Regisztráció Blogot indítok
Adatok
steadman

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két hír az elmúlt napokból, melyek ugyanazt a konklúziót erősítik: az ingyen fogyasztható internetes videó jelentősége már most erősebb, mint gondolnánk.Elsőként: ma kapta meg az IndexVideó stábja a Hégető Honorka-díjat, amely a hazai televíziós szakma egyik legfontosabb…..
A mostanában megszokottnál elektronikusabb Venszdéjben itt a Röyksopp, a (félig) hajthatatlan Graham Coxon és a Gorillaz hegedűkkel, (ki hinné!) Radiohead, a Magyar Mocskos Majmok, se nem szemtelenül fiatal, se nem angol melankolikus fájászene, valamint agypusztítás két felvonásban.…..
steadman 2009.10.02 21:30:39
Filmdroid Hírek röviden 2009.06.12 15:10:00
- Alfred Molina szeretne visszatérni a Pókember filmekbe. Molina Octopust alakította a második részben,  a figura a film végén elhalálozott. A színész nem valószínű, hogy a negyedik felvonásban fel fog tűnni, még senki nem szólt neki, hogy újra magára kéne öltenie a…..
Nem tudom mi volt azoknak a KDNP-s vezetőknek a fejében, akik kiadták az alábbi közleményt: "Bajnai Gordon jelölése, akinek emberéletek száradnak a lelkén, nyilvánvaló provokáció. Minden jó érzésű ember számára megdöbbentő, hogy Gyurcsány Ferenc és köre olyan embert…..
Ezen a héten a szokásosnál is több remixszel szolgálunk nektek, emellett feldolgozásokból sincs hiány. Holland emberek furcsa zenéje, a csapból is folyó N.A.S.A. És Little Boots, megerőszakolt R.E.M. Franciák remixelnek franciákat, a Pet Shop Boys pedig még mindig igen nagyon…..
Furcsa párosításokkal engedünk titeket utatokra a közelgő hétvégére. Coldplay és a bitek, Justice és a xilofonok, Bob Dylan és a White Stripes találkoznak a klubban, na meg persze a szokásos remixkupac, és az általatok beküldött tragikus Nirvana gyalázás. Szubjektív…..
E heti gyűjtésünkbe fért új Gorillaz-demo, indietronica, Ingyenes Szemét Tudomány, ingyenes skandináv jéghegyzene, Állat Társulás, Nemis Rihanna, Lily Allen és a Kaiser Chiefs, Nagy Zenekarok játsszák Nagy Zenekarok számait, a Csodabogarak, vagy inkább egyetlen Csodabogár…..
steadman 2009.01.22 17:05:44
Ingyen adják a Groove Armada egy új dalát: www.bliveshare.com/

A Ghetto Ruckus oszlopos tagja, Redial egy Boys Noize-os, Proxy-s dallal jelentkezett: steadman.freeblog.hu/archives/2009/01/22/Redial_-_Terror/
BUKSZ A gerinctelenség csúcsai 2009.01.18 16:00:00
Miközben számos üzletembert körülrajong a gazdasági sajtó, sokszor megfeledkeznek a rendszer hibáit szisztematikusan kihasználó, sőt, sok esetben ezeket a hibákat éppen előidéző „elit” tagjairól. A Marketwatch éppen ezért ezúttal a legetikátlanabb üzletemberek és…..
Hű olvasóm, blaen küldte a következő remek darabot:Az egyik kedvenc filmem két nagyon súlyos félrehallást is tartalmaz. Tudom, nem teljesen félrefordítás, inkább a Brian életében hallható "köpködők"-höz hasonló, viszont annál sokkal intenzívebb.Aki látta a Hunter S.…..
Természetesen nehéz lenne pontos statisztikát készíteni, de a már korábban említett "minister" mellett (ami szerintem az aranyérmes, amennyiben ezt fordítják leggyakrabban félre) az egyik leggyakrabban elkövetett félrefordítás a krimikben gyakran előforduló…..
A Mokka adásában Jakupcsek Gabriella először leszélsőbaloldalizza az -- amúgy jól láthatóan és bevallottan jobbközép -- Reakció havilapot és elszúrja az egy éve megváltoztatott nevét, majd a tisztázás után feltesz egy minősítő kérdést a műsorba meghívott Ambrus Balázs…..
A tegnapi játékból nekem bőven jutott még mára is, szóval most kisebb logikai játékok következnek, úgyis régen voltak már ilyenek. Kezdjük a Puzzle Boy című remekkel, ami egy tőről fakad a Klotskihoz hasonló tologatós-szabadulós játékokkal, de ennek sokkal gazdagabb a…..
addict djuice kontra Fatboy Slim 2008.03.25 09:04:00
Folyton visszatérő kérdés, hogy egy reklámnak szabad-e más területekről származó ötleteket átvennie, és használnia. A válasz erre igazából nagyon is egyszerű, mivel nemhogy szabad, de kell is. Ellenkező esetben a reklámok csak légüres térben mozognának, és teljesen…..
Buday otthagyta Stahlt, meg a dobozba zárt meglepetéskajákat, és jól tette, mert ezt a mázsás testet bűn volt beszorítani abba a falatnyi konyhába és összezárni egy krémsajttal, meg egy Erős Pistával. Simán el tud vinni ő a hátán egy önálló, 25 perces…..
Szavakat sem találok, olvassuk István életútját, külön-külön ízlelgetve a szavakat, mondatokat: Komáromi István "Zeneszerző, szövegíró, előadóművész. Gitározik, zongorázik, énekel, hangja tiszta, lírikus tenor, reneszánsz karakter. Az általa komponált művek…..
Utálom a postaládámat időről időre megtöltő reklámszemetet, ami jobban idegesít a mailboxomat eldugító spamáradatnál is, pedig néha már azért is ölni tudnék. A Honda által készített direct mail viszont nemhogy nem kerülne azonnal szemetesbe, de a jól ismert Levelet kaptam…..
Egy barátommal ki szeretnénk adni az angol Book of lists-széria szellemesen elnevezett, Football című darabját, amit Stephen Foster fociíró szerkesztett. A könyv - maga a tökéletes vonat-vécé-lustadélután-olvasmány - pont az, amit a sorozatcím igér: vicces/érdekes/meghökkentő…..
Adott egy falu: egy priuszos polgármesterrel Orsós Jánossal (kit annak ellenére választottak újra, hogy elsikkasztotta a falu pénzét) egy 10 millió forintból épített 15 négyzetméteres kultúrházzal, 400 lakossal, 90%-os munkanélküliséggel,  no és egy kis vegyesbolttal,…..
steadman 2008.02.12 16:44:33
Subba A táncos mindenségit 2008.01.24 09:57:00
Ha megszólal a zene, valami különös hangulatba kerül. Annyira különös, hogy amikor a zene a kerti tuják előtt alsónadrágban éri fel is veszi videóra, aztán küldi nektek szeretettel.   ..
Gyesmellékes Munkamegosztás 2 2008.01.24 14:35:33
Melyik táborba tartozol?Hogy is néz ki a gyakorlatban a házimunka felosztása?Tipikus, hogy a férjek általában a házon kívül-belül ténykednek, úgynevezett férfias tennivalókkal segítenek, úgymint kerítésépítés, fűnyírás.Lakótelepen, ha szerencsés a munkabeosztása, gyereket…..
addict Provokatív Nike reklám 2008.01.04 09:03:00
Épp a napokban gondolkoztam azon, hogy mióta tél van egyszer sem voltam futni. Arra jöttem rá, hogy a hideg nem más, mint egy jó kifogás, amivel megmagyarázom magamnak, miért is nem tehetek róla, hogy szépen rakódik rám a fókazsír. Én mennék, de hát olyan hideg van! Ezért aztán…..
Sosem értettem, hogy van képe egyes bolthálózatoknak abból is hasznot húzni, ami valójában a szolgáltatás része kellene hogy legyen. A Tesco és az Auchan már rájött arra, hogy az ingyen zacskó nem valami plusz, nem ajándék a nap végén, hanem egy alapszolgáltatás, amit a…..
comment:com Nyúlni nem szép dolog 2007.09.04 21:25:00
Amolyan Homár/Subba stílben akár azt is mondhatnám, hogy aki lop, az nem lehet sikeres ember. Egy kommentelőnk ma is felhívta figyelmünket arra, hogy igen, a magyar Simpsons rajongói oldal, hát hogy is mondjam, copy/paste módszerrel dolgozik néhány esetben, azaz nyúlja a sárgaemberes…..
Mérföldkőnek nevezik több platformon is a mai napot, mivel Craig Venter, az egyik leghíresebb kutató és egyben az ember genetikai kódjának feltárásában jeleskedő csoport vezetője, újabb húzással állt elő: megmutatta saját génjeit a PLoS Biology (mindenki által elérhető)…..
Ha pár évvel ezelőtt valaki azzal jön, hogy tavaly és tavaly előtt egyaránt brit horrorfilmek lesznek az év legjobb munkái, kiröhögöm. A szigetország horroriparára jellemző puritán szárazság – amely mögött természetesen rengeteg lefojtott vágy ottbugyog - az…..