Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Meridian74­

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szeretethiány népbetegség. A szeretethiánynak szövődményei vannak. Nem csak lelki, hanem testi szövődményei. A szeretethiány lelki vonzata a magány – vagy épp fordítva, a magány hozza magával a szeretethiányt?      Hol romlott el a dolog? Ott, hogy már gyerekkorban…..
Voltam olyan helyen is, ahol irodaház őrzést hirdettek 24/48-ban beadtam, persze csak emailcímet adnak meg, majd hívnak elbeszélésre. Bemegyek akkor közlik, hogy corvin sétány ruházati üzlet. Kérdezem, de én nem emlékszem, hogy bolti melóra beadtam volna, de nem baj folytatja, de-de…..
Meridian74­ 2014.03.02 11:37:20
innen lett a poszt a kommentek kozul: munkahelyiterror.blog.hu/2014/02/22/vagyonorkodes_egy_nevetseges_szakma_belso_bugyrai

meg egy rejtett zseni, aki csak azert biztonsagi orkodik, mert senki nem latta meg benne mekkora kiraly es alkalmazta volna egy normalis allasban :)

megegyszer: az nem szakma hogy kepes vagy egyhuzamban tobb oran keresztul egy meghatarozott ingatlanon belul letezni. es mivel ennyi az ossz. kepesseg amire az elvegzesehez szukseg van, ennyi a respektje is.
Meridian74­ 2014.03.02 19:23:16
@Orbán Mutyin: senki nem akarja, hogy elolvass barmit, amilyen suttyo vagy, velhetoleg eletedben nem is csinaltal olyat, miert most kezdened? :)
Üdvözletem mindenkinek!     A következő történetet szeretném megosztani veletek, ami arról szól hogyan nem váltam terror áldozatává illetve betekintést enged egy nevetséges szakma belső bugyraiba, a vagyonőrködés lesz a téma. Amit tudni kell rólam, 34 éves, diplomás…..
Adott egy lány, aki valamikor pornózott. Adott egy lány, aki most énekesnőként próbálkozik. Vagy színésznőként. Vagy esetleg valami másként. Mondjuk akár parlamenti képviselőként - ahogy ezt pont az egyik legismertebb pornócsillag tette, aki történetesen magyar. Az egyik…..
Meridian74­ 2013.12.28 13:05:07
@Hátrányos helyzetű kaviár: remelhetoleg, addigra meg mar meglesz a sajat ertekrendje es nem lesz belole kurva, mert meg tudja itelni mi az ami jo es mi az ami csak konnyu.
Meridian74­ 2013.12.28 13:30:18
@Hátrányos helyzetű kaviár: mcdonaldsba dolgozni sem konnyu, de attol meg az a konnyebb ut, mint kepezni magad, megtanulni valamit - marmint persze ha nem atmeneti vagy diakmunkaban csinalja valaki.
Meridian74­ 2013.12.28 13:39:02
@Hátrányos helyzetű kaviár: ennek ellenere, ha valasztanom kene, hogy a lanyom kurvanak menjen vagy a mekiben dolgozzon, egyertelmuen az utobbira voksolnek. hat te?
Talán még emlékszel George Zimmermanra, aki még tavaly lőtt le egy fegyvertelen 17 évest. Zimmerman azzal védekezett, hogy miután követni kezdete a gyanúsan sétálgató figurát, a jobb fizikumú tizenéves rátámadt, és csak önvédelemből lőtt. A bíróság nem találta…..
Meridian74­ 2013.12.28 11:40:33
@Pascal: mert nyilvan ahogy az ultraliberok megtalaltak a sztoriban a kapaszkodot, a zsebnacik is megkrealtak a sajat hosuket a tortenet alapjan, es a gazdagabb zsebnacik igy protezsalnak az elobbiek ellen. kb ezt tudom elkepzelni
Nagyon nem akar elmenni Jiří Rusnok cseh miniszterelnök Nelson Mandela temetésére, derült ki pénteken a cseh parlamentben mikrofonvégre kapott beszélgetésen. Bocsánatot kért. Kevés mókásabb dolog létezik annál, amikor megtudjuk, hogy egy politikus valójában mit gondol egy adott…..
aeon flux Paul Walker (1973 - 2013) 2013.12.01 05:55:00
Tragikus és sokkoló hírre ébredtem ma reggel: Paul Walker autóbalesetben meghalt. A Halálos iramban-sorozattal ismertté vált színészből talán soha nem lett akkora sztár, mint partneréből és jó barátjából, Vin Dieselből, hisz a közvélemény szerint csak egyike volt Hollywood…..
A KARD A nemlétező demokrácia 2013.07.30 06:30:00
A demokrácia az egy fogalom. Igen, pont olyan sunyi fajta, amit a barkóbába minden hülye utál. (Személy? Nem. Tárgy? Nem. Ó... deszemétvagy...) Márpedig a fogalommal egy baj van, nem lehet megfogni, megenni, falra kenni, mert kvázi nincs. Ellenben jókat lehet róla fantáziálni,…..
Meridian74­ 2013.07.30 18:01:32
@Lencsés István: háááhááá, luxusáfa perszehogy nem zavar, ahogy olvastam rólad dolgokat, te úgysem fogsz ilyet sose fizetni, annyi pénzed sose nem lesz :] ezért tapsikolsz a rezsicsökkentésnek is, mert sportkommunistaként nem kapsz egy fillért sem ;]
Mai utunk Németországba, Augsburgba vezet, és kiderül, miért indul útnak egy mérnök és egy közalkalmazott, feladva mindent. Zsuzsáéknak szerencséjük is volt, hiszen egy baráti család az elején segítette őket, és viszonylag hamar találtak munkát is, bár a nehézségek csak…..
Meridian74­ 2013.05.18 09:59:30
@eandor: hahaha, mert a 15 eves mernok informatikus tapasztalat, automatikusan magaval vonja a tudast? :)

nem kotekedeskepp, de a kozszferaban dolgozo informatikusok nem veletlenul a kozszferaban dolgoznak (99%ban). a versenyszferaban azert IT-s es IT-s kozott oriasi a szakadek. ha annyira jo lenne a szakmajaban, talalt volna otthon is valamit egy multinal. ott is aljamelo, de jobban megfizetik. a leiras alapjan, klasszikus "rendszergazdarol" van szo.

a rendszergazda azt jelenti, hogy meg tudja javitani az ismerosok compjutereit es o a szaki a csaladban. ez nem versenykepes tudas. az, hogy valaki ossze tud rakni egy halozatot es fel tud telepiteni egy gepet, leginkabb alapfeltetel, nem skill
A fideszes Kocsis Máté és Csampa Zsolt februárban nyújtotta be "A nemzetbiztonsági ellenőrzés új szabályainak megállapításáról" című törvényjavaslatot. Ehhez nyújtott be Demeter Ervin, az első Orbán-kormány polgári nemzetbiztonsági szolgálatokért felelős tárca nélküli…..
Meridian74­ 2013.05.10 15:30:58
@Lencsés István­: najó, azért egy picit köcsög is vagyok
Meridian74­ 2013.05.10 15:40:40