Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OneBoy FromBrasil

0 bejegyzést írt és 157 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyáltalán csoda, hogy sokaknak már a trailer trailerétől is elakadt a szava, úgyhogy most tessék nagy levegőt venni, mert itt a teljes előzetes Tom Cruise gigantikus mutatványához (+ a tegnap lemaradt poszter). ..
OneBoy FromBrasil 2015.03.23 19:32:29
@REACTOR: +1
én sem emlékszem, de jó érzés visszagondolni rá... nosztalgikus, bár nem a legjobb szó.

Tom bácsi színes ing csodája nagyon kell nyárra, ha valaki tudja ki szabta, szóljon. :)
OneBoy FromBrasil 2015.03.23 19:37:06
@REACTOR: +1 :)

a hídon lövöldözést többször visszanéztem, nagyon jó volt.

Csinálni kellene listát a legtöbbet visszanézett film jelenetekből.
Top 3 így hirtelen:
3: Interstellar pörgő dokkolás, saccper 6-szor
2: Whiplash végső szóló, 10-szor
1: Heat utcai lövöldözés, saccper 14-szer
A decemberről júliusra előrehozott legújabb Mission: Impossible-kaland hosszabb trailere majd csak holnap debütál, addig is azonban itt van egy kis ízelítő abból, amikor Tom Cruise megmérkőzik az anti-IMF-fel. ..
OneBoy FromBrasil 2015.03.22 18:59:39
Már az előző trailer sem fukarkodott a jóval, no de ez az új... itt már tényleg csak a kutyamentés hiányzik, hogy húsz évvel korábban érezzük magunkat. A motorcsónakos jelenet pedig hab a tortán, ahonnan már csak egy kérdés maradt: bűnös vagy bűnös élvezet? ..
Úgy tűnik, ez a nagy bejelentések hete, bár ez a mostani közel sem annyira meglepő fordulat. Már korábban is volt róla szó, hogy Harrison Ford elolvasta A szárnyas fejvadász folytatásának forgatókönyvét, tetszett is neki, de akkor még nem bólintott rá, hogy újra magára öltse Rick Deckard gúnyáját.…..
OneBoy FromBrasil 2015.02.27 18:34:10
@McCl@ne: +1

- Ford, neki eddig nem áll jól az öregedés színészként, bár nem volt soha színészóriás.
aeon flux a változások szele... 2015.01.30 10:00:00
...minket is utolért. És hogy még közhelyesebb legyek: van számotokra egy jó meg egy kvázi nem annyira jó hírem, habár ez is csak megközelítés kérdése. Ráadásul jó hírből igazából több is van: mint ahogy azt ti is láthattátok, egyre-másra új arcok tűntek fel a posztok fejlécében, bizony, a napokban…..
aeon flux kritika: whiplash (2014) 2014.09.20 15:50:00
- SPOILERMENTES - A 19 éves Andrew Neiman (Miles Teller) arról álmodozik, hogy egyszer egyike lesz a nagyoknak, azoknak a zenészeknek, akik neve évtizedek múltán is felmerül majd a vacsoraasztal mellett. Sem apja (Paul Reiser), sem anyja (aki kiskorában lelépett) nem rendelkezett zenei…..
Az apokalipszis után Chiwetel Ejiofor és Chris Pine azon verseng, hogy ki dugja meg az utolsó életben maradt nőt, Margot Robbie-t. Ha azt hitted, ez lesz a Sundance legérdekesebb pontja, akkor rosszul hitted. Az amerikai versenyprogramon túl is van élet, egy rakás film várja, hogy…..
OneBoy FromBrasil 2015.01.22 13:26:39
OneBoy FromBrasil 2015.01.22 13:28:00
OneBoy FromBrasil 2015.01.22 15:14:27
@Németh Barna: ja tényleg:) megnyugodtam...de obi van mint Jézus...hát:) ezen nem tudok túllépni.
Oké, nem csak mi, magyarok vagyunk képesek látványos jelét adni annak, hogy mozizni szeretnénk, adjanak nekünk megfelelő filmeket: az Amerikai mesterlövész mindent felülmúlva nyitott a hosszú hétvége rendes részében. A Bérhaverok című vígjáték és a Paddington is jó…..
Stephen Hawking elméje szárnyal, míg a teste egyre inkább elsorvad: a híres matematika professzor életét dolgozza fel James Marsh filmje, s mivel az adaptáció Hawking feleségének életrajzi regényét veszi alapul, így talán nem meglepő, hogy elméletei helyett inkább kettejük…..
Ahogy azt Laura Palmer megígérte, 25 évvel azután, hogy legördült a vörös függöny, és a törpe visszafelé táncolt, végre visszatérhetünk Twin Peaksbe. A sorozat mögött álló Showtime ma adott sajtótájékoztatóján megerősítették, hogy... 1. Kyle MacLachlan visszatér…..
Rövidesen megérkezik Mike Myers, mint Sir Austin Powers következő felesleges ripacskodása Johnny Depp, mint Sir Charlie Mortdecai hiánypótló komédiázása a mozikba, ezért összeszedtük az eddig összegyűlt anyagokat a filmről. ..
aeon flux usa box office: lerabolva 2015.01.11 17:43:00
Luc Besson és kompániája az utolsó cseppet is kifacsarta Liam Neeson ügynökfigurájából, mert hát volt még benne pár csepp: az Elrabolva 3. magától értetődő módon nem ért a második rész nyomába, de így is nagyon impozáns nyitányt jegyez. > új filmekMég biztos…..
Az Imgurra töltötte fel és a Redditen osztotta meg a fenti fotót egy felhasználó, és kb. annyit írt hozzá, hogy van egy iPhone-videója a teaser trailerről, amit sosem fog közzétenni, csak ezt a kivágott képet belőle. Az infó egyrészt ellent mond minden eddigi hivatalos…..
OneBoy FromBrasil 2015.01.09 21:44:43
@Zalaba_Ferenc: ez lehetséges.
ellenben én kamasz koromban, írói ambícióim rövid életszakaszában gondoltam azt, hogy a regény úgy készül, hogy van egy jó ötletváz, amit addig hizlalunk teleírt oldalakkal, amíg ki nem jön a 200 oldal...majd akkor szépen becsukjuk és mehet a nyomdába... de 30 oldal után rájöttem, nem így készül a regény:)
Szóval kiábrándító, ha a filmkészítés így megy, de már alig várom a filmet, akárhány rész is:))!!!!!
aeon flux trailer: chappie (2015) 2015.01.09 20:30:00
Chappie nem csupán egy a 2016-ban hadrendbe állított rendőrrobotok közül, Chappie érző, gondolkodó lény, ezért a rendőrség fejesei (Sigourney Weaver és Hugh Jackman) szerint az egész emberiségre veszélyt jelent, ezért eliminálni kell. Még jó, hogy nem kisebb erő áll az…..
aeon flux trailer: get hard (2015) 2014.12.19 19:00:00
Will Ferrell egy gazdag pénzeszsákot alakít, aki már attól összeszarja magát, ha meglát egy afro-amerikait az utca másik végén, erre kiderül, hogy adócsalásért 10 év börtön vár rá, ahol valószínűleg már az első napon kicsinálnák, ezért felbérel egy börtönviselt(?)…..
OneBoy FromBrasil 2014.12.20 18:48:56
Az idegen nyelvű Oscar idei kategóriájának egyik legbiztosabb befutójában emberek vadulnak meg, és állnak bosszút kisebb, de inkább nagyobb sérelmeiken, méghozzá a lehető legabszurdabb helyzeteket szülve. Szemtelenül szemét szkeccsfilm Argentínából. Hat történet a bosszúról,…..
Alig, hogy bejelentették, hogy Terrence Malick (egyik) új filmje szerepel a 2015-ös Berlini Filmfesztivál programjában, befutott az első előzetes, melyben Christian Bale bolyong a nagyvilágban, és ha minden igaz, azon elmélkedik, hogy mihez kezdjen a hírnévvel. Cate Blanchett, Natalie Portman,…..
OneBoy FromBrasil 2014.12.16 20:08:52
@WiteNoir: hosszú videoklipnek kell felfognom? hmmm... nem garantálhatok semmit, de esküszöm megpróbálom:) amúgy értem én amit mondasz, pár olyan filmre, ami pont nekem mond valamit, de hasonlóan "nem túl mély" (ne kérdezz címet, mert egy sem jut eszembe:) azokra azt mondom remekmű. De Malick és én egyszerűen nem egy korosztály vagyunk és mások az érdekes gondolatok mindkettőnk számára. Gyanítom ő sem szeretné az én filmjeimet:) Szóval akkor finomítok, nem "álművészet", csak érdektelen filmek, idegesítő koncepcióval és számomra irreleváns mondanivaló porszemekkel, amiket fáj kidörzsölni a szememből:)
OneBoy FromBrasil 2014.12.16 20:12:33
@isvean: ezt is értem és "tudom" is. de azért talán van egy kényes egyensúly az olyan alkotói mozgókép esetében, ahol a színészi játékra (a jó alakításra) szükség van, hogy értelmet nyerjenek az alkotói gondolatok. Malicknek teljesen jól állna, ha csak leírná a magvas gondolatait és valaki felolvasná.
OneBoy FromBrasil 2014.12.17 11:57:13
@isvean: a nyitottság megvan és a bátorság is, ez nem ettől függ, de az ízlés, hogy mi tetszik és mi nem, az nem naivitás, hanem érzés. Jómagam is eltudom helyezni a filmalkotók periódusos rendszerében és a rengeteg filmes jelölés és elismerés sem véletlen, ezt írtam is, hogy megértem, ha valakinek tetszenek az újabb alkotásai. Ennek ellenére nem szeretem és nem sokra tartom. De ez saját ízlés kérdése, nem erőltettem rá senkire. Azt sem mondtam, hogy ne csináljon több filmet, csináljon, válassza el a szart a víztől. Hajrá.
Tarr Béla Sátántangója ezerszer többet mond nekem és jobban élvezem, de minden bizonnyal ő is megosztó és van aki rühelli. Én is nekik eshetnék, hogy de hát hogy és milyen elismert alkotóművész ő, ne bántsátok.. De ezzel nincs bajom.
Szóval mindent lehet mérni valamihez, de attól, hogy értem hol a helye, még nem tetszik. Majd 20-25 év múlva érdemes megnéznem nekem is, hogy hol tartanak a Malick alkotómunkásságával kapcsolatos elismerések. Ha örök klasszikusként emlékszünk rá, akkor sem fog tetszeni, de ha elfelejtik (szélsőség persze) akkor sem fogom értékelni.

Az élet fájával pont úgy vagyok mint te, részleteiben valóban nagy dolgok csillannak fel, de az egész nem teszi komplexebbé.

Godard új filmjétől én is félek...de hát ki tudja...lehet tetszene (maybe):))

Szóval legyen, fejet hajtok Malick utóbbi filmjei előtt és remélem sokat hozzátett a filmkultúrához (de engem nem győzőtt meg).
Beatrice (Shailene Woodley) többek között saját magával kerül szembe A beavatott folytatásában, hogy aztán a harmadik részt - a trendeknek megfelelően - két részben zavarják majd le. ..
- SPOILERMENTES - Az élet abszurd. Ha túl komolyan veszed, a végén bekattansz. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha eleve így kezdenéd! A Dumb és Dumber két címszereplője valahol irigylésre méltó nemtörődömséggel, mégis boldogan csetlik-botlik egyik kalandjából a másikba. Az egyik általános kifogásként…..
OneBoy FromBrasil 2014.12.10 17:46:58
OneBoy FromBrasil 2014.12.11 19:48:52
@Richter Géza: mindenféleképpen társasággal és "alapozással" nézném:)
A zsidóknak már nagyon tele a hócipőjük azzal, hogy az egyiptomiak keze (és korbácsa) alatt dolgoznak építési kivitelezőként, ezért kapóra jön nekik Mózes (Christian Bale), aki Ramszesz (Joel Edgerton) mellett nőtt fel, ám zsidó származása napvilágra kerülését követően…..
Eme új (sajnálatos módon elég vacak minőségű) promóképen végre szemtől szemben láthatjuk Visiont, azaz Paul Bettany-t személyesen.  ..
OneBoy FromBrasil 2014.12.04 08:09:05
@Adam Van Helsing: előléptették:)
OneBoy FromBrasil 2014.12.04 08:09:38
@OneBoy FromBrasil: idővel akár még Hulk is lehet...