Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borinborin (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Keserédes celebélet 2013.09.17 12:30:00
A TV2 új napi sorozata bemutatja, hogyan is élnek a saját kis holdudvarában nevelkedett celebek, na meg az RTL klubtól idekullogó Győzike. Az hagyján, hogy művi az egész, de már a címadásnál kezdődik a parasztvakítás, ugyanis a műsorban szereplő emberek élete annyira édes, mint…..
borinborin (törölt) 2013.09.17 15:25:43
@shitgun:
De gyönyörűen leírtad!
Az iszlámban a szüzesség nagy kincs. Annyira, hogy sokan ölni is képesek érte. Mohammed próféta legalábbis mindenképp, ahogy az életéről szóló elbeszélések ezt büszkén megéneklik a vallás szerves részét képző hadithokban. (Pld.: 1, 2, 3, 4, 5, stb) Talán nem meglepő,…..
borinborin (törölt) 2013.08.30 16:10:07
@-JzK-:
Férfihang...egymás hátát veregető, komplexusos szerencsétlenek.

Nem értem, egy ilyen cikknél miért kell ilyenekkel "érvelni"?
Na jó, kb. eddig bírtam, hogy ne mondjak semmit arról, hogy mennyire felesleges, büdöslábszagú erőlködés ez az egész. Most a huffingtonpost hozta le "Egy szép test" címmel, de volt ennek már ezer változata, mind pontosan ugyanolyan eredménnyel, amit az origó körül tudnék…..
borinborin (törölt) 2013.08.25 12:19:43
@Sadist:
Bár néha szimpatikusnak találtam a hozzászólásaid, sajnos rá kellett jönnöm, hogy a te hőbörgésed már régen túlmutat az egészséges hímsovinizmuson. Erőlködve bizonygatsz, harcolsz a nők ellen-nem, nem a feminizmus ellen. Nem tudom miért vagy ilyen keserű, gyűlölködő, de ez már beteges. Kíváncsi lennék otthon is, nő rokonaid előtt, édesanyád előtt így adod elő magad, vagy csak ismeretleneknek tartogatod a "véleményed".
A Jobbik feljelentést tett azok ellen a szülők ellen, akik gyermekeikkel együtt felvonultak a Pride-on; mondván gyermeküket veszélyeztették egyébként toleranciát hirdető magatartásukkal. Noha a Jobbik szellemi(?) páholyából kiszabadult gárdaavatáson számtalan olyan szülőt is fel…..
borinborin (törölt) 2013.07.16 11:23:01
@TiZ:
+1
@sparklie:
Fogalmad sincsen a feminizmusról.
De ez nem volt elég a megaláztatásból. Odahívta az összes jelenlévő asszisztenst, hogy nézzék meg !És kioktatott, hogy csináljak ezzel valamit, mert nem lehet így kinézni. Most találtam rá erre a címre, és a felhívásra, hogy a magyar egészségüggyel kapcsolatban lehet…..
borinborin (törölt) 2013.07.04 12:00:45
@Juliusxtreme:
Oké, már mindenki az agyába véste, hogy te edzett mácsó vagy, és elhatárolódsz a dagiktól. Mit próbálsz kompenzálni?
Verebes elküldte a francba a Blikket, harsogja örömmámorban úszva a Blikk a nyári uborkaszezon közepén. A bulvárlap eredetileg csak a 65. születésnapja alkalmából akarta felköszönteni, de a Heti hetes egykori Darth Vadernek "dörmögő hangja valósággal dörgött", amikor elküldte…..
kicsi és duci. ettől majd minden kislány jobban érzi magát. ( csak ne nézzen tévét,meg netet soha és minden ok) ..
borinborin (törölt) 2013.07.03 16:06:14
@Keoni:
+1 :D
A Betyársereg nevű szélsőjobboldali szervezet saját honlapján elkezdte azoknak a nevét és profilképeit gyűjteni, akik visszajelölték, hogy elmennek a Budapest Pride valamelyik eseményére a Facebookon. Eddig több száz nevet és fényképet raktak fel a honlapjukra, de egy csomó…..
borinborin (törölt) 2013.07.03 15:50:05
@ekszvájzed:

Na és izgat téged két egymást nyaló-faló nő látványa? :P
Felpofozta a 4-es villamos elé lépett nőt a vészfékkel még éppen megálló sofőr, miután kiszállva szóváltásba keveredett vele: Tegnap este 6 óra előtt két hölgy a kijelölt gyalogátkelőhelyen a Mechwart ligettől a Széna tér végállomás felé haladó 4-es villamos elé…..
borinborin (törölt) 2013.06.19 00:47:34
Megjelent egy remekmű: Szepesi Nikolett Én, a szexmániás című könyve! Összegezve ezt a tökéletesen felépített marketinggépezetet, és levonva a tanulságokat megállapíthatom, hogy a mi drága Nikink eladta a lelkét az ördögnek. Kinyitotta Pandora szelencéjét, ennek…..
borinborin (törölt) 2013.06.12 15:26:59
@hopptarisznya:
Pont te beszélsz, prostikhoz járó nőgyűlölő, szerencsétlenség...Fizetsz azért, hogy egyáltalán hozzád érjenek. Szánalmas.
borinborin (törölt) 2013.06.12 15:31:29
@manager2008:

Ezeket előadod nőrokonaidnak is?
Vagy csak itt, sunyiban éled ki magad?
Kedves doktor "gyakorló jogász" gabesz! Szeretnénk neked itt a Kettős Mércén válaszolni, mert annyira megtetszett nekünk az írásod a kerdem blogon. Látod, mi figyelünk rátok! Nagyon sérti a Kettős Mérce erkölcsét az, ahogyan riszálod magad a többségi társadalom nevében,…..
borinborin (törölt) 2013.06.12 11:32:05
@Mezőbándi:
+1
De:
Sok nőnek izgató két férfi "cicázása", csak nem merik felvállalni, vagy nem hangoztatják.
Subba Vasárnapina 2013.06.09 23:30:55
Pajkoskodás. ..
borinborin (törölt) 2013.06.10 10:14:21
Mert körülbelül tényleg ennyi időbe telik elkészíteni és megenni ezt az ételt, mégis teljesen komplex élmény nyújt. Nem marad utána se hiány- se éhségérzet. Ha semmi nem jut hát eszembe vacsorára, energiám sincsen, minden bajom van, ezért akkor mindig ugyanazzal…..
borinborin (törölt) 2013.06.08 20:24:39
@Kosztoló:

"viszont se zsírom, se kenyerem "

A kenyér kihagyásával egyetértek, de a házi zsírt övező boszorkányüldözést baromságnak tartom, némelyik olaj sokkal károsabb, normális mennyiségben használt zsírtól semmi baja nem lesz az embernek.

A bazsalikom+paradicsom+mozarella kombó viszont örök. :P
Ismerek, ismertem néhány masszázsos lányt. De persze kevesebbet, mint szexpartnert. Valahogy a 2 csoport nem jön ki annyira jól egymással. Nem, nincs fikázódás, nincs háborúskodás, de nekünk is megvan a véleményünk a masszázs lányokról és nekik is rólunk :) Íme, az én…..
borinborin (törölt) 2013.06.01 12:39:49
@manager2008:

Te hol élsz?

Ezzel az erővel az édesanyád is kurva...
Legtöbb feleség ma már dolgozik, pénzt keres. Az, hogy pár idióta kifog pénzleső ribiket, és utána sebeiket nyalogatva rinyálnak, és szidnak több millió embert, elég szánalmas.
Ostobaságra vall a demagóg általánosítás.
Ahol nem söpört végig a feminizmus romboló ereje… Szeretet, Őszinteség, Béke, Kölcsönös megbecsülés és megbecsültség? Szemben az elszabadult, vad liberalizmussal, a lezülléssel, prostitúcióval? Sok fiú (sőt, néha sok lány?) irigykedve vágyódik el olyan országokba, melyekben még "nő a nő és férfi a…..