Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boda01

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2013.05.12 09:49:02
Calibra DTM Edition A jó példányoknak megkérik az árát. A 200 ezer forintos kategóriát én messze elkerülném, mert azokkal biztos csak bosszúsága lesz az embernek. Persze ez nem azt jelenti, hogy amit sok pénzért hirdetnek, az garantáltan jó. Érdemes külföldön is szétnézni,…..
Boda01 2013.05.12 15:50:34
nos,
azt gondolnám, hogy a népítéletek közé a "népítészek" általánosságban 2 opció miatt írnak. 1 - meg van elégedve az autójával, 2 - nincs megelégedve az autójával. (ritkán van egy harmadik típus is, aki próbál objektív lenni és "tanácsot" adni vásárláshoz)
a volvo-s emberünk az első kasztba tartozik. ez tény! sokan vagyunk így saját autónkkal... néha túlzunk. hiszen, meg vagyunk elégedve vele...sőőt, szeretjük. sőőőt, különlegesnek látjuk.
DE, szabadna megjegyeznem, hogy sokan egy focust is képesek "különlegesnek" nézni/kezelni, aztán kiderül hogy "csak" egy ST, vagy éppen RS-ről van szó, pedig formára, márkára, típusra ugyan az a szürke egér, amin ha nem lennének spoilerek, meg nagy kerekek, észre sem venné senki.
csak azért bátorkodtam írni, mert én is egy ilyen volvo-t használok. és valóban megnézik.
Sőőőt, továbbmegyek, a kúton valóban kérdeznek róla... igaz, nem azt hogy "Mi ez?", mert hiszen ez egyértelműen kiderül. Viszont, azt megkérdezik, hogy hány éves?, mitől ilyen szép? mennyit fogyaszt?, hogy megy?...stb. És legtöbbször a válaszokat elismerő szavak, pillantások követik. A magaméról még azt is elmondhatom, hogy "különleges" rozsdabarna színű, így még a maga módján feltűnő is...
szóval egy szó mint száz, mindenki a maga módján ítél. Ennél a volvonál speciel egyetértek abban, hogy különleges! És nem gondolnám, hogy vér ciki lenne!
Boda01 2013.05.13 10:30:53
@pagodalom: értem én amit írsz, csak hogy "akkoriban" miért is volt ilyened? őszintén érdekelne... miért pont ilyen? és mit jelent az akkoriban? amikor új volt?

ez egy 15éves konstrukció. nem szabad összehasonlítani egy mai a5 coupe-val, vagy egy E90 coupe-val! (bár hozzáteszem a forma szinte megegyezik a mai E90 coupe-val...)
Röhej, nem röhej, van aki különlegesnek tarja. Ezt kéretik tiszteletben tartani.
Kíváncsi lennék nálatok mit jelent a "különleges autó" kifejezés. Egy Pagani? Egy DeLorean? Egy szépre restaurált OT? Vagy a pápamobil? Mi?

Akkoriban a volvo-nak ez volt a prémium terméke. Felszerelve minden jóval stb. A technika megegyezik az akkoriban szintén újnak számító S70-éval. (fentebb már említettem egy Focus-os példát...szerintem igen megygőző! :)) És, akkoriban igen drága volt, mert akkoriban úgy gondolták, hogy ez jó lesz. És van akinek bejött, van akinek kevésbé.
Akinek bejött, szerette/szereti. Akinek nem jött be, nem szerette és még a mai napig sem szerette meg.

Ps.: nem azt mondom, hogy minden egyes tankolásnál... az tényleg röhej lenne! :D De évente 2szer tuti...