Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janospapa

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom kedves Anyukák, hogy Ti hogy vagytok vele, de én már keresgélem a legjobb és legpraktikusabb ajándékokat a kislányomnak és a család többi gyermek tagjának! Óriási  a választék ezért nehéz megtalálni, hogy ár-érték arányban melyek a legtökéletesebbek, arról…..
janospapa 2013.11.20 21:44:07
Első ránézésre nem nagyon tudtam, hogy mivel is állok szemben, amikor megpillantottam a Geomag KOR játékait, de rövid tanulmányozás után sikerült megfejtenem a játék lényegét és fontosságát! Ez a vadonatúj, innovatív mágneses építőrendszer elmossa a határokat a népszerű…..
janospapa 2013.10.31 09:10:12
A tanszerek, iskolatáskák mellett a megfelelő iskolai ruházatról sem szabad megfeledkeznie a szülőknek! Új nadrágok, pulóverek, pólók, kabátok és még számtalan kiegészítőre van szüksége a kicsiknek, hiszen nőnek, mint a bolondgomba! Ezek a költségek, ha egyszerre jönnek,…..
janospapa 2013.09.10 16:27:22
Kedves Anyuka! Ha eddig még nem találtad meg a gyermeknek a kedvenc kis figuráját, melyek a sulis füzetekrôl is visszaköszönnek, akkor érdemes szemügyre venned a Pagony legújabb termékcsaládját, melyet Ruminis, Panka és Csiribís és a Két kis dinó kedves…..
A mai háztartásokban sok olyan termék található, amely megkönnyíti a nők mindennapi életét! A mosás egy „must have”  kihívás a hölgyek mindennapjaiban ezért fontos, hogy a megfelelően kiválasztott mosógépek mellett olyan hatékony mosószereket használjunk, melyek…..
janospapa 2013.07.05 16:21:46
3
Ennek a kedves kislánynak Belle  és a nyuszijának Boo megálmodója egy angol hölgy, Mandy Sutcliffe. Angliában egy egész kollekciót épített fel belőle, a gyerekruháktól kezdve a bútorokig. A Ceruza Megapapír üzleteiben a képeslapoktól kezdve, a csomagoló papíron át, …..
 A Maybelline New York nyári smink kollekciójában több új, igazán izgalmas terméket kínál. A dúsító szempilla spiráljukat - Volum’Express  - már évek óta használom és hiába is próbálkoztam más márkákkal, mindig visszatértem hozzá, nekem bevállt!:) Larion Oscar…..
A mai rohanó világban sokan elfelejtenek reggelezni, pedig az lenne az egyik legfontosabb étkezésünk, amikor a szervezetünket felturbózhatjuk az egész napos pörgésre! Ha mégis van egy kis időd, akkor érdemes olyan finomságokat beiktatni, melyeket egyszerű elkészíteni, mégis…..