Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fogarasi.Marvin

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Puskát tölts! 2011.04.06 07:01:00
„Kedves életének ezt valaki nem vallja, Dicsősséges nevű hírét az utálja, S hazája oltalmát semmi jónak tartja.” (Rimai János - Katonák hadnagya)   Pósán László javaslata, miszerint a Magyar Férfiembereknek minimális katonai kiképzést kellene kapniuk, nem…..
Reckl Amál blogja Már stichje van 2011.03.22 16:49:00
Laci bácsi konyhája - műsorkritikaATV, vasárnap 9:30Benke Laci bácsi az egyik legelső tévés szakács Magyarországon. Még a Julis suliban tűnt föl, és tényleg szerettük. Nem sokáig. Laci bácsi ugyanis képtelen volt lenézését elrejteni az amatőr szakácsoknak szervezett…..
IDDQD Az URL, ami egyben játék 2011.03.09 08:01:53
Azt hittem, hogy a Wolfenstein 1-D után új esélyes már nem jöhet a „Készítsünk egyszerű, de zseniális játékot” versenyben, erre itt az URL Hunter, ami megpróbált url-be sűríteni egy ügyességi játékot, egész hatásosan. A játék itt érhető el, rögtön elkezd…..
Fogarasi.Marvin 2011.03.09 12:12:10
Csoki egy mindnyájunknak kedves témát feszeget. Tényleg, ha valaki egyszercsak ki akar szállni egy fórumból, és minden régebbi hozzászólását töröltetni akarja, vajon megteheti-e ezt? Kedves Zugügyvéd, egy remélhetőleg érdekes témát szeretnék felvetni a…..
Fogarasi.Marvin 2011.03.07 09:22:28
@Dandie:
Szerintem az nem a felhasználó hibája, ha a blogmotor nem annyira jó, mint kellene. Másrészről ha már SQL-ezünk, akkor 'UPDATE CommentTable SET CommentField = 'A felhasználó törölte a hozzászólását' WHERE UserID = @.
Ekkor megmarad az adatbázis integritása, nem látszanak a kommentek.

Szerintem nem sokkal több meló, mint érveket találni, hogy miért nem lehet megcsinálni.
Fogarasi.Marvin 2011.03.08 17:32:53
@Atomot az indexre!:

Egyrészt ha valaki nem ért az adatbázisokhoz SZERINTEM ne üzemeltessen adatbázisra épülő alkalmazást. Én sem építek autót, házat vagy repülőt mert nem értek hozzá. Pedig rengeteg segítséget lehet találni a neten.
Az általam írt SQL egy szöveges mező értékét állítja át. Ha bármilyen kulcs hivatkozik rá, azt a blogmotort megette a fene. Ha semmi sem hivatkozik rá, akkor meg átírhatom.

Én nem érzem megoldhatatlannak a feladatot. Elnézést, de a csuklóból visszapasszolt NEM LEHET mindig is vörös posztó volt a szememben.

Minden jót!
Steven Seagalt senkinek se kell bemutatni. A hajdani akciósztár filmjein egy nemzedék nevelkedett. Persze mindig elmondják, hogy Seagal magas rangú Aikido mester, de az utóbbi időben ez inkább negatív reklám. Aki csak a mostani filmjeit ismeri, valószínűleg meglepődik azon, hogy a…..
A poszt címe nem túlzás, hanem a tények pontos leírása. Talán most már érthető ez a nemrég hallott megjegyzés: "Mentalista? Ja, az a sorozat, amiben furcsán beszélnek."Arról van szó, hogy juthatott be a gyilkos a házba:- So either she let him in or--- Husband's here.- He…..
Fogarasi.Marvin 2011.01.14 09:29:04
@Goombaa:
A Poirot-ban viccesek a klasszikus hibák:
Drama Queen: Drámakirálynő
Garage: Garázs
College: Kollégium

Pedig igényes sorozat, jó szinkronhangokkal. Poirot hangja eredetiben nagyon idegesítő. :)
1. „Az üldöző a kanyarokban utoléri az előtte haladót, mert jobb a fékje, míg az elöl haladó az erősebb motorja/jobb gyorsítása miatt elnyúlik az egyenesben”A legnagyobb tévedések egyike. Ha konstans 0.5 másodperc a lemaradása az üldözőnek, az egy lassú kanyarban,…..
Szanyi kapitány és egy tábla Tibi.   Szanyi Tibort, az MSZP angyalföldi öklét július 21.-én nevezte ki a párt elnöksége az őszi önkormányzati választások kampányfőnökévé. Nehéz elképzelni e meglehetősen érdes stílusú férfiút spin doctorként, de legyen. Ha a…..
Fogarasi.Marvin 2010.08.02 09:24:02
@vincemate: Egy fokot már elneveztek róla. :) Az utcanév sem lehet messze.
Zsolt rehabilitációja és azt hiszem jól írom, ha ezt írom le, felkészülése a hegyek meghódítására újabb szakaszba érkezett. Tegnap Erőss Zsolt és a tátrai lavinabaleset másik áldozata, Hajdú Péter megkezdték rehabilitációs kezelésüket a Hiperbár Centrum…..
Az Alföld megkapta, ami járt neki: Frittmann Jánost választotta az év bortermelőjének a Magyar Bor Akadémia. Az Alkesz úgy tudja, viszonylag szoros volt a verseny, pontos számokat azonban nem árult el informátorunk. A győztesnek szívből gratulálunk, méltattuk már a munkásságát…..