Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzabóIstván

1 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bear Gryllsnek van egy olyan műsora a Discoveryn, amiben celebeket visz el magával mérsékelten veszélyes túlélőtúrákra, és rajtuk keresztül mutatja be a szakma alapfogásait. Ez azért jó, mert a tévé előtt ülve az emberből önkéntelenül kiszakad, hogy ha Ben Stiller nem hal meg egy ilyenen, akkor ő…..
Történt, hogy még tavaly szeptember 27-én a közmédia szinte összes kinövése, amiket nem mellesleg a bíróság szerint simán titulálhatunk állami (nemi)szervnek, az Itthon vagy - Magyarország, szeretlek! című műsorfolyamra lelkesen eltapsolt vagy 600 millió forintot, majd a…..
SzabóIstván 2015.07.06 17:47:12
@knowledge tree: "öö... nem? Az 1,7 millió 10 milliónak a 17%-a. 9 milliónak a 18,8%-a."

Igazad van. De, hogy lássunk a valósághoz közelebbi extrém példát: 1.75 millió néző esetén (ha ezt kerekítették lefelé), és 9.8 millió magyarral (két év alatt azért nem hinném, hogy 9 millióra lementünk volna) 17.86 százalék a nézettség, és ezt bárhová kerekítheted nem lesz belőle 19 százalék, és ekkor a többi esetben sem: több magyarral, vagy kevesebb nézővel számolva a százalékos arány kisebb lesz, mint 17.86.
Miután az Index ellen indított pereiket rendre elveszítik, és többet ártanak maguknak, mint használnak a hisztivel (hiszen Papp hírhamisító Dániel programigazgatót nem hívnánk állandóan Papp hírhamisító Dánielnak, ha nem perelt volna miatt az MTVA, de a köztévét sem…..
2015 májusában a 11 éves, indiai származású Tanishq Abraham megszerezte harmadik oklevelét a sacramentói American River College-ban. Miután 2014 júniusában sikeresen befejezte középiskolai tanulmányait, idén májusban átvehette a matematika, fizika és általános tudományok…..
SzabóIstván 2015.06.03 22:40:44
"Az egyetem szóvivője szerint "

Nos valójában ez nem egyetem, kedves cikkíró. Itt az eredeti cikk:
www.nbcnews.com/news/us-news/11-year-old-tanishq-abraham-graduates-california-college-n362706m

"American River College spokesman Scott Crow told NBC" szóval ez egyfajta community college ami Magyarországon nem is létezik, ami nem egyetem, a srácnak pedig nincs egyetlen egyetemi diplomája sem. Ez a nagy igazság, így persze már nem olyan izgalmas a történet, a 10 évesen befejezett középiskolai tanulmányok azért nem olyan rossz. Mellesleg az olvasóban az utolsó mondat kelthet gyanút, miért akar bejutni a Stanfordra, ami (már tényleg) egyetem, ha van már 3 egyetemi diplomája?
A Bors azt írja, a hat éven át bolíviai börtönben ülő Tóásó Előd nem kért Friderikusz Sándorból és az Összezárva Friderikusszal című műsorból, és inkább Fábry Sándor talkshow-jába megy el, hogy meséljen megpróbáltatásairól. Pedig Hajdú Péter producer nemcsak…..
Múlt héten lement az első, számomra végtelenül unalmas és mesterkélt, rossz nótákkal, hamis előadókkal, ideges műsorvezetővel, két álságos, és üres frázisokat pufogtató zsűritaggal (Rákay + Csiszár) és állítólag egy jó dallal, legalábbis mi ezt írtuk a Passedről.…..
SzabóIstván 2015.01.30 14:51:22
A Vastagbőr szúrta ki az utóbbi napok köztévés Híradóiból, hogy az emberek kifejezetten boldogok, amiért bevezették az új matricarendszert. Igaz összevágott felvételről van szó, de az valahogy nem került bele a műsorba, hogy például miért kell annak is 5000 forintos éves…..
SzabóIstván 2015.01.02 14:16:23
Orbán Viktor természeténél fogva közszereplő, így cselekedetei a köz javáért és a köz figyelmével mehetnek végbe. Orbán Ráhel papíron örökölte ezt a dolgot, természeténél fogva nem szabadna közszereplőnek lennie, nem szabadna a vadkapitalista média áldozatává válnia.…..
SzabóIstván 2014.12.19 18:28:24
Az RTL II trashrealityje tegnap nagyot ugrott, mint a bekokózott kisnyuszi, és 7,9 százalékos közönségarányt ért a kereskedelmi célcsoportban. Tényleg csak a vicc kedvéért, de a TV2-n 22:00 és 23:00 között a Tények 9,2-es, Hajú Péter Frizbije 10,7-es közönségaránnyal futott,…..
SzabóIstván 2014.11.20 13:45:58
Egy olvasónk hívta fel a figyelmet erre a videóra: Jimmy Fallon műsorában Sting volt a vendég, a téma pedig a csengőhangok. Fallon először arra kérte Stinget, hogy utánozzon/dolgozzon fel mindenféle közismert csengőhangot, aztán bevonták a buliba a stúdió közönségét…..
SzabóIstván 2014.10.17 20:53:06
Vajon mit lehetne kérdezni egy reggeli politikai műsorban Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkártól akkor, amikor épp az előző napon lemondott a minisztere. Tényleg ő lesz az új miniszter? Mióta tudja, hogy megkapja a külügyi tárcát? Milyen változások lesznek a…..
A Blikk és a Bors is megírta, hogy péntek reggel Sebestyén Balázs élő adásban tudta meg, hogy meghalt egy közeli rokona. A műsor első 15 percében még ott volt a stúdióban, aztán a következő blokkban már csak Rákóczi Ferenc és Vadon Jani maradt a Morning Showban. Ők…..
SzabóIstván 2014.09.06 08:50:16
1989 tavasza paprikás hangulatban telt Pécsen, a Széchenyi István Gimnáziumban, ahol április elején eltűnt hat gimnáziumi osztály osztálynaplója. Az eset nagy visszhangot kapott a helyi sajtóban, és felszínre hozta az iskolán belüli tanár-diák ellentéteket, de még a tanári…..
SzabóIstván 2014.08.31 10:40:38
Állandósuló feszültség nyugat és Kelet között, "technikai" okokra hivatkozva csak Moszkvában bezártak négy McDonald'sot. További városokban szigorú higéniai ellenőrzéseket hajtanak végre. Amikor 25 évvel ezelőtt, a hidegháborús politika enyhülése következtében, az első…..
SzabóIstván 2014.08.25 17:57:33
Emlékeztek még a Melrose Place című sorozatra?  Mi egyenesen imádtuk Őket, úgyhogy készítettünk egy összeállítást, melyben megtekinthetitek kedvenc sorozatunk főszereplőit.    Heather Lockclear - Amanda Woodward Thomas Calabro - Dr. Michael Mancini Josie Bissett -…..
SzabóIstván 2014.08.16 19:07:08
Több mint 232 fogát húzták ki egy indiai tinédzsernek. A beavatkozás több mint 7 órán keresztül tartott.   A fiú szájüregében voltak mustármagnyi fogak, de néhány üveggolyónyi méretű volt. Az orvosok elmondták, hogy a darabkák egy őrlőfogból alakultak ki, és…..
SzabóIstván 2014.07.27 09:46:34
Hiába vendégszerepelt az egykori Hip Hop Boyz-os Real Action árnyszínháza a május 31-i Britain's Got Talentben, Simon Cowell tehetségkutató showműsora rekordalacsony nézettséget generált, írja a Hollywood Reporter. A szombati adást ugyanis csak 7,75 millióan nézték, ami messze…..
Úgy tűnik, mégis maradt legalább egy ember a Fideszben, aki válaszolni mert Kulka János Orbán Viktornak címzett levelére. Igaz, nem hivatalos közleményben, hanem csak twitteren. De legalább válaszolt, nem is akárhogy. Kulka János színész felháborodott levele, amiben arra kéri…..
Aki azt várta, a két lány majd egymásnak esik, és hajtépésbe torkolló csajbalhéba torkoll az utolsó párbaj, az most csalódott. Civilizált hangnemű, óvatos beszólásokkal fűszerezett beszélgetés végén VV Zsófi ment vissza a villába, és került be a holnapi hármas döntőbe,…..
Amerikai karrierről és dollármilliókról szóltak a hírek azután, hogy az Attraction árnyékszínháza megnyerte az angol Britain's Got Talent című műsorát. A csapatnak az egyik legmenőbb producer, Simon Cowell ajánlott fel Las Vegas-is szerződést, amin Szűcs Zoltánék sokat…..
Lévai Zoltán, a BME Gépjárművek és Járműgyártás Tanszék professzora múlt héten levelet írt Újbuda városgazdálkodási igazgatójának: azt kéri, a hallgatók kérésére építsenek lépcsőt BME-hez közeli, Goldmann téri buszmegállóhoz. Itt naponta diákok ezrei járnak…..
Danka Miklós, a 2008-as Nemzetközi Informatikai Diákolimpián ezüstérmet nyert. Cambridge-ben diplomázott, Londonban dolgozik. A jelenlegi körülmények miatt nem akar Magyarországon élni, de felkészítő tanárként ott volt a diákolimpiai érmesek tegnapi parlamenti ünneplésén. Az ő…..
Úgy tudjuk, a Híradó egyik májusi adásában káromkodó műsorvezetőt és az adást lebonyolító kollégákat, akiket az emlékezetes bazdmegelés után az MTVA kirúgott a köztévétől, most csak visszaveszik, ráadásul nem is akárhogyan. Az ugye megvolt, hogy mindannyian perbe fogták…..
Négy forrásunk is megerősítette, hogy akadémiai berkekben úgy tudják, Lovász László Wolf-díjas matematikus, a kombinatorika és a számítógép-tudomány világhírű kutatója lehet a Magyar Tudományos Akadémia elnöke Pálinkás József második hároméves ciklusának idei lejárta…..
A Chopard LUC XP mindössze 6.8 mm vastag, amiben egy alig 3 mm-es automata szerkezet dolgozik. A Grand Prix nyertes svájci luxusóra akár 65 órán át is képes egyetlen „felhúzással” járni.  A klasszikus és időtálló designnal ellátott, mégis modern óracsoda kerete 18 karátos…..
SzabóIstván 2013.11.20 21:00:08
www.chopard.com/l-u-c-xp-161902-1001

Ha a gyártó sem írja, hogy ez a legvékonyabb óra, akkor miért kell hazudozni? Hogy címlapra kerüljél? Szánalmas.