Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsucaa*TH*4ever

42 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Hirtelen lefagyott a mosoly az arcomról, mert sajnos rémülten vettem észre hogy Tom ül előttem. Becsuktam a szemem, megráztam a fejem és ismét Bill volt ott. „Mi van velem, kezdek meg hülyülni v mi?” – gondoltam magamban. Nem foglalkoztatott tovább a dolog, fogtam…..
Zsucaa*TH*4ever 2008.05.06 23:44:53
Tom Kaulitz és ÉÉn ... 2008.02.24 11:53:19
Hali! Szeretnék kommentárt kapni, mert nem azért írom meg mindig nagy nehezen a részeket h senki se olvassa! Szeretnék kommentet kapni azoktól akik olvassák, vagy befejezem, és mostmár végleg!..
Zsucaa*TH*4ever 2008.04.30 23:32:57
Kinyitottuk a szemünket és láttuk hogy Bea és Judy kutatnak vmi után a Bill szobájába és közben halkan beszélnek. - Jó reggelt! – köszöntöm rájuk, ők csak ijedten hátra fordultak. - Ömm bocsi hogy felébresztettünk titeket, de csak szeretnénk kérni egy nagy…..
Lefeküdtem a saját szobámban és el is aludtam. Elég fáradt voltam. Arra keltem fel h valaki befekszik mellém, vagyis inkább csak félálomban voltam. Nem törődtem vele így rögtön vissza aludtam. Rá kb 2 órára ismét felébredtem. Mikor ránéztem az órára az 17:23-at mutatott.…..
Hali! Bocsi multkor nem volt időm feltenni 2 részt de most pótolom:) szval 2 rész 1xrre:) pusy! pá!13.rész- Mi történt? – törtem be szinte az ajtót a fürdőbe. - Öhm, forró volt a víz! – nézett rám ijedtem Mark, de nem volt rajta semmi csak állt a zuhany fülkében anya…..
Nos, megbeszéltük msnen hogy találkozunk. Berlinben lakik, de miattam képes ide utazni Magdeburgba, hát nem édes?:P Elérkezett a találkozás napja. Egy picit ideges voltam, mert féltem hogy ha élőben lát mit fog majd gondolni rólam. Délben a 12:30-as vonattal érkezik, most 10:00 van.…..
Lány élete a th-val Új novella!! 2008.03.19 19:40:09
Ma nem lesz rész mer egy hosszú novellát írtam...
Zsucaa*TH*4ever 2008.03.19 21:46:09
Szejasztok.. Van egy rossz hírem, már akinek az... Befejezem a storyt, de helyette másikat kezdek... Aki akarja, és elsőnek ír komit, annak adom a blogot, és ő folytathatja... De ha nem kell akkor így marad:D Na pusz ja és a amásik blog neve: http://tomundbea.blogspot.com ..
Ez a történet egyáltalán nem reális! Képzelő erő kell hozzá!Aláfestő zene:    http://www.youtube.com/watch?v=OZQKqju2Trg A történet egy hűvös decemberi estén kezdődött. Épp moziba készültünk a barátommal, Tommal mikor rossz érzésem támadt. Mikor…..
Hello. Bocsi hogy most van réx, de egy másik blogot is írok.. vagyis írunk. Karol és Én.... http://karabeatokiohotel.blogspot.com Remélem elovassátok ezt is:D Puszaa   Reggel Melinda és Bill szerencsétlenkedtek a zárral.... -Mi ez?.-Kérdeztem nyűgösen-Csak…..
Hali! Na újra itt vagyok! Ez egész hosszú lett! Nemtom mikor lesz újra rész ,mert még meg kell írni és mostanába nincs sok időm! Majd lesz vmikor! Háj! Véleményeket ide v az emailre:zsu.th.91@citromail.hu Héé! Menjünk a fiúk után, és lepjük meg őket! – mondtam…..
Ez nem az amire gondolsz! – mondtam neki félve.Hanem mi? És mégis mire gondolok? Undorítóak vagytok!– mondta majd felszaladt a szobába és bezárkózott.Mi a fene volt ez? Miért nem hagytad h végigmondjam h mi volt este? Képzeld összejöttem Tommal de…..
Folytatom a blogot, de csak azért mert pár nagyon jó barát rávett... továbbra is várom a komikat, remélem fogtok írni mert nagyon örülnék neki! Kérlek írjatok! Ma lehet h több rész is fennt lesz! Majd még meglátom! És köszi aki mellettem áll! Pusy..
Bocsi, de vége! Jól látjátok, a részeket is leszedtem! Nem írom tovább, mivel közületek nem sok mindenkit érdekel ahogy látom! Köszönöm mindenkinek aki írt komit és olvasta a blogom! Sziasztok!..
Van rész!! Remélem teccik majd. És Viky bocs ha uncsi lesz:S Na cupp. Komit-Jajj tudom már.-Én -Mi ez?.-Erik kíváncsian-Bill és Melinda ébredezik.-Én de ekkor leesett hogy itthon vannak-Mindjárt jövök.-Én és szaladtam Melindáék, de beleütköztem Tomba és ráestem-Ööö..…..
Zsucaa*TH*4ever 2008.02.25 19:57:58
Csak Bea kedvéért, mert ahogy látom szinte csak ő komizik, de ha nem kapok komit tényleg abba fogom hagyni! ÉS amíg legalább 10 komit nem írtok nem lesz több rész! Miután szét váltunk csak mosolyogni tudtunk egymásra. Vissza mentünk az asztalhoz, de láttuk h a két…..
Hali! Szeretnék kommentárt kapni, mert nem azért írom meg mindig nagy nehezen a részeket h senki se olvassa! Szeretnék kommentet kapni azoktól akik olvassák, mert különben befejezem a blogot! ..
Este alváshoz készülődve állok a szobámban és csak nézek magam elé. 1 képet nézek a falamon, mégpedig egy személy poszterét. Van 1 banda, a Tokio Hotel. Nagyon szeretem a zenéjüket és a bandatagokat is. De közülük legjobban csak az egyiket, avagy a gitárost, Tom Kaulitzot. Igen!…..
A történet egy pénteki hűvös és rideg reggelen kezdődött. 5órakkol csörgött az órám, mert mennem kellett be az iskolába, átvenni az érettségi bizonyítványomat, mivel sikeresen leérettségiztem. 18 éves német lány vagyok, és egy boldog párkapcsolatban élek. A barátom…..
Tom Kaulitz és ÉÉn 15.rész 2008.02.18 20:16:56
Előző részből: -         Tom! Sajnálom de, de én ezt nem tudom így folytatni! Tényleg nagyon sajnálom, de vége! – és akkor kiszaladtam a szobából és otthagytam. Tom csak nézett maga elé és fel sem fogta még a helyzet súlyosságát.…..
Tom Kaulitz és ÉÉn 14.rész 2008.02.10 15:33:42
Az előző részből:Tom odaszaladt hozzám. Én már vértócsában feküdtem. Ott ült mellettem és a karjába vett. -         Ne, kérlek, ne halj meg! Ne! Kérlek Zsuzsi ne hagyj itt! Erős vagy! Meggyógyulsz! Szeretlek! Ne! – mondta zokogva és…..
Zsucaa*TH*4ever 2008.02.18 20:12:42
Miután lezuhanyoztam, bementem a szobába, ott a kis tükrömet elővettem, egy sima sminket feldobtam, felöltöztem, a hajamat összefogtam és lementem a konyhába, ahol már javában folyt a reggelizés.   Jó reggelt mindenkinek! – köszönte mosolyogva.Hali! –…..
Van rész!! Zsúnak és Melindának, ja meg Vickymnek. A többieket nem tom mert nem írnak komit. Ha írnának akk tudnám. Szal kommentet Reggel Ash és Csilla eltűntek-Ó a fejem.-Tom-Hát még az enyém.-Bill-Gyere segíts.-Tom miközben nyújtja a kezét Billnek hogy segítse…..