Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Veronika Kazinczi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előző héten a fiús családoknak ajánlottam játékokat a Játéksziget kínálatából, most a kis királylányok következnek!:) Én alig tudok választani, rengeteg szuper terméket találtam, ezek a kedvenceim, amik közül nálunk biztosan lesz majd a karácsonyfa alatt…..
Veronika Kazinczi 2014.11.27 09:10:10
A LUSH sajtótájékoztatóján teljesen megőrültem, amikor bemutatták az új Karácsonyi termékeket, már alig várom, hogy a cikkem végére érjek és mindent bemutassak Nektek! Én nagyon szeretek testreszabott és hasznos ajándékokat adni szülinapra, karácsonyra és úgy gondolom, hogy…..
Veronika Kazinczi 2013.10.10 09:32:51
Ha szereted a különleges és hasznos kiegészítőket, akkor szeretném Neked bemutatni, az Anna és István által, kézzel készített Postbook-okat! A naplód, nemcsak a személyi menedzsered lesz, hanem egy szuper kreatív társad is, melyben minden napra jut néhány befejezetlen mondat,…..
Veronika Kazinczi 2013.09.18 08:43:49
Egy dolgozó Anyukának igen nehéz helytállni a konyhában hiszen a gyereknevelés, a munka mellett nem sok idő marad az önfeledt sütögetésre…egészen MOSTANÁIG! Mikor megláttam a MAGGI újdonságát, akkor már tudtam, hogy sok háziasszony repdesni fog az örömtől, hiszen egy olyan…..
Veronika Kazinczi 2013.07.31 11:43:30
Szerintem már minden szülő hallott a Crayola termékeiről, melyek már 128 éve vannak a világpiacon és 17 éve Magyarországon. A gyermekek kreativitását nem lehet elég korán elkezdeni fejleszteni és ez bizony a szülők feladata! A Crayola termékek nagysága az egyszerűségében…..
A mai háztartásokban sok olyan termék található, amely megkönnyíti a nők mindennapi életét! A mosás egy „must have”  kihívás a hölgyek mindennapjaiban ezért fontos, hogy a megfelelően kiválasztott mosógépek mellett olyan hatékony mosószereket használjunk, melyek…..
Veronika Kazinczi 2013.07.08 19:06:41