Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makszfan

50 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti című sorozatot (eredeti angol címén The Hitchhiker's Guide to the Galaxy) először Douglas Adams rádiójátékaként ismerte meg a közönség. 1979 és 1992 között Adams ötrészes regényfolyamot írt a rádiójátékból, majd megjelent televíziós sorozatként és néhány éve…..
Várunk mindenkit szeretettel! :) Ryamein ..
Végre nálunk is műsoron! Február 4-én indult el a hazai csatornakínálatban a FOX magyarországi adása a Telekom hálózatán. Az itthon még nem látott, – de a tengerentúlon sikeres, és neves sorozatok között február 10-én este 22 órakor kezdik el sugározni a magyar rajongók nagy…..
A Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) eredetileg Hajime Isayama mangájaként látta meg a napvilágot 2009-ben. Az anime idén áprilistól szeptemberig futott, és merem állítani, hogy az idei év egyik legnépszerűbb sorozata volt. Mi sem mutatja ezt jobban, mint a Japánban kijött rengeteg…..
M.A.K.SZ. Fanbook Ynevi tájak 2014.01.20 09:08:56
Az alábbiakban olyan országok, tájak lesznek felsorolva, ahova M.A.G.U.S. karakterként meggondolandó, hogy betegye-e a lábát az ember? Ez természetesen a kezdő karaktereknek szól, a gyakorlottabbak ezekkel már bizonyára tisztában vannak, netán volt „szerencséjük” játszani…..
Hihetetlen Pókember 2013/6: Első felében befejeződik végleg a Polgárháború, a másodikban pedig folytatódik a félretett cselekményszál, ahol May nénit meglőtték. Peter Parker ismét a Fekete Pókruháját húzza fel magára. Majd elindul, hogy leszámoljon a May néni…..
A ToMACon rendezői csapata rajzpályázatot hirdet! A részleteket lásd a fenti plakáton ;) Sok sikert mindenkinek!   Ryamein ..
M.A.K.SZ. Fanbook Moziváró 2014.01.08 11:54:49
A 47 Ronin egy XVIII. századi japán mondán alapszik, amely egy szamuráj törzsről szól, akiknek a vezetőjét megölték, ezért bosszút fogadnak és addig fojtatják a hajtóvadászatot, míg meg nem találják a gyilkost. A filmet részben Magyarországon is forgatták még 2011-ben,…..
A Di[e]ce Otoh Saki és Kana Yamamoto sajnos nem túl híres munkája. A sorozat 6 kötettel már 2010-ben befejeződött, azonban még az angol fordítások is messze vannak a végétől, így hozzánk már egyáltalán nem jutott el. A Di[e]ce egy olyan játék, amely nagyban hasonlít a sakkhoz.…..
Daniel Suarez Daemon című könyve egy nem is olyan távoli, de borzalmas jövőt mutat nekünk. Ez egy olyan világ, ahol minden számítógépesítve van, a különféle mesterséges intelligenciával ellátott játékok uralják az online játékok piacát. De ez még nem is volna akkora…..
A Magic az egyik első gyűjtögetős kártyajáték, mely 1993-ban indult útjára, és azóta sok millió játékost és rajongót vonzott magához. A játék alapkoncepciója, hogy egy varázslót irányítunk, aki különféle varázslatok megidézésével próbálja meg legyőzni az ellenfél…..
A közös programokat soha nem lehet megunni, ezért használtuk ki a nyár utolsó hétvégéjét, amikor még mindenki ráért és csináltunk egy közös szalonnasütést játékkal egybekötve. A hangulat garantált volt, bár az idő borongós, és a szemerkélő eső bezavart minket az…..
Tamási városának egyik legnagyobb és leglátványosabb eseménye minden évben a Kossuth téren megrendezett bográcsos főzőverseny, mely mindig július végén kerül megrendezésre. Idén a mi klubunk is elindult a versenyzők között, már csak a móka kedvéért is. A hangulat garantált…..
A Mahou Shoujo Madoka Magica valami egészen új irányba terelte az eddigi megszokott varázslányos, átváltozós történeteket. Az animét a 2010/2011-es téli szezonban mutatták be, és eredeti ötlet alapján készült. 12 részt készítettek belőle, valamint 3 filmet, melyekből az…..
M.A.K.SZ. Fanbook ToMACon 2013 2013.12.03 18:30:24
Az előző számban csak előzetes tervek szerepeltek a júliusban megrendezendő ToMA Conról, melyet a M.A.K.SZ. Fan Klub a PAF Kulturális egyesülettel és a DAKU és SZAC segítségével kívánt megrendezni. Most erről a rendezvényről szeretnénk nektek beszámolni néhány…..
Erre keresi a választ Obata Takeshi és Ohba Tsugumi szerzőpáros Bakuman című mangája. Többek között köszönhetjük az itthon is híres Death Note sorozatot. A sorozat 20 kötetet ért meg és idén futott az anime 3ik évada. Most nem a fantázia földjére kalauzolnak bennünket, hanem…..
M.A.K.SZ. Fanbook Malifaux 2013.11.23 18:51:10
Malifaux... Sötét világ ez, ahová az utat az emberi gyarlóság és hatalomvágy nyitotta meg... először. Hogy másodszor mi tárta ki az átjárót ebbe a pokolba, és mi történt az előző emberi kolóniával, azt köd fedi. Ugyanaz a köd, ami a természetfeletti mocsarakat is, melyek…..
Az utóbbi időkben ismét sikerült pár izgalmas és kellemes kalandon részt vennünk, és ahogy lenni szokott most se maradtunk vicces jelenetek nélkül:   Kitti és Kristóf karakterei a városi őrség föld alatti fogdájából akarják kimenteni Szabolcs karakterét. Az első…..
Az Éjangyal trilógia első kötetét a keresztlányomtól, Zsanettől kaptam kölcsön, mondván, hogy az egy nagyon jó fantasy könyv. Mivel szeretem a műfajt, ezért lelkesen vettem kézbe a könyvet és kezdtem bele az olvasásba. A kezdeti lendület azonban alább hagyott, mert őszintén…..
M.A.K.SZ. Fanbook Gamer Station 2013.11.06 13:25:14
Batman idén ismét visszatér, azonban az Arkham-széria nem folytatással bővül, az Origins ugyanis az előzményekre koncentrál, ráadásul az eddigi részeket készítő Rocksteady helyett a WB Montreal áll a kormányrúdnál. Előzetesünkben részletesen kivesézzük a Denevérember…..
M.A.K.SZ. Fanbook Fractale 2013.10.24 02:15:07
A Fractale egy 2010/2011-es téli szezonos anime, melynek alapja Hiroki Azuma, Mari Okada, Yutaka Yamamoto és Mutsumi Akasaki mangája volt. A történet egy szigeten játszódik, ahol a Fractale, egy műhold vezérelt rendszer felügyeli az emberiség jólétét és életét. Ez egy…..
A Katekyou Hitman Reborn! manga Amano Akira alkotása. A hazájában elég nagy népszerűségnek örvend, bár sajnos a történet már lezárult. 409 fejezetet és 42 kötetet ért meg a sorozat. Jó pár magyar csapat dolgozik lelkesen a fordításon, így a szemfüles olvasók könnyedén…..
M.A.K.SZ. Fanbook Arcade Slágerek 2013.07.29 22:37:59
Nos, még véletlenül sem az anno NDK (DDR) néven futó országra kell gondolnunk :) Ez egy mozaikszó, a Dance Dance Revolution-t jelenti. A DDR egy japán Arcade-játék, ami kinőve a játéktermek határait, igen népes rajongótáborra tett szert, köszönhetően a könnyű szórakozásnak,…..
A Haruhi Suzumiya 2003-ban látta meg a napvilágot light novel formájában Tanigawa Nagaru tollából. A sorozat jelenleg 11 kötetnél tart, valamint készült belőle 4 manga sorozat, anime sorozat, egész estés anime film és jó pár video játék. Az újra feldolgozási mennyiségből…..
M.A.K.SZ. Fanbook Home Made Asia 2013.07.16 21:03:23
A Home Made Asia, röviden HMA egy Magyarországon egyedülálló, lelkes rajongókból alakult ázsiai zenéket, valamint kultúrát népszerűsíteni kívánó banda, mely egy internetes műsorsorozattal is rendszeresen megjelenik! Hogyan alakult és hová tart a HMA? Alapvetően ez egy hobbi,…..