Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tetves_ Dög

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Épp ma 125 éve, hogy 1890. augusztus 20-án megszületett a kedvenc horroríróm, borzongatás szakavatott nagymestere, Howard Phillips Lovecraft. Legismertebb teremtménye, a csápos-szárnyas Cthulhu, ma már egyértelműen a popkultúra része (erről az Indexre bővebben is írtam):…..
Képzeljük csak el, mi lenne, ha egyszerre hárommilliárd menekült szabadulna rá a világra, ráadásul, csak hogy a kereszténydemokraták is lilát hányjanak, egy szál semmiben. Ugye, hogy a világ összes országában menten a Fidesz-kézikönyv “mit kezdjünk a menekülthordákkal?”…..
Tetves_ Dög 2015.05.11 18:58:10
Ismerik Zoe Sugg nevét? Esetleg Zoellaként ismerősebb? Ha a válasz nem, akkor itt az ideje, hogy megismerjék, hiszen a 24 éves angol nő egészen elképesztő dolgot művelt: az első héten többet adott el könyvéből, mint anno JK Rowling vagy Dan Brown. A Girl Online (minden erőnkkel…..
Tetves_ Dög 2014.12.05 08:15:59
Kicsit kusza rész jön, hogy kb 40 perc altatás után úgy küldje padlóra a kedves nézőt, hogy csak anyázni tudjon. Én rohadtul nem erre számítottam. De nézzük szépen sorjában, kezdve onnan, hogy Rickék isten házából egy erődöt csinálnak, szétkapják az orgonát, felaprítják…..
Van az ember, ami a férfit jelöli, meg vannak a nők, legalábbis ez derült ki az mti ma reggel 7:41-kor kiadott közleményéből: Mexikó-terrorizmus Összecsapás Mexikó középső részén, sok halottal Mexikóváros, 2014. július 1., kedd (MTI/AP) Egy összecsapásban a mexikói…..
Van egy olyan hírünk, amit nem árt fenntartásokkal kezelni, mert egy, a mi Story magazinunknak megfelelő hitelességű amerikai lap hozta le: a True Detective készítői Brad Pittet akarják a második évadra, és Brad Pitt is akarja, hogy a True Detective második évadában…..
Tetves_ Dög 2014.03.16 11:49:44
@pandorma:
Úgy tudni.
Komolyan, szerintünk ez a szakítós jelenet nagyon is kellet volna a sorozatba, mert hozzátesz Rust karakteréhez. Nem tudni, miért nem került be a sorozatba. ..
From: v.attila@mtva.hu To: h.arpad@kormany.hu Subject: felavattuk bazdmeg! Kedves Árpád! Mint láthattad A Tévében, az előzetes egyeztetéseknek megfelelően levezényeltük a Félmilliomodik akciót. Remélem minden stimmelt kívülről, és a Vezér is kielégítőnek találta a népnemzeti…..
Tegnap óta zajlik Rákay Philip egymilliárd forintos rémálma, a csujogatós, pendelyes, erőspistás hagyományőrzés szellemében készült monstre Itthon vagy - Magyarország szeretlek!, majd meglátjuk, milyen nézettséget bírt hozni. Na jó, csak hülyéskedünk, a statisztikai…..
Tetves_ Dög 2013.09.29 15:50:01
@flamer:
Kösz!
Tehát semmi konkrétum, csak a szokásos oktalan fanyalgás.
Miért nem vagyok meglepve? ]:-O