Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Poroszkai Attila (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap nagy csinnadrattával bejelentették az átszabott, új iOS-t. Nem akarok belemenni a részletekbe, de azt gondolom, kevés olyan újítást hoztak be a rendszerbe az almás fejlesztők, amitől bármelyik android-tulajt elkezdené enni a sárga irigység. Mindenesetre valóban kicsit…..
Zseniális videót találtunk a manna.ro-n, amiben a nyíltan meleg humorista, Paul De Leeuw élő délutáni talkshow-jában a szoptatás fontosságát saját példáján mutatja be. A humorista vendégei olyan anyák voltak, akik elajándékozzák a felesleges anyatejet, egyikük pedig…..
Christina Warriner sokkal profibbul szedi elemeire a paleolitikus táplálkozás mögé erőltetett mítoszokat, mint én tettem egykor, de a lényeg ugyanaz: természetesen működhet, mint diéta, de ziher, hogy nem azért, mint Szendiék állítják. ..
Tatyána Kozhevnikova napi öt perc vaginaizom edzéssel már azon a szinten van, hogy simán felemel akár egy tizennégy kilós üveggolyót a punettijével. Edzés közben: Az orosz tornásznő már húsz éve gyúrogat odalent, edzési praktikáit saját honlapján pedig bárkivel…..
Poroszkai Attila (törölt) 2013.05.13 15:01:43
Van már egy ilyen című képes-szöveges tutorial a weben, én most ennek az egyszerűsített változatát mutatom be egy videóban; a cím pedig azért lett ugyanaz, hogy ugyanarra a keresésre együtt dobja ki őket a kereső. Rossz nézni a tákolt amatőrök betűválasztását, amikor is…..
Poroszkai Attila (törölt) 2013.05.12 07:29:13
Hello!
Megpróbáltam a videó alapján beállítani a magyar ékezeteket a következő fontban:
www.fontpalace.com/font-details/Serpentine-Bold+Oblique/

Működik is a dolog, eltekintve attól a csekélységtől, hogy a font többé nem dőltként jelenik meg. Mi lehet a hiba?