Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bublos Zoltán

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött a végítélet. Mit lehet ehhez még hozzátenni? Várjuk szeretettel!..
Bublos Zoltán 2015.12.13 23:51:36
@Péter Miskolczi: A Days of Future Past-ben Rozsomák visszament a múltba és megváltoztatta a jövőt. Onnantól kezdve az X-men 1-2-3 történései semmisség váltak.
Befutottak James Bond a jövő héten magyar mozikba érkező, aktuális bevetésének szinkronizált trailerei is, amelyekhez hozzácsaptuk a hazai forgalmazásban használt posztert, és négy jelenetfotót. ..
Bublos Zoltán 2015.11.01 14:06:04
@LasDen: Ne szóljál már bele, ők a szinkronizálók, ők biztos jobban tudják mindenkinél hogyan kell ejteni a 'Spectre'-t. Ha szerintük 'szpektr', akkor az úgy is van! :<
Bublos Zoltán 2015.11.02 20:27:26
@LasDen: Na jó, abba kéne hagynom a fórumokon való szarkazmust, mert sosem sül el jól.

A lényeg: Az előbbi kommentem ne vedd komolyan! Az egész szinkronizáló bagázs egy idióta. És ez teljesen jól megmagyarázza azt hogy én miért döntök mindig az eredeti hang mellett.
aeon flux szinkronhangok: legenda 2015.10.06 15:42:00
A szinkronizált Legendáéból sem lesz legendás szinkron, de végigpörgetve a szereposztást, az utóbbi hónapok jobbjai közé sorolhat be a Tom Hardyt mindjárt két szerepben, de azonos magyar hanggal prezentáló gengsztertörténet (ne nézzetek így: volt már, hogy azonos színész két…..
David Ayer és a DC folytatja a csöpögtetést (vagy inkább csipogtatást), hiszen a múltkori derült égből Joker-képek után most majdnem az egész csapatot kapta lencsevégre a rendező. Itt van Slipknot (Adam Beach), Captain Boomerang (Jai Courtney), Enchantress (Cara Delevingne), Rick Flagg (Joel…..
Bublos Zoltán 2015.05.04 15:38:51
@Vészmadár: Ez nem igaz, Killer Croc is mosolyog. :)
A Star Wars Celebration keretében leleplezett előzetes nálunk is szétvetette a házat (én voltam olyan merész, és képkockáról képkockára szételemeztem), és most már magyarul is végigborzonghatjuk. Gondolom, sejtitek, kinek a hangján szólal meg Han Solo a trailer végén. Ja, és…..
Kamu vagy sem a következő, engedély nélkül netre került, állítólagos részlet, aki egy kicsit is rajongónak érzi magát, gyorsan nézze meg a borzalmas minőségű fél percet, mielőtt a stúdió leszedeti! "Tell me, do you bleed? You will..." Szegény Batfleck, csoda, hogy berekedt és…..
Bublos Zoltán 2015.04.18 11:23:59
@WiteNoir: Jobb mint a "csili-vili megmentjük a világot a pusztulástól" dolog. Én meg ettől hányok már.
A Star Wars Celebration nem csak a filmekről szól (egészen pontosan Az ébredő Erő új előzeteséről, melyet itt elemeztem szanaszét), mint ahogy a Lucasfilm sem csak mozgógépekről: az Electronic Arts az anaheimi program keretében leleplezte le a még idén novemberben megjelenő új…..
Az alábbi plakáton a szürkének van néhány árnyalata, de sárgából csak egy van.  ..
Bublos Zoltán 2014.12.31 15:09:21
Hölgyeim és uraim, íme az év filmplakátja! ..
Bublos Zoltán 2014.05.16 18:52:17
@csgergo: Ez csak nyolc darab szó volt, de nem baj, most az egyszer elnézzük. :)
Ha a Csillagok Háborúja volt George Lucas karrierjének legnagyobb kihívása, akkor A Birodalom visszavág jelentette a legnagyobb kockázatot. Megfelelni önmagának és a rajongók elvárásainak, s mindezt teljes egészében saját zsebből: a szakállas filmes könnyen megtehette volna azt,…..
Nyolcan reggeliznek egy külvárosi kajáldában. Hatan olcsó fekete öltönyt és fehér inget viselnek - csupán a fekete fedora-kalap és a napszemüveg hiányzik, és ott tartanának, ahol a Blues testvérek letették a lantot, gitárt, szaxofont. A hetedik fickó veszkócsizmát és…..
Réges-rég, egy messzi galaxisban, Hollywoodban éldegélt George Lucas, ez a Flash Gordon-rajongó fiatal filmes, aki szenvedélyes álmot szőtt egy varázslatos világról, melyből aztán gyermekek milliói táplálkoztak és teszik még most is, generációkkal később. Odáig azonban…..
Bublos Zoltán 2014.03.09 16:34:48
Sziasztok! Már csak jó 14-15 óra és elkezdődik EBBEN a bejegyzésben a live blogolásom az Oscarról. Tehát folyamatosan frissülni fog, ahogyan már a korábbi 3 évben is (itt a tavalyi) Maga a gála fél 3 körül kezdődik majd, de úgy 2 körül már várhatóak az első…..
aeon flux oscar 2013 2014.03.02 20:12:00
Elérkezett az idő, végre pont kerül egy végtelenül csapongó díjszezon végére. Akik követtek minket, azok tudják hogy senkinek (na jó, Cate Blanchett kivételével) nem volt egy fáklyásmenet. Már a kritikusok sem tudtak dűlőre jutni, aztán a szakmai díjak sem emeltek ki egy nagy favoritot. Persze azért…..
Monsieur Gustave (Ralph Fiennes) összeszűri a levet egyik (igazából majdnem mindegyik) idős vendégével, Madame D-vel (Tilda Swinton), akit hamarosan holtan találnak, és ezért őt teszik felelőssé. A bajban Gustave csak frissen felvett londinerjére, Zéróra (Toni Revolori) számíthat.…..
Bublos Zoltán 2014.02.08 14:23:05
@Zalaba_Ferenc: Csak szerintem olyan mintha azt énekelnék benne hogy "YOLO"? :'D
Az év szereposztása*?  *Oké, oké, tudom, hogy ugyanezt mondtam A Galaxis Őrzői kapcsán is...
Bublos Zoltán 2014.02.07 12:53:56
"Ha igazságot szeretnél, akkor rossz helyre jöttél." Ez akár George R.R. Martin regényfolyamának mottója is lehetne, mindenesetre a nálunk április 7-én startoló évadban a Starkok elég szar helyzetből indulnak, és ha az igazság tényleg máshol tenyészik, akkor lesz ez még ennél…..
Ami nem összetévesztendő a legrosszabb filmek listájával, ugyanis egy ilyen összeállításának már nem lenne sok értelme, hisz azokat a darabokat, melyekről eleve sejtem, hogy rossz lesz, inkább messzire kerülöm. Szóval az alábbiakban azon filmeket veszem lajstromba, melyektől…..
Bublos Zoltán 2014.01.02 15:26:28
@szkristof92: A Kick-Ass 2 teljesen olyan volt mint az 1. rész. Nem értelek. :D
Horror-Mirror Boldog Karácsonyt! 2013.12.24 09:44:48
A teljes szerkesztőség nevében kívánok minden kedves olvasónknak áldott, békés, boldog, csöcsös, haláltól és belezéstől mentes Karácsonyt! alt.end gbubu13 koimbra Varin és purga (Természetesen most is él a karácsonyi szünet, viszont 27-én rögtön egy…..
Noha nem olyan szenzációsan, mint a tengerentúlon, de nálunk is jól kezdett a Gravitáció: az nem is vitás, hogy az utóbbi évek egyik legerősebb feliratos debütjét jegyzi, de összességében a 2013-as bemutatók között is az elsőt tízbe verekedte magát. Eközben még a Don Jonra is…..
Bublos Zoltán 2013.10.07 16:39:25
Bublos Zoltán 2013.10.07 17:14:03
@Adam Van Helsing: Ha te mondod. :)
Howard Phillips Lovecraft a XX. századi horror irodalom legmeghatározóbb alakja. Közel 80 évvel a halála után még mindig rengetegen olvassák a műveit, s időről-időre a filmipar is visszanyúl ezekhez. Ám nem csupán egy egyedi, misztikus rémvilágot köszönhetünk neki, írásai…..
Az offline.hu  oldalon (ők pedig a UndeadTeds-en) találtam az alábbi képeket. Az aranyos játékfiguráknak elkészítették a zombisított változatát. Így pl van itt agyvelőt majszoló holt panda, zombi Muppet figura, véres Teddy mackó is. Mellesleg meg is lehet vásárolni ezeket,…..
aeon flux kritika: riddick (2013) 2013.09.04 09:35:00
Richard B. Riddick (Vin Diesel), a világegyetem leghalálosabb gazfickója akaratán kívül extrém túrázik egy ellenséges bolygón, és mikor egyik vadtól a másikig menekülve rádöbben, hogy az esős évszak még nagyobb veszedelmet jelent rá, elhatározza, hogy dobbant innen. Ehhez…..
#1 Ez nem kritika lesz. Ha azt szeretnél, akkor olvasd el Dani vagy Ricsi írását: én magam valahová kettejük közé szorultam, habár inkább az előbbi régióit kapargatom, de azért nem akkora odaadással. #2 Hogy ez a poszt miért olyan, amilyen, az leginkább a látott film…..
Bublos Zoltán 2013.08.20 09:40:07
@Zalaba_Ferenc: Hát igen, Refn itt már nagyon elvetette a sulykot. A Drive még nagyon emberbaráti volt, de itt talán már túlzottan sok az öncélú mészárlás. De a hangulat szerintem itt is 10/10, mivel engem beszippantott.

Ja amúgy leírom akkor én is. Én Jászberényben néztem meg (Szolnokon néztem volna, de ott nem vetítették), össz-vissz 5-en voltunk a teremben. Az egyik csávó már nagyon éljenzett mikor véget ért a film, de amúgy mindenki végignézte.
Egyetlen új film pályázott a top 10-be biztos reményekkel, ami kellő teret hagyott a korábbi bemutatóknak is az egyszerre viharos és forró hétvégén. Amellett, hogy a RED 2. jócskán túllőtt az első rész céljain, a további kilenc toplistás film is felettébb kedvező változási…..
Bublos Zoltán 2013.08.12 17:30:28
@freddyD: Hát ez a vörös neonfény, nagyon el lett találva. Enélkül nem is lett volna olyan hangulatos az egész. A zenék is rendben voltak. Mikor Chang utoljára énekel, az kifejezetten tetszett. Azóta vagy 10x hallgattam meg azt a thai zenét.