Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[tamkov]

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan némi ellenérzéssel viseltetnek a wifis eszközökkel szemben, így korábban már bemutattam egy költséghatékony DIY megoldást LAN relére. Ezúttal pedig egy gyakorlatilag kész megoldásba botlottam. No nem mintha nem lenne a kínai piactér tele hasonló megoldásokkal, de a legtöbb olcsó modell az…..
A Raspberry-mhez készítettem korábban egy 5V DC barkács-szünetmentest, amivel - lekopogom - a beüzemelése óta eltelt fél évben nem volt semmi problémám. Ám szembejött az ebayen egy integráltabb eszköz, amin már rajta van az elemtartó, a töltő, illetve a feszültségátalakító is, mindez kemény 700…..
Általában érdeklődve figyelem az újonnan megjelenő belépő szintű IP kamerákat, bár tisztában vagyok vele, hogy az árkategóriák alsó szegmensében nagy minőségi elvárásokat felesleges támasztanom, azonban az ünnepek előtti szezonban szembejött egy visszautasíthatatlan ajánlat: 3000 HUF (+ingyenes…..
georgspottle Jogos(?) önvédelem 2013.05.07 11:49:06
  Az új alaptörvény magában foglalja a jogos önvédelmet és a magántulajdon védelmét. Ez valóban hatalmas jogi lépés Magyarországon, ám ha az esti híradókban valós esetekkel szembesülünk brutális támadásokról, mindenkiben felmerül a kérdés, hogy vajon én mit tennék…..
[tamkov] 2013.05.08 17:53:50
hvg.hu/itthon/20130429_Leszurta_a_ferjere_tamado_rablot_egy_bolt

Megint csak a szöveg, hogy megvédheted magad...
"a 22 éves nő ellen életveszélyt okozó testi sértés, míg a megkéselt férfivel szemben rablás miatt indított eljárást"

Hogy mi van????
Megint a bűnöző az áldozat, az áldozatok lettek bűnözők mert védekeztek????