Regisztráció Blogot indítok
Adatok
youngtimerfanatic

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsi lett a Micra. Amikor vettem, ingázásra egyedülálló szülőként, egy-két gyerek szállítására ideális választás volt. 850 kilós testét szépen viszi az 1,3 literes benzinmotorja. Magyar papírokkal nem is kaptam volna ennyire jól felszerelt példányt, klímával, légzsákkal,…..
Belsőség Megfőztem a BMW-t 2015.07.04 06:25:15
Naiv voltam. Amikor megvettem a BMW-t, persze alaposan átnéztük, mérlegeltünk, hogy mire lehet számítani. Az tisztán látszott, hogy a karosszéria törődést igényel, és az is biztos volt, hogy a fék és a futómű is megsínylette a hatévnyi állást. Mindenképpen biztató jelként…..
youngtimerfanatic 2015.07.04 21:51:20
@Lendvai Zsolt:ha megvan hogy a hűtő a hibás,felesleges javítással próbálkozni.Az csak egy ideig lesz jó,a végén úgyis ki kell cserélni(újra).
Igazi magyar vagy,nem rossz értelemben.Az előre utalás nálunk(Ausztria,Németország) megszokott dolog.Én évek óta így rendelek alkatrészeket,de még soha nem volt problémám emiatt.Itt egy kicsit másképp mennek a dolgok,mint Magyarországon.
Sőt (tudom hogy nem ide tartozik),de nálunk Ausztriában az autó vásárlás is úgy megy,hogy előre kifizeted a megvett autót,majd az eladó kijelenti a nevéről(ha még addig nem tette meg),utána a vevő meg bejelenti(átiratja a nevére),ezután lehet az autót elvinni.Persze ha trélerrel megy a vevő és az autó már nincs forgalomban,akkor rögtön elvihető.Még ebből sem volt soha gondom...
Előrebocsátom: kevés nagyobb baromságot tudok, mint az autós kötélhúzás. Gyilkolja a kocsit, és sem a gép, sem az ember képességeit nem mutatja meg, legfeljebb csak azt, hogy ki nyomja nagyobb súllyal a kerekeket a földhöz. Alapvetően erre a videóra is csak legyintettem volna, de…..
Belsőség Trükkös hólánc 2015.01.19 16:59:05
Azt mondják, egy újszülöttnek minden vicc új. Én a tejfogaimat is rég elhullajtottam, de úgy tűnik, a hólánc-iparban nem nehéz nekem újat mutatni. Stump Bandi csak hümmögött, mikor extázisban mutattam neki az alábbi videót, mert ő már látott hasonlót, ráadásul legalább hat…..
Kevés dolog osztotta meg annyira a szerkesztőséget, mint a Paul Walker emlékére szervezett gurulás. Kellett egy kis idő, míg lecsillapodtak a kedélyek, és megfelelő távolságból tudjuk nézni a dolgokat. Most a látott matricák, meg a kiszivárgott előzetes miatt került ismét…..
Fantáziátlanság? Tiszteletadás? Kétségbeesés? Ezer oka lehet annak, hogy egy gyártó elővesz valami régi nevet a tarsolyból, és egy új modell fenekére akasztja. Ritkán sül el jól. Azonos című írásunk kommentposztja...
youngtimerfanatic 2014.03.06 16:52:59
@vau: Az érthetőség kedvéért.Annyiban javítom magam,hogy ez a "messziről való megkülönböztethetetlenség" nem minden mai típusra igaz.Talán ezzel a példával érthető lesz hogy mire gondoltam:VW Passat Variant Syncro 1987 vs VW Passat Variant "normál" 1987.Látni kívülről a különbséget?=igen!
VW Passat Variant 4 Motion 2003 vs VW Passat Variant "normál" 2003.Látni kívülről a különbséget?=nem!És itt most nem a "miniatűr" 4 Motion feliratról beszélek.
De ellenpélda pl a VW Golf VII GTI és a VW Golf VII "normál" között is látni messziről a különbséget.
De abban igazad van hogy a mai (kb 2010 utáni) autókhoz nem annyira értek.De egyenlőre nem is akarom őket közelebbről megismerni,amíg találok jó állapotú példányt az általam nagyra becsült "régebbi" típusokból.De majd egyszer eljön annak is az ideje...
Belsőség Heti merítés 2013.05.12 09:49:02
Calibra DTM Edition A jó példányoknak megkérik az árát. A 200 ezer forintos kategóriát én messze elkerülném, mert azokkal biztos csak bosszúsága lesz az embernek. Persze ez nem azt jelenti, hogy amit sok pénzért hirdetnek, az garantáltan jó. Érdemes külföldön is szétnézni,…..
youngtimerfanatic 2013.05.12 20:23:50