Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ebrazky

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először három alacsonypadlós szóló kocsit készítenének kísérleti jelleggel. Ha ez beválik, akkor újabb tizenötöt építene a BKV. A minap jelent meg a közbeszerzési értesítőben (TED) a BKV legfrissebb tendere, amely szerint PKD (Partly knocked down azaz részben összeszerelt)…..
Ebrazky 2013.05.12 23:28:37
@rcfan: Vannak magyar buszgyárak. Még. Nem igazán értem, miért gondolják itt egyesek, hogy bárkinek is meg kellene szabnia, hogy ezt kell vagy azt kell csinálni.

Még mindig kommunizmus van meg tervgazdaság?

Vannak magáncégek akik buszokat gyártanak, nem is egy. Miért kellene az államnak vagy egy állami cégnek adóforintokat kockáztatnia vállalkozósdival, ahelyett, hogy azokra bízná a feladatot, akik ezzel foglalkoznak? És ezzel nemcsak kipróbált, jó terméket kaphat kockázat nélkül, hanem magyar munkahelyeket teremt, a magyar gazdaság versenyképességét támogatja, ami adóforintok formájában megtérülhet.
Ebrazky 2013.05.12 23:29:59
@MiKeyRuLeS: Sajnos így van, jelenleg ez az új koncepció. És sajnos nem csak a buszgyártás területén.
Ebrazky 2013.05.12 23:30:53
@hot-spot: Olyan sose lesz aminek minden alaktrészét itt csinálják, de ha magát a buszt itt tervezik és itt szerelik össze és amit lehet, magyar alkatrészből tesznek bele, az már egy jó eredmény lenne.