én is rendszeresen jótékonykodok de mostmár bátortalanabbul....
Tipikusan az a lány vagyok, aki segít leszállni a babakocsis kismamának a villamosról, a vonatról, a néninek segít felcipelni a szatyrát az aluljáróból, minden karácsonykor csinálok dobozt stb.
Régen minden hajléktalannak adtam aprót, ma már nekem is számít az az öt forint. Most is adok de elég ritkán. Valamiért ahhoz kötöm, hogy csinál-e tevékenyen valamit az a személy akinek adok egy kis aprót. Tehát, hegedül, énekel, patkánnyal mutatványozik stb. Mert őket becsülöm a legjobban. Ez a tenni akarás elképeszt ezeknél az embereknél.
A bátortalanságomat az okozza, hogy egyszer kinyitottam a pénztárcám, hogy szedjek ki aprót, és ellopott tőlem a megsegítendő személy egy ezrest. Ennek ellenére igyekszem úrrá lenni a parámon, és igyekszem továbbra is bátran megállni ha úgy adódik. Nemrég egy hajléktalan nő állított meg és otthagytam volna ha nem hangzik el a "szendvicsnek is nagyon örülök" mondat. Megálltam, és bár iszonyatosan féltem amíg előhalásztam a hátizsákomból a szendvicsem, hogy na most ellop tőlem valamit, nem ez történt. Örült annak, hogy kapott tőlem egy szendvicset, és nem könyörgött pénzért, nem követelődzött, semmi ilyesmi.
Szóval legyünk bátrak, próbálkozzunk,hátha megéri!
..
Mandarin94 2013.05.13 17:39:24
@Gulandro:
Miért kéne összhangban lennie a véleményének a hazai állapotokkal? :)
Bocsi, ha félreértettem amit írtál, de szerintem ez a vlog eddig sem a többség (?) véleményét tükrözte ezért csodálkozom azon amit írtál