Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hot-spot­

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Cím!     Segítséget keresek a problémám megoldásához. Sajnos munkahelyi mobbing áldozata lettem én is. 49 éves vagyok, 2 felnőtt gyermekem van, normál családi életet élek. 1 multi cégnél dolgozom bérszámfejtőként. Sajnos már több éve el kell viselnem a…..
hot-spot­ 2014.01.17 16:27:30
Sziasztok!   Az én történetem 2013. augusztus 20-án kezdődőt. Interneten találtam egy állás hirdetést, másnap fel is hívtam a hirdetőt. Aki jól fizető, biztos munkahelyet kínált, megnéztem a körülményeket, más munka híján kénytelen voltam elvállalni. Az illető még…..
hot-spot­ 2014.01.05 12:54:49
@Mária: hol vedtem a tolvajt? miert probalsz olyan dolgokat a szamba adni amit en nem mondtam?

en annyit mondtam, hogy a posztiro elegge egysegsugaru, velhetoleg ezert lehet vele megcsinalni amit megcsinalnak vele, illetve ezert dolgozik azt amit. ami meglepo a tortenetben az nem ez, hanem az, hogy erre ma erettsegit adnak.

ettol meg a munkaltato egy csalo fereg, csak ne hazudozz arrol mit mondtam es mit nem, a hasonlo ervelesi technikad nem sokra vezet.
hot-spot­ 2014.01.05 13:46:17
@Mária: "És annak, aki helyesírási hibákat meg stilisztikai hibákat vét, annak ki lehet lopni a szemét?"

egyebkent erre a valaszt megadja a poszt: igen. nem azert mert hibakat vet, az ugyanugy csak a kovetkezmenye annak, hogy egyugyu. sajnos aki buta az mar evszazadok ota nehezebben ervenyesul.

sanszos, hogyha megkapna karteriteskent a penzt, utana rendelne valami orbitalis faszsagot a tv-shopbol es utana meg azon panaszkodna, hogy ott atbasztak. van egy embertipus, aki mindig aldozat lesz, barmi van korulotte.

ettol meg undorito, hogy vannak naluknal csak minimalisan tehetsegesebb emberek (akik meg mindig ostobak mint a szar), akik kihasznaljak az ilyeneket, csak hat valahogy ez szuksegszeruen letezo jelenseg... es azert nem lesz kovetkezmenye, mert ez a csajszi ugysem fog feljelentest tenni, vagy birosagra jarni, ha meg igen, ugyis megvezetik ott is. suliban biztos fontosabb volt valami mas, mint a tanulas...
hot-spot­ 2014.01.05 17:52:20
@kvasztics47: ja, mert el volt am zarva az oktatastol ugye. ha meg vers is van a temaban, akkor nyilvan az a mervado.
Tegnap a dohányzás korlátozásának lehetséges módjáról, az adóemelésről írtunk, ma egy másik szenvedély, a marihuána van soron. Colorado államban január elsejével lett legális a marihuána árusítása, ráadásul nem csak gyógyászati célból. Így a boltok előtt kígyóztak a…..
A pornó műfaját nem sokáig műveltem. Nehezen ment az a közöny, ami ott megjelenik egymással szemben az emberekben. Külsőségek nagyon fontosak, a haverkodás, nyalizás, fejben meg nem voltak erősek a pornósok. Látom, hogyan lehet beragadni abba a szakmába, egyik egykori partneremet…..
hot-spot­ 2014.01.02 21:18:23
@kuki123: olyan vicces hogy egy ilyen kis gep elott rejszolo majom hogy osztja valtott kezzel az eszet a pornorol meg jol megmondja hogy ki hogy es hol elvez el :)

azert mert neked az igy kialakult fantaziara nem 8, hanem harom masodperc alatt lesz orgazmusod, meg nem lesz igaz :)
Ilyen Savanyú Jóska stílusban régen hallottam politikust szónokolni. Ehhez képest Antall József maga volt a Hofi Géza. Ez az Áder beszéd közben olyan képet vágott, mint a foghúzásra váró páciens, akinek már benyomták az ínyébe az érzéstelenítő injekciókat. Félreértés…..
  Hat külföldi és két Egyesült Arab Emírségek-beli állampolgárt ítéltek 8-12 hónapos börtönbüntetésre, amiért egy viccesnek szánt videót forgattak le Dubaj fiataljainak kultúrájáról – olvasható a BBC honlapján. A fiatalokat azért találták bűnösnek, mert a…..
hot-spot­ 2013.12.25 17:31:48
@Valóraváltógép: szeretned azt hinni, hogy csak otthon lehet ervenyesulni es csak ugy ahogy te, mert akkor a sajat egybites gondolkodasod igazolasra talalna es amit elertel eddig az tuldimenzionalhato, de sajnos nem igy van...

sajna nem kell fuves ratyi pizzafutar kocsogkancsonak lenni, hogy kulfoldon (vagy akar magyarorszagon) sok penzt keress es sikeres legyel, de majd ha egyszer kiteszed a labad a partszekhazbol (barmelyik is legyen az), akkor rajossz talan te is
hot-spot­ 2013.12.25 17:47:44
@Valóraváltógép: ne izgulj, amig otthon voltam se volt gondom, csak miert szivassam magam az otthoni hivatalokkal, adokkal es a hozzad hasonlokkal, amikor mashol jobb ajanlatokkal vagyok, fizetik a lakhatast is es az anno otthoni fizu tobbszoroset. azert hogy verhessem a mellem mekkora magyar vagyok azokkal szemben akik kulfoldon dolgoznak? bocs engem az a resze nem vonz.

igy en dontom el mikor dolgozok eppen magyarorszagrol, mikor a kinti irodabol, mikor masik szekhelyerol a cegnek, viszont adot olyan helyre fizetek ahol nem keveset vissza is kapok cserebe. tisztara szar uzlet, nem?

ja es meg az is lehet hogy nyugdijam is lesz, de hala az egnek nem fogok raszorulni :)
hot-spot­ 2013.12.25 18:46:08
@Valóraváltógép: hol olvastal adocsalast? hol olvastad hogy fuveznek? szovegertes latom nem nagyon megy, nem baj, gondolom ahhoz amit dolgozol nincs is ra szukseg, barmi legyen az.

velhetoleg meg mindig tobb adot fizetek otthon is mint te osszesen. na boldog karit, fojel csak a levedben, magadra hagylak
Amy Muise kanadai szociálpszichológus azzal hívta fel magára a világ figyelmét, hogy kutatásai kimutatták: a Facebook féltékennyé tehet. Vizsgálódásai középpontjában azóta is a szexualitás áll. De nem csak a technológia randizásra gyakorolt hatását elemzi, hanem többek…..
Ezek lesznek a napok, amiket visszasírunk majd, amikor már jegyre fogják adni az ételjegyet is. Naiv hostesst kitiltották a munkahelyéről, miután kiszúrták, hogy nyílt terepen kávézik: Egyszer volt-hol nem volt-, volt egy szép Auchan áruház, szép karácsonyi díszítéssel, nagy…..
Kerényi Imre az egyik kedvenc figuránk a NER-ben, az asztalától és a festményeitől is eldobtuk az agyunkat, és valószínűleg mindegyikre örökké emlékezni fogunk. Az Alaptörvényhez közpénzből készíttetett abszurd képeket eleinte fegyveres őrök vigyázták az Országos…..
hot-spot­ 2013.12.14 11:21:45
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: jah, a felsorolt allamok epp az osszeomlas fele haladnak
Tisztelt Blog!    Elmondom a történetemet, egészen pontosan 7, azaz 7 órám történetét röviden.  Ez nem lejárató kampány lesz, nem is szeretném megalázni az ott dolgozókat, és nem szándékozom bemocskolni az egész munkahelyet és a munkáltatókat. Ez egy…..
Subba Panasz a MÁV felé 2013.06.02 17:01:44
Maninger nénike, hozzá teszem teljesen jogosan, akadi ki ezen a hangfelvételen a győri állomás jegypénztáraira. Úgy a harmadik perctől kezdi el rángatni a prikezsia, de a hab az í-n, a pont a tortán, a mindent elsöprő stilisztikai katarzis mégiscsak az utolsó fél percben elhangzó…..
hot-spot­ 2013.06.02 20:51:36
@wmіkі: habar az eletben egyszer egyetertek veled, de ez a "j1et" meg "felszall6na" tipusu rovidites kisse felelmetes toled is. 16 eveseknel is ciki mar az ilyen, nemhogy egy meglett oregembernel mint te.
 A DopeManTéVének adott interjúban az olimpikon őszintén bevall. Ezt néminemű DopeMan stand up komédiával fűszerezzük, hogy jobb legyen a napotok avagy, hogyan ne engedjük szóhoz jutni az örökírónőt a saját könyvbemutatóján...:D      ..
Tekerés forgalommal szemben a legzsúfoltabb budapesti főutakon, átgázolás pirosban többsávos kereszteződéseken, ezek az attrakciók rendszeresen előfordulnak a kerékpáros futárok gyorsasági versenyén. A futárok világszerte több mint tíz éve rendezik meg saját maguk számára…..
hot-spot­ 2013.05.21 17:07:55
@Silent Bob: mutass ra itteni kommentekre ahol minden bringas kiirtasarol van szo
hot-spot­ 2013.05.21 17:14:46
@ericghar: nem tudom, miert?

mert kamu amit irsz? 2007-ben autobalesetben elhunytak szama: 1232

azonos ezben daganatos megbetegedesben elhunytak szama: 32747

forrasok:
www.ksh.hu/docs/hun/xtabla/halalozasok/tablha07_01.html
www.ksh.hu/docs/hun/eurostat_tablak/tabl/tsdtr420.html

egyeb hangulatkelto hazugsag amit bedobnal?
hot-spot­ 2013.05.21 17:20:38
@Eltévelyedés: SZEMBE MEGY A KIBASZOTT FORGALOMMAL AT A PIROSON.

igy ertheto? vagy ez nem gond? ha nem veszek reszt benne akkor engem nem veszelyeztet? nem tud balesetet okozni a tetves faszkalap amikor el kell rantanod a kormanyt, hatha nem tesz kart a kocsidban, vagy csak siman nem akarod megolni (miert is ne akarnam)?
A korrupció zászlóshajója rendben szeleteli a törvényesített közpénzlenyúlás állami megrendeléseit. Ez legalább egy tiszta ügy abból a szempontból, itt már korábban megtörténtek azok a törvénymódosítások ami ezt lehetővé teszi számára, és nem is kell nagyon telehazudni…..
hot-spot­ 2013.05.10 15:07:38