Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szerver

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csöpögnek a hírek a magyar tévéadóktól, mára a Viasat jutott, és az ő január-februári premierjeik, amiket elnézve jogos a cím, hiszen jön a jelenleg legsikeresebbnek tekinthető sitcom, két érdekes, és szerintünk mindenképpen idő előtt elkaszált dráma, no meg az ABC tavalyi…..
Szeretnénk megosztani az érdeklődőkkel a spamháborús fejleményeket. A következő reakciók érkeztek eddig nagy visszhangot kiváltó legutóbbi írásunkra (a kiemelések tőlünk származnak, a szövegeket ettől eltekintve teljes terjedelmükben, változtatás nélkül közöljük, a…..
Szerver 2007.12.21 22:43:33

Majd elfelejtettem: ha már spam téma, egy minimális kis rendszerben gyűjtögetem az emailben érkező "kihagyhatatlan ajánlatokat". Az alábbi lista az eddig elfogott MAGYAR spameket listázza.

www.rbl.hoff.hu/spamarchive/?hun=1

Továbbá ha valaki szeretne segíteni harcolni ellenük, vagy csak ki akarja engedni a gőzt, a spam reportokat külön köszönöm (csak magyar spamet kérek, a többiből fel van töltve a készlet).

www.rbl.hoff.hu/report/

thx.
Szerver 2007.12.21 22:29:31
Picit furán érzem magam - normál esetben időm elég nagy százalékát fordítom a spam elleni harcra (weboldalkommentek, mailszerverek, stb). Magyarhonon belül sosem sajnálom a pénzt felhívni őket hajnalban egy beszélgetésre, NHH-nál korrekten bejelenteni, törölni fiókjukat, megörvendeztetni őket olyan tartalommal, amilyet ők is tolnak az éterbe...

De ezek a tájékozott "dögöljön meg az összes spammer" kommentek még nekem is picit erősek. Főleg, hogy fel lett sorolva egy fél focicsapat adata "öld meg mind, majd isten szortíroz" stílusban - amikor a valóság talán egy egy cseppet árnyaltabb.

Felkerült a hajszalonos video, a tulaj vagy más ötlete alapján egy ráérős emberke minden szabad idejében kommentspammelt. Ennyi. Ez kb 1-2, max 3 emberes téma. A mellünket verni, hogy az igazság harcosai vagyunk és csakazért sem távolítjuk el a azt a tucat másik embert akik talán nem is hallottak az egészről a subbás cikk létrejötte (és subba olvasó droid spamakatonák zaklatása) előtt - ez igen.

Valahol megértem: jönnek a látogatók mint a legyek, mind felháborodva, hogy ez a szemét húsz ember, a rák csípje le minden nyúlványukat - úgy látszik le van szarva, hogy pontos / hiteles -e a lista. Mindenki spammer. A BIXnél dolgozó szakemberek is, hiszen lehetővé tették az adat áramlását. Nektek aztán mindegy, mi a valóság. A lényeg, hogy van min felháborodni. Sajnálom, hogy kurucinfó2 lett belőle, mert a spam valós probléma és megfelelő módon fel kellene lépni ellene. Helyette sikeresen seggberaktátok magatokat. Persze büszkén viselitek majd a lófaszt, hiszen most jól megmutattátok.
MedIQ Doktor House: Bakiegyveleg! 2007.12.21 13:30:00
Mialatt fut a második harmadik évad hazánkban, az Egyesült Államokban pedig a negyedik évad legújabb epizódjára kell várni, addig is íme két csokornyi Doktor House bakigyűjtemény: ..
Szerver 2007.12.21 21:32:13
A Homár már hallott olyanról, amikor a rendőrség egy néhány hónappal korábban befizetett bírságot próbált börtönnel fenyegtve újra behajtani (fogalmuk sincs, mi van), de ez azért viccesebb. Helgához ugyanis reggel 5-kor csengetett be két kolléga, hogy akkor most mehet letölteni…..
Az állami autók mostanában valahogy egyre nagyobb szerepet kapnak nálunk, de eddig csak bunkó parkolási módozatokat mutattak be nekünk (a negatív példa is példa). Agának ma reggel menet közben volt egy kis kalandja egy állami A6-ossal, akinek a sofőrje azt hitte, hogy tankot vezet...…..
Az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium (IRM) jogerősen elveszítette az Orbán Viktor elleni személyiségi jogi perét, szólt a tegnapi hír. A Zugügyvéd ezen nem lepődött meg, egy korábbi cikkében már kifejtette, mekkora ostobaság volt ezt az eljárást megindítani. A hírhez…..