Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Danka

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eszméletlen mik történnek a belvárosban!  Soundtrack: Richard Cheese - Feeling this  ..
Family Guy Blog Stewie-s alsógatya 2009.12.28 19:44:00
Lelkes látogatónk, Levente küldett egy képet az alsógatyájáról. Ez azért érdekes nekünk, mert Stewie van rajta. Állítása szerint a Springfield-ben lett vásárolva, szóval meg lehet rohamozni a boltot (szívesen Springfield). ..
ROFL-net EPIKUS bosszú 2009.12.22 05:40:00
Tudom, egyesek megint jönnek "de utálom ezt az epikusozást". De kérem, van erre más jelző? Történet röviden. Egy srác ágya alatt rejtegetett 12 doboz sört, és a lány testvére (Katie) beköpte a szüleinek. A kölyök nem csak hogy elvesztette a sörét, több hónapos…..
Danka 2009.12.22 18:21:29
Milyen finomságok vannak az Antikiller meglepetés cd-jén?  Aki szeretné kipróbálni a Pizza Commandert, itt letöltheti a demó verzióját. Garantálom, hogy a második pályát senki sem tudja elsőre megcsinálni ;) A teljes verziót ha akarnám sem tudnám letölteni, mert a…..
ROFL-net A zsurnalizmus legalja 2009.07.16 06:43:00
Komolyan. Főleg ami ennek a videónak az elején látható, az olyan szenzációhajhász szánalom, hogy az valami tragédia. Egyrészt a képek nem olyan durvák, mint amilyennek beállítják (nem mintha jó ötletnek tartanám az ilyen pózolásokat, de egyrészt a szereplők nem tinik, a…..
Ti letöltenétek innen zabad zoftvert?Köszönet OsconnakDe ha már itt vagyok, kedves WoWRazorWoW (aki profil szerint magyar), mit szándékozott  mondani nekem az "Eight legged freaks" videómnál és miért magával beszélget?..
Azaz én.Köszönöm én is az eddigi (és remélem ezutáni) jókívánságokat. :)Hogy azért meglegyen a karácsonyi hangulat, jöjjön egy pár finomság.Zsófi küldött egy fantasztikus linket, ahol a blogon előforduló alakok...Na mindegy, inkább nézzétek meg ;) Rossz PC karácsonyAztán…..