Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tsakazertish

0 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassúhajtó csellengők. Gyárilag hiányzik belőlük a jobboldali (gáz)pedál. Zöld lámpánál is képtelenek időben és normálisan elindulni, akkor lapozgatják a gép kézikönyvét, hogy miként működik a sebességváltó, hogyan kell sebességfokozatba kapcsolni ezzel a szerkezettel. Amúgy pedig biztonsági (vagy…..
Tsakazertish 2019.12.21 11:44:24
@Bambano: Az előzési szándék jelzésére az index (irányjelző) való...
Tsakazertish 2019.12.22 01:03:38
@Bambano: Nagyon jől rámutattál a probléma lényegére: 1/1975... amikor még a lovaskocsit le lehetett - esetleg kellett is dudálni az útról. Fizikával csak most ismerkedők kedvéért: egy 70-80 km/h sebességgel előtted haladó belső égésű motorral hajtott gépjárműre hátulról rádudálsz, mit hall belőle? És ha még esetleg a rádió is szől benne...
Én arra tippelnék, hogy a segélyhívós operátoroknak valamiféle protokoll szerint kell az adatokat felvenniük, nem a saját heppjük a sok kérdés, és az, hogy akár többször is visszakérdeznek, de mivel Tamás mérgelődő levele nem az első a témában, most már megkérdezzük a bonyolultan semmitmondó…..
Szép próbálkozás volt, kár, hogy nem jött be.  Tisztelt Homár! Ha nem bánjátok, elmesélném, hogyan nem működik az Edigital rendszere. Tudom, nem az első elégedetlen vevőjük vagyok és vélhetően nem is az utolsó, de ez az én karácsonyi történetem, ami megszínesíti a…..
Vendégszerzőnk: Kiss Heléna, a Nők a feminizmus ellen társalapítója            Kitüntető figyelemmel kíséri oldalunkat Karafiáth Orsolya. Hazánk európai értelemben…..
Remélem a Citroënnel jössz haza- kommentelte Perkó Rudi az elhagyott Méhari láttán. Romokat nézni indultam Karthágóba, és végül romokat is találtam, de még milyeneket! Nem mernék rá megesküdni, hogy a pun háborúk általános iskola végi, vagy gimnázium eleji tananyag-e, de a…..
Egyelőre kevés a konkrétum a Germanwings fapados légitársaság Barcelonából Düsseldorfba tartó járatának keddi katasztrófájával kapcsolatban, ugyanakkor kimondhatjuk, a tragikus esemény sokkolta a repülős és a civil társadalmat. A repülés a legbiztonságosabbnak tartott…..
Amikor megjelent az előző teszt rögtön elkapott a hév, hogy miért ne lehetne megcsinálni a Totalcar saját kis dolgozatát. Kezdetben még nagyon nehézre sikeredett de itt van a végleges verzió, amit most te is kitölthetsz! Lehet, hogy valamelyik kérdésnél több helyes válasz is…..
Kidobtad a tévét? Még hétvégén is melózol, és nincs egy tévé sem a közeledben, amin nézhetnéd az év legjobb autóversenyét? Nyugi, itt egy livestream a Le Mans-i 24 óráshoz:      Ha pedig van tévéd, és nem akarsz lemaradni az Audi, a Porsche és a Toyota egynapos…..
Borotválkozás közben (1959) 1. A történelem első lengyel pápája, a 2014. április 27-én szentté avatott II. János Pál pápa Szent Péter utódai közül a harmadik leghosszabb ideig, 26 évig, 5 hónapig és 17 napig vezette a katolikus egyházat. 2. A Karol Wojtyla néven született…..
A szilveszteri bulik hangulatosak, de izgalmasak is lehetnek, főként ha ott van a férj/feleség és a szerető(k) is. Ha a szerető a baráti társaságba tartozik, akkor elég nehéz lesz elkerülni a közös ünneplést és nem is biztos, hogy mindenki el akarja kerülni. Szilveszteri…..
Index címlapon láttam valami trollozós irományt, belenéztem. Kár volt. A szerző, ahogy elnézem, a saját komplexusait próbálja másokra kivetíteni. Ennek legfőbb jele a címlapon látható fotó (kíváncsi lennék, a rajta látható srác mit szólt, hogy trollosítva lett, vajon tud-e…..
Tsakazertish 2013.12.27 07:50:30
Naiv ügyfél megérdeklődte a Cordon Electronicsnál, mennyibe kerülne okosórája összetört kijelzőjének a cseréje, amire a válasz az volt, hogy 2500 forint bevizsgálási díj után megmondják: Pár hónapja vettem egy Sony SmartWatch modellt. Ez egy bluetoothos, okos karóra, mely…..
Keressük az alternatívákat. Vágyunk arra, hogy megváltoztassunk dolgokat, melyeket jelenlegi adottságok mellett nem tudunk: megváltoztatni a testünket, manipulálni az emlékeinket, felrúgni a fizika, a kémia és a biológia szabályait. A sci-fi ezeket a vágyakat is formába önti, meg…..
Tsakazertish 2013.03.31 13:22:32
@Tsakazertish: Hogy el ne felejtsem, ha valaki végre venné magának a bátorságot, hogy megcsinálja az Alapítvány tri(penta-, stb.)lógiát legalább a SW szintjén, nálam az lehetne a Nr1.:))
Belsőség Bélapó és az Opel 2013.02.09 11:27:16
Nem túl régen meséltem az Olvasóknak filléres marhaságaim egy részéről, és már akkor is említettem a Magyar Kisipar Szégyene kategóriában induló, fordított Trabant-jellel öntött kerékkupakot. A napokban Muczán Gábor klubelnök is valami hasonlóval jelentkezett, megosztotta…..
Tsakazertish 2013.02.09 20:31:16
@prokee: Nyert:) repülőgép szerelő - de így ebben a formában a szakmában nem dolgoztam egy percet sem, csak vele összefüggésben továbbléptem kicsit "magasabbra"...
Tsakazertish 2013.02.09 20:35:15
@válasszmásikat: az én időmben csak a műszerészek kiváltsága volt az informatika... mi szerelők a közelébe sem kerülhettünk, és az F osztályok voltak az iskola elitje:)
Norbi arra gyanakszik, hogy az összevissza cserélt olaj miatt lett dízelesen karattyolós a benzines Merivája, de két év után még nincs határozott diagnózis: Adott egy 2005-ös Opel Meriva mely a gyárból való kigördülés óta saját kezekben van. Mint minden autónál…..
Vannak reflexszerű dolgok, melyek csak sok (akár kevésbé kellemes) tapasztalat árán, évek alatt rögzülnek. Lehet, hogy az életben nem lesz rájuk szükség, de elég, ha csak egyszer mentik meg az embert, már nem hiábavalóak. Ez profi és megfelelően hideg fejjel dönt villámgyorsan…..
  Kösz, HáZsé. Ez kellett, főleg az eredeti meg hácsé után. Akik 1990 után születtek, azok valódi hősök, olyasféle igazi hollywoodi mindent túlélő fenegyerekek. De tényleg! Gondolj csak bele, az 1990 után születettek, azaz MI, kész csoda, hogy életben vagyunk. Nekünk…..
Sándor elmenekítette befektetéseit az ING-től, miután rájött, hogy befizetései nem a honlapon feltüntetett árfolyamon váltódtak euróra: Az alábbi történetben szeretném elmesélni hogyan "örvendeztetett meg" nemrégen az ING. A dolog régen kezdődött, amikor hosszútávú…..
Tsakazertish 2012.02.22 21:26:03
Naiv ügyfél először találkozott a tudomány és a technika csodálatos fejlesztésével, az egy darab alkatrészből álló hűtővel. Szerencsétlenségére 2,5 évvel később kilyukadt az Indesit hűtőcsőve, amit csak az egész doboz 100 ezer forintos cserélésével lehetne…..
Jó hír a rettegőknek, hogy az ATV hírigazgatója kérdésünkre azt válaszolta, hogy a T-Home csatornakiosztásának megváltoztatása után nem esett vissza a nézettségük. Mint Németh Szilárd elmondta, a Híradó egész héten 9-10 százalékos kábeles közönségarányt ért el, és ez…..
Belsőség Rendőrautót vegyenek! 2011.12.21 14:11:00
Annak idején, amikor még Érden laktam (és sikított a flex este tízig) történt, hogy egyik éjszakai hazaérkezésem alkalmával igazoltattak a rendőrök. Különösebb probléma nem volt semmivel, a fiatal főtörzzsel és kedves, dekoratív kolléganőjével jól elbeszélgettünk.…..
Gábor hitetlenkedve fogadta a Király Bosch Car Service állapotfelmérését, miután saját kezűleg kiderítette, hogy a pont az ellenkezője igaz, mint amit írtak. A kiégett izzók helyett a lámpafoglalatokat akarták cserélni, csapágyakat találtak hibásnak, viszont az eredetileg…..
autózz! Objektív bűnösség? 2011.09.13 08:27:00
Tényleg jobb lett-e a közlekedési morál az objektív felelősség bevezetése óta és tényleg azokat büntetik-e meg, akik megérdemlik? Méltányos-e egyáltalán büntetések a mértéke? Frigyesmester posztjának köszönhetően ma biztos meg fog állni sok munkahelyen az élet, mert…..
Tavaly szeptemberben bejárta a hír a világsajtót, hogy kényszerleszállást hajtott végre az Arosa légitársaság Tupoljev-154-ese, miután a gép áramellátása összeomlott, s a személyzet kénytelen volt a Komi Köztársaságban lévő Izhma elhagyatott kis betoncsíkján landolni. A…..
comment:com Alakul a Való Villa 2011.08.22 11:30:00
Rövid, de annál jobb hírünk van azoknak, akik azt szeretnék, ha a Való Világ lakói a luxusbörtönben többet szívjanak, mint amit egymás (és saját maguk) elviselése jelent: az új villa nem az eddig megszokott kényelem és pucc jegyében kerül berendezésre, hanem csupasz falakkal,…..