Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Google Glass

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pedig ők ingyen kapták tesztelésre, nem pedig 1500 dollárért vásárolták meg a jelenleg még erősen béta állapotban lévő terméket. Az aggasztó jelenségről Robert Scoble Glass-evangelista (sic!) számolt be nemrég.  "Egy új trend miatt is aggódom: Már alig látok Google…..
Képzeld el, ahogy egy kellemes délutánon besétálsz a moziba megnézni egy közepesen béna akciófilmet, majd egy órával később azon kapod magad, hogy egy FBI ügynök tépi le a Google Glasst az arcodról és kivezet a vetítésről. Odakint egy kisebb csapat ügynök és rendőr vár,…..
A keresőóriás legújabb készüléke megjelenését követően azonnal kiverte a biztosítékot az Egyesül Államok számos pontján. Sokaknak nem tetszik, hogy a Glass meglehetően észrevétlenül képes videófelvételt készíteni, ezért számos protest mozgalom és tilalom látott már…..
Californiában van egy törvény, miszerint egy gépjárművet nem lehet úgy vezetni, hogy egy monitor eltereli a sofőr figyelmét valamilyen szórakoztató vagy üzleti céllal. Ezt a szabályt szegte meg az a nő, akit San Diego utcáin fülelt le egy rendőr eredetileg gyorshajtás miatt. A…..
Az, aki élete legfurább szexuális élményére vágyik, már nyúlhat is az okosszemüvege után, és nem árt, ha a párjára is akaszt egyet. A Sex with Google Glass alkalmazás készítői eggyel közelebb hozták az eddig csak sci-fi filmekben megálmodott szexuális élményt. A…..
Hamarosan kezdődik a Google Press Event, ami ezúttal Androidról és a Chromeról fog legfőképpen szólni. Szerencsére a Nagy Testvér szereti a figyelmet, tehát az eseményt ti is figyelemmel kísérhetitek a Youtube livestreamjén. Az előre láthatólag három órán át tartó…..