Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyógynövény Szaküzlet

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több mint egy éve már írtunk arról, hogy a parlagfű, amelynek virágpora százezrek életét keseríti meg, újabban gyógynövényként kap publicitást. A megalapozatlan állításokat tartalmazó körlevelek szerzői jellemzően önjelölt szakértők, akiknek ködös…..
Gyógynövény Szaküzlet 2013.06.28 23:44:10
@diagnozis: olyan is van hogy a készítményre rá van írva az összetételnél a következő, porított drogszárítmány. Miután a kedves beteg ezt otthon észrevette, felháborodva jött vissza hogy mért árulunk mi kábítószert.. Jó hogy a rendőrséget nem hívta :) ez régebben volt igazán gond, mikor még a sárga zacskós szálas teát(mama gyógynövényei) még mama drognak hívták..
Gyógynövény Szaküzlet 2013.06.28 23:49:21
@Gyógynövény Szaküzlet: tegyük hozzá hogy nem tudtam megértetni velük hogy a drog az nem kábítószert jelent, nem vették meg, illetve volt amit vissza kellett vásárolnom, ugyanis a néni szomszédja meglátta a tasakon a drog feliratot, és gyorsan visszaküldte nehogy baj legyen belőle..
Gyógynövény Szaküzlet 2013.06.28 23:52:54
@sólyomszem2: Érdekes lenne ha nyilvántartás vezetnék a hozzám forduló vásárlókról/betegekről. Ugyanis nem vagyok rá jogosult. Nem lehet csak úgy adatokat gyűjteni.
Az újságírás alapvető szabálya, hogy már a címmel fogjuk meg az olvasót, de ugyanilyen fontos, hogy az első néhány, gyakran kiemelt sor (ún. lead) is érdekfeszítő legyen. A Népi gyógyászat: Gyuri bácsi gyógyteái című írás az első kívánalomnak nem felel meg, azonban…..
Gyógynövény Szaküzlet 2013.06.15 14:23:17
@Ligeia_Insana: hazánkban is forgalomban van monokomponensű teaként, a herbária például gyógyszerkönyvi minőségben forgalmazza.