Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kerékcity

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok embernek van enduro/cross motorja, de sokan nem is használják terepen való közlekedésre. A legtöbb ilyen motornak elől 19-21", hátul pedig 17-19" kereke van. Mit lehet tenni, ha csak közúton akarjuk használni a motorunkat?…..
Vannak emberek akik nem csak abban az esetben fordulnak hozzám, ha már rossz a kerekük, hanem akkor is amikor egy jó kereket szépnek is akarnak látni. Hoztak hozzám egy 1985-ös Harley kereket, hogy a küllők felülete oxidált és az alu kerékagy is matt egy kicsit, de a felninek semmi…..
Sok kerék megfordul a kezeim között, de ritkán van olyanra igény, hogy valamiből jobbat kell csinálni, mint az eredeti. A mostani bejegyzésben egy elektromos kerékpár hátsókerék feljavítását írom le. Mondjuk ebből a kerékből nem volt nehéz jobbat csinálni, mert a kínai…..
Sajnos még a "nagy gyártók" sem írják elő minden esetben a kötelező szervizkor a küllők feszességének az ellenőrzését és emiatt sok felhasználó sem szentel különösebb figyelmet a küllős kerekek karbantartásának, szervizelésének. Csak akkor szembesülnek vele, hogy a kereket sem ártott volna…..
Üdvözlök mindenkit első bejegyzésem alkalmából! Vállalkozásomat azért indítottam, hogy küllős motorkerékpár kerekeket újítsak fel, centírozzak, építsek át az ügyfél igényei szerint. Persze többféle küllős kereket is tudok javítani, de a motor a fő profilom. Többen…..